Volumul 2 - Pasiune eterna

6.2K 477 14
                                    


Capitolul 13


Steven scoase un sunet gutural si o saruta din nou. Continuand sa o sarute, mana lui gasi drumul catre feminitatea ei si introduse un deget, apoi inca unul. Steven impuse un ritm de dute - vino sarutand-o in acelasi timp cu acele saruturi lenese care o innebuneau.

Maria isi indeparta buzele si se prinse de umerii lui Steven cand simti ca se apropie de punctul culminant.

- Steven - striga ea in timp ce Steven continua sa ii mangaie acel punct atat de sensibil, pana cand intr-un final Maria exploda.

Se misca sub mana lui, striga din nou si se infiora in mijlocul a milioane de puncte de lumina.

Steven o imbratisa cu forta, absorbind strigatele Mariei in timp ce un nou orgasm o scutura. Raspunsul ei provoca propia dorinta a lui Steven care se ascuti. Cand ea cazu infranta in bratele lui cateva secunde mai tarziu, el o intinse pe perne si o saruta bland. Si dupa ce ii aranja bine fusta o atrase spre el, satisfacut si o imbratisa. Dorinta pe care o simtea intre picioare il va mentine probabil toata noaptea treaz, dar se simtea satisfacut pentru ca ii proportionase ei atata placere.

Maria se intinse langa el si ii atinse coapsa cu soldul ei. Steven isi retinu un geamat. Clar, acea noapte va fi una foarte lunga, gandi oftand.

- Steven?

- Da? - intreba el incercand sa disimuleze puterea dorintei .

- De ce te-ai oprit? - spuse Maria sprijinindu-se intr-un cot. De ce nu am facut dragoste?

- Bineinteles ca am facut dragoste - spuse el mangaindu-i obrazul fin.

- Nu. Mi-ai oferit doar un preludiu, dar nu am facut dragoste. Exista o diferenta. Eu... eu m-am simtit bine, dar tu nu.

- Pentru mine a fost foarte satisfacator - insista Steven. Faptul ca te-am vazut, si ca ti-am oferit placere si ti-a placut pentru mine a fost total satisfacator.

- Si asta este suficient pentru tine?

- Da - spuse el, desi tot corpul ii striga ca spune o minciuna.

O dorea, dar dragostea care o simtea pentru ea era mult mai puternica decat dorinta lui si refuza sa puna in pericol copilul pentru a-si satura foamea. Vor avea timp din plin mai incolo, dupa ce se va naste copilul si dupa ce vor locui impreuna ca sot si sotie. Pentru ca de un singur lucru era sigur: Nu se va intoarce in Boston fara Maria.

- Vad - spuse ea cu o expresie sobra. Poate ca e normal sa nu mai trezesc in tine acea pasiune nebuna la aspectul pe care il am acum si...

- Nu - o intrerupse Steven, furios din cauza ca ea credea ca o respinse. - Esti superba. Nu poti fi mai sexy de atat. Si in aceste momente te doresc atat de mult incat abia pot respira.

Pentru ai demonstra, o prinse de mana si i-o aseza peste evidenta lui excitatie.

- Dar atunci... - intreba Maria arcuindu-si sprancendele cu umire. De ce nu...

- Pentru ca imi era teama sa nu ii fac rau copilului.

- Oh, Steven! - exclama ea imbratisandu-l.

- O sa mai existe ocazii,Maria - o asigura el. Pot sa astept pana cand se va naste copilul.

- Dar nu trebuie sa astepti - raspunse Maria indepartandu-se. Putem sa facem dragoste. Nu o sa imi faci rau nici mie si nici copilului.

El paru sa ezite, asa ca il saruta si ii sopti pe buze.

- Fa dragoste cu mine, Steven.

- Ar trebui sa fiu in sfant ca sa rezist - spuse Steven simtind cum tot corpul incepu sa simta toata presiunea dorintei pe care o retinuse. Si amandoi stim ca nu sunt.

Un sarut îndrăznețUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum