Voorwoord

7.2K 293 107
                                    

20 april 2022

Beste lezers

Daar zijn we weer! Twe jaar verder! Herschrijving numero veel te veel. Zoals de meesten misschien ondertussen weten, heb ik (Miriam) dit boek al heel vaak herschreven. Dit boek bestaat dan al sinds 2013 of zoiets. Het was altijd wel oké, maar er was heel veel mis. Toen Lowa en ik the Joker's Games hadden geschreven, vonden we eigenlijk dat Room 301 die kwaliteit ook verdiende, dus heb ik (Miriam) Lowa (hai) erin meegesleept om het boek helemaal te herschrijven. Dat betekent dat er enkele karakters zijn verdwenen en ook een paar bij zijn gekomen. Het is misschien niet zoals je het je herinnert, maar wij zijn er trots op. Het heeft eindelijk de lading die het had moeten hebben. Also, de portretten van het vorige boek komen niet terug, al kan ik (Miriam) ze natuurlijk wel plaatsen voor de lol. Hoe dan ook, wij hopen dat jullie van deze versie genieten, zoals wij dat deden met het schrijven.

Leeswaarschuwing:
Dit boek bevat heftige scènes met geweld en moord en is niet geschikt voor alle lezers. Daarnaast bevat de proloog een beschrijving van een oorlogs setting, die ons inmiddels allemaal bekend voor komt. Deze was eerder geschreven en we hebben besloten hem toch in het boek te houden. We willen jullie eraan herinneren dat dit verhaal fictie is. Alle overeenkomsten met de realiteit zijn bij toeval.


Dat gezegd hebbende, willen we jullie veel leesplezier wensen.

-Miriam & Lowa

25 januari 2020

En daar zijn we weer! Alweeeeer! Het is... al weer een jaar geleden en raad eens? Het is nog steeds niet goed! Maar he! Het heeft wel een Watty gewonnen, dus er gaat iets goed. Gebeurt er wat mee? Nee, want dat is blijkbaar niet hoe het werkt. 

De vorige versie, zie hieronder, was al beter, maar er bleef iets aan me knagen. Eigenlijk was alles niet goed, dus... hele verhaal weer op de schop. 

Kalmeer! Niet alles, maar wel bijna alles. De karakters zijn bijna het zelfde. 

Volgens vorig jaar May stond het boek op de "wil ik uitgeven" lijst, nu niet meer. Ik weet niet waarom, maar ik heb het idee dat dit boek niet voldoet aan de juiste kwaliteit, dus... Herschrijf sessie numero veel te veel. Er verdwijnen heel veel woorden uit dit boek, dus schrik niet. Het boek gaat op de schop!

Have fun! Alweer... als je niet ondertussen al zat van me bent geworden.

Groeties!


30 september 2018

Hoi lezer! Zoals je aan de datum wel kan zien, zijn we ongeveer exact een jaar verder en komt er nog een herschrijving. Na vijf jaar ben ik nog niet klaar met dit verhaal. na vijf jaar, is het nog niet perfect, maar dit keer... wordt het zoals ik het wil, met de diepgang die ik wil. 

De vorige versie (van 2017) was al goed, maar ik miste iets. Ik miste de diepgang, die extra laag, die ik veel van mijn andere boeken wel had. Ik vond het oppervlakkig, het was naar mijn mening alleen maar een bonk spanning, omdat het kon. Ik miste logica.

Ik liet het mijn vriend lezen en hij vond het een super tof boek, maar ook hij deelde mijn mening dat er wel wat miste. Ook van jullie heb ik hier en daar wel wat gehoord dat jullie een motief van the Joker miste. 

Na wat ideeën uitwisselen met mijn vriend (hij kan mijn verhalen echt (heel positief) verprutsen) en kwam met een heel aantal goede ideeën om het verhaal nog beter te maken. Dus het wordt nog beter en nu met deze toevoeging is het helemaal af.
Ook ga ik wat hannesen met de hoofdstukken, maar op Wattpad zal je er wel niet heel veel van merken. 

De inhoud zal ook niet super veel veranderen, maar ik ben nu weer een jaar ouder, ik heb nog meer geleerd en dingen worden alleen maar beter, in de hoop dat ik nog meer emotie in het boek kan gooien. 

Als je een foutje ziet, zeg het, ik heb heel erg de neiging snelheidsfouten te maken en je helpt me er enorm mee. Dit boek staat nu wel op de "wil-ik-uitgeven", dus als je een foutje ziet, maakt me niet uit wat voor fout (van een taalfout, tot een motieffout, tot een detailfout, tot maakt me niet uit wat), zeg me het, want dat scheelt me werk.

Verder wens ik je veel leesplezier en laat me weten wat je ervan vindt. Jullie support is super belangrijk voor me.

Stay safe!
Stay strong!

You got this.

- Maylene

21 september 2017

Dit verhaal ontstond in 2013, toen ik naar school ging en ik me bedacht wat er zou gebeuren als iemand verkeerde bedoelingen had. Ik schreef het op in een schrift toentertijd. Een aantal mensen hebben het gelezen. Toen was het heel goed, maar nu zou ik me ervoor schamen. Toch bleef het idee hangen en heb ik het beter uitgewerkt. Meer structuur, meer achtergrond verhalen en een engere antagonist.

Daarna heb ik het een paar keer herschreven en toen besloot ik dat ik het op Wattpad wilde plaatsen, dit was ergens in 2014/2015. Nu een paar jaar later, besloot ik weer het te gaan herschrijven en dat is dus nu. Sommige hoofdstukken zullen dus veel reads hebben, dit komt omdat ik eerst hoofdstukken had van 5000 woorden en ik besloot dat dat een beetje veel was. Ik heb het daarom gesplitst, maar het originele Wattpadboek laten staan. 

De inhoud is niet veel veranderd ten opzichte van de vorige versie, maar wel wat beter geschreven, nu ik meer ervaring heb. Het boek bevat meer details, beter uitgewerkte karakters en emoties. En het zal ongeveer twee keer zo lang worden. 

Er werd me aangeraden om van perspectief te wisselen. Nu schrijf ik in de derde persoon dus echt van perspectief wisselen gebeurd niet, maar de "camera" gaat soms mee met het ene persoon en dan met de andere. Toch blijft Amelie het hoofdkarater, die we van begin tot eind zullen volgen. De andere karakters zullen zo nu en dan sterker naar voren komen en zo hun eigen hoofdstuk krijgen. 

Heb je vragen, mag je me die altijd stellen. 

Veel leesplezier!

At Gun Point duologie: Boek 1 -  Room 301Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu