Capitolul 7

13.7K 860 31
                                    


 Pe tot parcursul drumului spre hotel, Karen vorbise in continuu cu ovarele ei. Daca decideau sa colaboreze atunci va termina treaba chiar in acea noapte. Dar in caz contrar va trebui sa faca   dragoste cu Ash un pic mai mult.

Si de ce nu i se parea aceea o perspectiva teribila? Karen stia de ce. Pentru ca pe durata conversatiei telefonice reusise sa o excite doar cu cateva cuvinte bine alese pronuntate pe un ton capabil de a convinge si un sfant pentru a pacatui. 

Karen ajunsese la hotel destul de repede avand in vedere traficul dens si incapacitatea ei de a se concentra la condus. Cand ajunse in fata usii apartamentului ezita cateva clipe. Daca Ash nu glumise? Si daca ii deschidea usa asa cum venise pe lume? Daca asta se va intampla, va incerca sa isi mentina privirea in fata si sa nu lesine acolo pe coridor. Trase adanc aer in piept si suna la usa. Atunci isi aminti ca Ash ii daduse o cartela pentru a deschide usa. Isi intoarse geanta pe dos pana o gasi intr-un final. O introduse in inchizatoare si deschise usa. In camera era liniste si practic in penumbra cu exceptia luminii slabe a semineului care se afla  in camera de zi.

Karen urmari cu privirea flacarile pana dadu de un scaun care se afla langa semineu si pe care statea asezat sotul ei. Sotul ei dezbracat.

Trebuia sa recunoasca ca era un barbat de cuvant. Un barbat de cuvant cu un corp capabil de a topii zapada din Montana.

Karen isi atinti imediat privirea pe pieptul lui musculos si bronzat.  Nu voia sa priveasca mai jos dar exact asta facuse in timp ce incerca sa respire normal, dar ii era imposibil. Ash statea asezat cu picioarele intinse, cu un pahar  de sampanie in mana si cu o expresie  amuzanta care demonstra faptul ca el se distra de incapacitatea de ei a-si lua privirea de la el. Parea atat de comod cu goliciunea lui pe cat de incomoda era ea.

Dar nu incomoda era cuvantul. Karen era fascinata. Fascinata de acea imagine atat de sexy. Fascinata pentru ca el era complet excitat.

Isi lasa geanta cu lucurile pe canapea si se indrepta catre baie.

- Am nevoie de un dus - murmura ea gandindu-se ca avea nevoie de un rezervor de oxigen.

- O sa iti pregatesc un pahar  de sampanie pana te intorci - spuse Ash prinzand-o de incheietura in momentul in care trecu pe langa el.

- Bine  - raspunse ea fara a indrazni sa il priveasca de teama de a nu uita de dus. - Te deranjeaza daca pui ceva?

- Muzica?

- Nu. Ceva haine pe tine.

- Daca asta e ceea ce vrei, o sa imi pun halatul. Mi-ar face mare placere sa mi-l dai tu jos.

- Ma intorc in cateva minute - spuse ea rosie in obraji.

Cand ajunse in dormitor, Karen inchise usa si isi sprijini corpul de ea. Incerca sa controleze acei fiori pe care ii simtea, dar fu inutil. De asemenea nu era foarte sigura ca picioarele o vor asculta, dar trebuia sa se miste. Trebuia sa faca un dus si sa se pregateasca pentru concepere. Sa se pregateasca pentru ceea ce Ash ii pregatise pentru acea noapte, indiferent de ce era.

Ash nu intelegea de ce Karen intarzia atat de mult. Banuia ca poate era agitata. Poate ca o scandalizase fara sa vrea cu goliciunea lui, desi el o avertizase. Dar poate ca nu ar trebui sa uite ca nu aveau incredere, desi el se va ocupa de a schimba acest lucru  cand Karen se va reintoarce.

Adevarul era ca experimentase o anumita senzatie de incomoditate cand o vazu pe Karen intrand pe usa, chiar daca era complet imbracata. Insa acea incomoditate ii atatase dorinta pentru ea.

Ash masura cu privirea camera gandindu-se la motivul ascuns al propiei sale agitatii. In mod normal nu avea nici o problema atunci cand venea momentul de a face dragoste. Invatase de la o varsta relativ tanara sa daruiasca placere unei femei si sa o primeasca inapoi in timpul actului amoros.

Un sarut îndrăznețUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum