7. Bölüm

9.8K 1K 999
                                    


Bayan Park oldukça yorgun olduğu için dinlenmek istediğini söyleyerek ve yerini öğrenerek Jimin'in yatağına yatmaya gitmişti. Diğer ikilisi ise sessiz sessiz açık televizyona bakıyorlardı.

Jungkook göz ucuyla elinde kumandayı çeviren Jimin'i kesti. "İstiyorsan benim yatağımda yatabilirsin ama biliyorsun ki birkaç güne evli bir çift olacağız. Yani annen şüphe edebilir."

"Beni düşünüyormuş gibi davranma, işine geliyor senin de." Jimin adamın suratına bakmadan iç çekti. Sanki o bilmiyordu bu durumun Jungkook'un oldukça hoşuna gittiğini. Mecburen sabah sarmaş dolaş olarak annesinin inanması için ses çıkartmadı.

Jungkook'un çalan telefonu başlayacak bir atışmayı yarıda kesmişti. Jimin'e göz kırparak sehpadaki telefonundan arayanı gördüğü gibi yerinde doğruldu ve Jimin'e gösterdi. "Buraya gelen adam arıyor."

"Bu saatte? Bir şey mi oldu ki?" Kendisini hızlıca dikleştirdi Jimin. Her şeyi telaş yapmaya başlıyordu artık, bu yüzden de Jungkook'a çoğu zaman istediğini veriyordu. Ayrıca o adam bu saatte arıyorsa mutlaka bu işin içinden iş çıkardı.

Telefonu cevaplayarak kulağına tuttu Jungkook.

"Bay Jeon, nasılsınız?" Karşı tarafın normal çıkan sesi Jungkook'u rahatlatırken onu izleyen Jimin'i de rahatlatmıştı.

"İyiyim ya siz?"

"Teşekkür ederim. Sizi önemli bir haber için aramıştım. Size o gün anlattığım ifadeler yok sayılabilir, yani teftiş için gelebilirler. Her şeye hazırlıklı olmalısınız. Bu saatte rahatsız ediyorum ama öğrendiğim gibi haber vermek istedim. Ne yapmayı düşünüyorsunuz?"

"Bunun olmaması için biz evleneceğiz." diyerek geriye yaslandı Jungkook.

Evlilik olayını her duyuşunda Jimin'in içi kıpır kıpır oluyordu. Jungkook ile evlenmek ne kadar kötü olabilirdi ki? Aslında sadece onun tepkilerini ölçmeye çalışıyordu, bir bakıma. Jungkook'un yakışıklı suratının rahatlıkla telefondakini dinlediği gördü.

Jungkook devam etti. "Teftiş için bize önerebileceğiniz şeyler var mı acaba? Sadece evli olmak ve iş sahibi olmak buna yeter mi?"

"Teftişe gelecek kişiler yeni işi alan profesyoneller olacaktır. Onları klasik bir evlilikle kandırmanız zor olacak. Sanırım en basitinden şöyle anlatabilirim, sürekli el ele tutuşup gözleri önünde öpüşen çiftleri görünce düşünceleri değişiyor. Her şeyi göstermelik olarak algılıyorlar."

Bu ne saçmalık? Tam tersi düşüncelere mi giriyorlardı yani? Jungkook yine gerildi, rahatlıkla yayıldığı yerde toparlandı. "Siz ne önerirsiniz?"

"Örnek olarak on kez öpüşeceğinize bir kez duygulu bir şekilde öpüşmeniz daha mantıklı, yani her şeyi görselle değil hislerle yapmaya çalışın. Özellikle sizin 30 yaşını doldurmuş olmanız işleri daha iyi bir konuma sokacaktır çünkü kurallarda 30 yaş geçerliliği var."

"Yani sürekli öpüşüp koklaşmayın diyorsunuz?" Evet, Jungkook bunu söylerken koltukta ona bakan Jimin'e göz gezdirmişti. Bedenini yana yatırdığı için daha fazla açılan boynu onu zorluyordu ama Jungkook bu güzelliğe bakarken nasıl sakin kalabilirdi ki?

"Kesinlikle efendim. Hatta bunları prova yapabilirsiniz, sizin için daha kolay olacaktır."

"Pekâlâ, teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için. İyi akşamlar." diyerek telefonunu kapatıp masaya koydu Jungkook. Kuruyan dudaklarını yalayarak Jimin'e baktı. "Jimin, öpüşmemiz gereken bir konu var."

Life As We Know It |Jikook|Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin