Дъщеря ми не му е съпруга!

2.8K 187 20
                                    

ГТНА:
Ще се върна с теб!-усмихнах се,а очите на Кристиан засияха.
•••••••
Така всичко се оправи и и пет месеца по-късно мина рожденият ми ден.Днес е 24.09 и съм си вкъщи.През тези пет месеца с Крис се преместихме в огромна къща,на три етажа.Попринцип той си е вкъщи,но сега отиде с Пами и близнаците,които вече са на шест годинки,в Лондон,при майка си и баща си.Сега съм сама с Кейт-домашната ми помощница.
Събудих се от аромата на палачинки.Станах от леглото,но при контакта на топлите ми крачета със студения под потръпнах.Слязох до първият етаж и видях една жена да прави палачинки.Кихнах и тя се обърна.-Добро утро госпожице!-усмихна се мило-Добро утро,Кейт.-върнах ѝ усмивката.Подпрях се с една ръка на масата,а с другата се хванах за стола.Седнах и се заех с палачинката си.Коремчето ми вече беше доста пораснало,но за радост само то напълня през цялото време.
След като закусих се качих да се приведа във вид,подходящ за излизане.Добрах се до третия етаж и влязох в дрешника.Облякох светло розова дълга рокля.Обух тъмнорозови,велурени,остри обувки с тънкокраки ток,взех голяма чанта и кожено яке в същият розов цвят и бях готова да изляза от "рая".Влязох в спалнята,оставих чантата и коженото си яке върху леглото и седнах пред тоалетката си.Сложих си спирала,матово червило в тъмно розово и малко руж."Ритуалът" със снимките не се беше променил.

"Ритуалът" със снимките не се беше променил

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Слязох долу и взех ключовете за колата.Излязох и се качих в колата.Потеглих към дома на Вики.
След петнайсет минути паркирах пред дома ѝ.Набрах я и излезе.Беше облечена с къса  бяла дънкова пола,цикламена риза с камъчета,остри обувки с тънък ток в цвета на ризата и имаше слънчеви очила.

Беше облечена с къса  бяла дънкова пола,цикламена риза с камъчета,остри обувки с тънък ток в цвета на ризата и имаше слънчеви очила

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Princess of a Bad boyWhere stories live. Discover now