1. Bölüm

13.4K 1.1K 904
                                    


UYARI: Bu fic Komedi, Dram, Romantizm ve biraz da Cinsellik içerir. Her telden çalcam işte makaidmsşfmdşd

Minnoş okumalar 💕

*

"Hayatım hazır mısın?" Yoongi kravatını aynada son kez düzelterek içerideki eşine seslenmişti. Siyah takımını eşi çok severdi, o yüzden siyah takımını tercih etmişti. Siyah saçlarıyla da oldukça iyi gözüktüğünü söyler dururdu eşi.

Bugün evliliklerinin sekizinci yıl dönümleriydi ve beraber akşam yemeğine gidiyorlardı. Romantik bir akşam yemeği geçirdikten sonra gençlik anılarını hatırlamak için sevgili oldukları zamanlar nereye gittilerse oralarda dolaşırlardı. Daha sonra da evdeki küçük kızlarının yanına gelirlerdi.

"Baba." Jiyoon koşa koşa babasına yaklaştığında Yoongi eğilerek kızını kucağına aldı. Kollarıyla babasının bedenini sarmaya çalışarak omuzlarına sarıldı, başını da omzuna koydu. "Akşam erken gelin. Size iyi geceler demeden uyuyamıyorum."

"Erken geleceğiz prenses, sana söz veriyorum." Küçük kızının yanağına uzun ve sulu bir öpücük kondurdu Yoongi. Hafifçe sallanarak onu eğlendirmeye çalıştı.

Jiyoon'un altı yaşına girmesine çok az kalmıştı, yakında bir doğum günü partisi verecekti Yoongi. Kızının bütün arkadaşlarını çağırmayı da eksik etmeyecekti.

Jiyoon her kız çocuğu gibi o da ailesine çok bağlıydı. Özellikle babası her kız çocuğu gibi onu ilk aşkıydı. Onlara her gece iyi geceler demeden uykuya dalamıyordu, bunu yapamadığı bazı zamanlar oluyordu ailesinin işleri yüzünden ama bunun da çaresini bulmuştu elbette. Ailesiyle çekildiği fotoğrafa sarılarak uyuyordu.

Yoongi kızının sırtını hafifçe pat patlayarak uyku için şimdiden hazırlıyordu. Birazdan bakıcı ona sütünü içirip uyumasını sağlayacaktı çünkü ikili yıl dönümlerinde çok gezerdi ama yine de yetişmeye çalışırlardı küçük kızlarına.

"Anca gelebildim." Merdivenlerin başında duran Ji Rae kırmızı elbisesiyle ışıl ışıldı. Eşine gülümseyip topuklu ayakkabılarıyla dikkatlice merdivenlerden inerek ailesinin yanına ulaştı.

Yoongi hayranlıkla eşine bakıyordu. Kırmızı üzerini saran elbisesinin üstüne dökülen siyah dalgala saçları, siyah topuklu ayakkabıları ve dudağındaki hafif kırmızı rujla ona bir kez daha aşık oldu. Onu izlerken yüzünün aldığı gülümsemeye engel olamadı.

Kucağındaki Jiyoon inmek isteyince sakince yere bıraktı Yoongi kızını, eşinden gözleri çekmeden kızına seslendi. "Bayan Chung'un yanına git tatlım."

Küçük kız babasını dinleyerek mutfakta ona süt kaynatan bakıcısının yanına gitti. Yıl dönümleri olduğu için bakıcı bugün burada kalıp Jiyoon ile ilgilenecekti.

Ji Rae eşinin koluna girerek kapıya çekmeye çalıştı. Yoongi kolunu çekip eşinin belini sardı ve evden çıktılar. Birlikte evin önündeki merdivenleri dikkatlice inerek arabanın yanına gelmişlerdi.

Yoongi hâlâ gözlerini sevgili eşinden çekemiyordu. "Çok güzel olmuşsun."

"Tanıştığımız günden beri bana bunu söylüyorsun, beni bu sözünle kaptığını söylemeli miyim?" Kibarca gülümsemesini sundu eşine. Üniversite zamanlarından beri her zaman bunu söylerdi, sürekli ona ilgi gösterdiği için de Ji Rae ona aşık olmuştu.

Life As We Know It |Jikook|Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin