19.rész

382 33 6
                                    

Jennie szemszöge

-Már megint mi ez a depresszív hangulat? -nevetgél Jisoo, miközben féloldalasan a vállamra omlik. A célja, hogy jobb kedvünk legyen, bejön. A hülye fejeire amiket vág, nem bírom megállni, hogy ne nevessem el magam. Ezzel Lisa sincs másképp.

-Rosé? -nézek körbe. Jisoo vele ment el, de úgy néz ki útközben valahol elhagyta.

-Chanyeol-al ment el már jó ideje. Az előbb hívtam őket, elvileg 2 perc és itt lesz. Elvileg. -hangsúlyozza ki a végét és összenéz velünk. Abból tuti 20 lesz.

-Ja, és Jennie! A liftben összefutottam Jiyong-al. Innen jött, ugye? -Jisoo kérdésére lefagy arcomról a mosoly. Hát igen...ez még sokáig érzékenyen fog érinteni. -Sikerült beszélnetek?

-Mondjuk. -adok gyors és rövid választ. Inkább csak ő beszélt én meg hallgattam mert szóhoz sem jutottam, de végülis ráfoghatjuk. Engem már nem érdekel. -Azt akarja, hogy csak barátok maradjunk.

-Nem mondta, miért? -Lisa már kicsit összeszedte magát, így bekapcsolódik a beszélgetésbe.

-Röviden azért, mert nem lehet. -mondom én is nemes egyszerűséggel. Jiyong is igazából ezt taglalta csak fél órán keresztül. De a lényeg nem változott.

-Hidd el, jobb lesz így. -vigasztal Jisoo, majd némi magyarázat gyanánt hozzá teszi. -Amúgy se lenne időtök egymásra. Most még talán, de amint berobbanunk a médiába...az első a munka lesz. -jutalmaz egy bátorító mosollyal. Jó érzés, hogy valaki ezt kimeri mondani és nem az van, hogy mindenki osztja az észt, de közben arra figyel meg ne bántson. Mert így nem fáj. Tényleg ezért jöttem ide, ezért választottam ezt az útat már több éve, hogy ezt csinálhassam, mert ez az amit igazán szeretek. Az meg, hogy kivel osztom meg csak rajtam múlik és egyelőre csak a lányokkal szeretném. Mert ők állnak mindig mellettem, rájuk számíthatok a nap 24 órájában. Ők lettek az új családom, akik vigyáznak rám, támogatnak és a depis kirohanásaimkor sem hagynak cserben. Nehéz ilyen barátokat találni, nekem sem sikerült én úgy "kaptam" őket, de nagyon hálás vagyok.

Ahogy magamban végiggondolok mindent, érzem hogy elérzékenyülök. Azon, hogy az első kapcsolatom egy napig tartott, márcsak nevetek. De hogy a lányokkal miken megyünk keresztül, az maga a paradicsom. A hírnévhez vezető úton elindultunk és már közel a cél. Kell ennél több?

-Sziasztok! -nyílik az ajtó és Rosé lépdel felénk. A szája fülig ér és nem is bírja abbahagyni a mosolygást. Ez a Chanyeol-al történő beszélgetés nagyon jót tett neki. Piros pozsgás arca mindent elárul.

-Hát te meg hol jártál? -kezdek bele a faggatásába. Lesunnya a szemeit és az alsó ajkába harap. Ez mindent elárul. Mondjuk nem gondoltam volna, hogy ilyen hamar.

-Megcsókolt? -kérdezi Jisoo döbbenten. Rosé nem válaszol csak bológat. Mondjuk nekem egy szavam nem lehet, mi is gyorsan haladtunk aztán mi lett belőle.

Lisa szemszöge

-LEGYEN SZÍVES MINDENKI AZ EBÉDLŐBE FÁRADNI! -hallunk meg egy gépies női hangot, aki az ebédlőbe utasít minket. Nincs is idő Rosé-t bombázni kérdéseinkkel, hogy mégtöbb szaftos infót kiszedjünk belőle...pedig már rákészültem. A folyóson lévő hangszórókból többször is elhangzik a bejelentés, még a lift gombot megnyomva is halljuk.

-Már kezdtem azt hinni, azok a hangszórok csak dísznek vannak. -jegyzi meg Jisoo. A liftes incidensük után, próbál folyamatosan beszélni míg lefelé haladunk, hogy elterelje a figyelmét. Világos, hogy ezért csinálja, de én nem hibáztatom érte. Még nem volt ilyenben részem, mondjuk nem is akarom, hogy legyen, mert elég para lehet. De most szerencsére zökkenőmentesen jutunk el A-ból B-be, vagyis az ebédlőbe.

Blackpink in your areaWhere stories live. Discover now