6.rész

664 48 12
                                    

Jennie szemszöge

Végül eltólom és elfutok. Talán még ki sem nyította szemeit, mire én már eltűntem. Nem várom meg, hogy bármit is mondjon, vagy tegyen. Egyszerűen otthagyom és sírva fakadok. Ezzel teljesen összezavart. Nem mondom, hogy nem örülök neki, de miatta most minden sokkal nehezebbé vált...


Lisa szemszöge

Jennit otthagytam Jiyong-al beszélni, de nem sokkal később sírva rohan utánam. Ijedten odafutok hozzá, mire ő a nyakamba ugrik és csak zokog. Nem tudom elképzelni, mégis mit mondhatott neki az a fiú.

-Hé, mi történt? -kérdezem aggódva és elkezdem a hátát simogatni. Próbál valamit kinyögni, de a sírástól sehogy sem tud szóhoz jutni. Ekkor jönnek vissza Jisoo-ék.

-Mi a baj, Jennie? -futnak oda hozzánk, ahogy meglátják a teljesen kikészült lányt, rajtam csüngni. Jennie ekkor elhúzódik és letörölgeti könnycseppeit. Mind a hárman próbálunk segíteni, hogy megnyugodjon és végül ez sikerül is. Idővel összeszedi magát és elmeséli, hogy elmondott mindent Jiyongnak, mire az megcsókolta.

Nem hiába van ennyire ki szegény. Jisoo ez előtt pár perccel hajtogatta nekünk, hogy nem a fiúkkal kéne foglalkoznunk, erre akibe már több éve szerelmes hirtelen gondol egyet és lesmárolja. Mikor Jennie már kész volt lezárni az egészet.

-Jennie! -üvölt fentről Jiyong, és halljuk ahogy lefelé fut a lépcsőn.

-Nem akarok vele beszélni...-szól Jennie, majd elsiet és gyorsan beszáll a liftbe, mielőtt a fiú leérne hozzá.

Itt várjuk hárman, tanácstalanul Jiyong-ot. Egyikünk se tudja, mit kéne neki mondani, ha egyáltalán kell. Rosé-val Jisoo-ra nézünk, egyértelmű, hogy közülünk ő a szavak embere.

-Nem láttátok Jennie-t? -lihegi a kérdést Jiyong.

-Most hagyd békén! -igyekszik Jisoo határozottnak mutatkozni. -Egy kicsit egyedül szeretne lenni. -teszi hozzá.

-Elmondta nektek...?

-Nekünk mindent elmond. -jelentem ki. Habár nem volt szándékos, mégis úgy érzem, hogy némi dűh megcsillant a szememben. Nem tehetek róla. Ha valaki bántja a barátnőmet, akkor azzal nem lehetek kedves.

-Oooo...akkor inkább lelépek. -kullog el Jiyong. Csalódottnak tűnik, de nem sajnálom. Miért most dönti el, hogy szereti Jennie-t? Pont a legrosszabbkor...

Jennie szemszöge

Nem igazán tudom hova megyek. Az ebédlőnél kiszállok a liftből és az autómatákhoz sétálok. Semmihez sincs kedvem, de azért veszek egy tábla csokit. Legszívesebben egymagamba elmajszolnám, csakhogy közeledik a reggeli ideje és már kezdenek gyülekezni az emberek az asztaloknál.

Megfordul a fejemben, hogy leülök a miénkhez, de akkor biztos összefutnék Jiyong-al...azt meg nem akarom. Nem tudom, hogy kéne ezt az egészet lereagálnom. Hogy hogy kéne vele viselkednem. Egyelőre csak abban vagyok biztos, hogy nem szeretnék vele találkozni.

Ígyhát fogom a csokimat és neki állok valami nyugis helyet keresni. A liftet nem merem használni, azon túl sokan közlekednek, így a lépcsőn indulok el. Szemeim vagy kétszeresére dagadtak és tiszta vörösek lettek a sok sírástól. Ha így látna valaki...

Blackpink in your areaWhere stories live. Discover now