Не доближавай сина ми!

2.6K 124 17
                                    

ГТНА:
Минаха три дни и днес ни изписватот болницата.Сега се обличам,а Вики ми помага.Противно на всички очаквания аз бях облечена с черни дънки,червена риза с голи рамене,червени кецове с голяма платформа и червено яке.
Облякох Да̀ниел със светлосин комплект-боди,ританки,яке и шапчица.Сложих го в кошницата му и Вики го взе.Излязохме и Крис ни чакаше отвън.
С малкия времето летеше страшно бързо.Така излетяха три месеца.Мама беше в Ел Ей,но не идваше вкъщи.Дори не се обаждаше кой знае колко.
Събудих се от звънящия ми телефон.Отворих очи,но в този момент Кристиан застана над мен-Не вдигай!-усмихнах се,целунах го и се измъкнах от хватката му.Вдигнах телефона-Да мамо?
-Здравей,мила!Как сте?-какво?-Супер мамо,ти?-реших да не се заяждам-И аз мила,обаждам се,за да те поканя днес вкъщи.Ела когато можеш и ще останеш за вечеря.Но не взимай Кристиан.-имам доста въпроси в момента-Защо да не го взимам?-все пак попитах-Ами..-усетих притеснение в гласа ѝ-Защото....От година не сме си говорили по женски,искам да се видим насаме.-не исках да се скараме,затова приех-Добре,ще дойда до час,два.-затворих и се обърнах с лица към спалнята.Нямаше никой.След секунда усетих две малки ръце на гърба ми.Обърнах се и видях Крис да държи Дани.Взех го и се усмихнах.Казах,че ще ходя в мама.Оказа се,че няма да може да гледа Да̀ниел и ще го взема с мен.
Кристиан излезе,а аз започнах с обличането.Облакох къси дънкови панталонки,розова риза с флорални мотиви и розови обувки с тънък ток.
Изправих си косата и се гримирах.Снимах се и отидох да оправя моето малко момче.

За него избрах светли ританки,тип дънки и червена блузка с къс ръкав

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

За него избрах светли ританки,тип дънки и червена блузка с къс ръкав.Обух му червени бебешки обувчици и бяхме готови за излизане.Сложих го в количката и изиках-Кейт,ние излизаме!Ще се върнем около 22:00,най-вероятно,предай на Кристиан.-Чух едно "добре" от кухнята и излязох.Шофьорът щеше да ме закара.Седнах на задните седалки,а той прибра количката.
В 14:19 Марк паркира и слезе.Отвори ми вратата и изчака да сляза заедно със сина ми.Отвори количката и аз сложих Дани вътре.Казах му,че е свободен и ще му се обадя да ме прибере.Той тръгна,а аз минах през огромната градина,на къщата на нашите.Почуках на вратата и след секунда мама отвори.-Здравей,Али.Андреа?-поздрави ме и извика без чувство в гласа си.Дойде едно момиче на не повече от двайсет години-Вземи бебето и го приготви.След трийсет минути да синтук.-Андреа кимна и издърпа Даниел от ръцете ми.-Ти ела с мен!-дръпна ме нагоре по стълбите.Какво се случва?Набута ме в една стая и студено нареди-Преоблечи се с дрехи от гардероба и си вържи косата.Имаш половин час.-защо се държи толкова странно,мамка му!-Мамо какво се случва?!-изгледа ме злобно-Явно ти не можеш да взимаш правилни решения,за това аз го направих.Обличай се!-извадих телефона си с цел да се обадя на Марк да дойде да ме вземе,но в този момент майка ми грабна телефона.-Няма да ти трябва!-след това излезе.
Мина половин час и Андреа влезе, подавайки ми Дани.Дръпна ме и прошепна-Майка Ви ще Ви изпрати в....

Princess of a Bad boyWhere stories live. Discover now