10.rész

523 39 9
                                    

Rosé szemszöge

-Szia! Van már terved délutánra? -kapom az sms-t Chanyeol-tól. Csak nem talizni akar velem?

-Nocsak nocsak...-vetődik le mellém Lisa és belenéz a telómba, mire én elkapom azt.

-Na! -húzódom arrébb. Nem akarom, hogy rémeket lásson, amiért Chanyeol elhívott valahova. Így is épp elég a dráma.

-Ki írt, hogy így elpirultál? -nyaggat tovább, majd kikapja kezemből a telefont. Aaiiiisssh!

-Most komolyan? Annyira gyerekes vagy... -dőlök hátra. Ellenkezni sincs erőm. Már meg sem próbálom visszavenni tőle. Hagyom, hadd vigye.

-Miért nem írsz vissza neki? -vág értetlen arcot, mialatt a telefonomat elemzi.

-Most akartam, csak valaki megakadályozott benne. -vonom fel az egyik szemöldökömet.

-És mit írtál volna? -kérdezősködik tovább.

-Hogy nem érek rá. -veszek inkább valami olvasnivalót magamhoz. Lisa-tól még jó ideig úgysem kapom vissza a telomat. Valami divat magazint sikerül választanom. Ahhh de gyönyörűek ezek a ruhák!

-Olyan vagy...szerintem el kéne menned vele. -hajtja a fejét a vállamra és a képem alá tólja a képernyőt.

-De én most nem akarok. -jelentem ki. Nincs vele semmi bajom, de perpillanat nem akarok sehova se menni. Annyi minden történt, inkább a lányokkal maradnék, meg amúgy is gyakorolni akartam. Az utóbbi pár napban semmit sem csináltam azon kívül, hogy lustultam, ami meg nem állapot.

-Akkor magyarázd meg neki, miért egyeztél bele. -mutatja megint felém a telefont.

-Mi?? -kapom ki a kezéből. Ez a nagy okos megírta neki, hogy szívesen taliznék vele. Na köszike...még egy kacsintós smiley is.

-Lisa! -esem neki. Chanyeol amúgy is annyira aranyos és jószándékú, nem érdemli meg, hogy elmenjek vele úgy, hogy legszívesebben máshol lennék. -Most ezt miért kellett?? Komolyan mondom, nem hiszlek el!

-Csak a te érdekedben tettem, meglátod jó buli lesz! -kacsint rám és ellenben velem, ő nagyon is jól szórakozik ezen.

-Inkább beszélj Bambam-el...az is biztos "jó buli lesz". -még így oltogatjuk egymást egy ideig, majd Lisa tényleg elmegy, gondolom Bambam-hez, én pedig megbeszélem Chanyeol-al, hogy akkor mit csinálunk.

-"Mozi"? -írja. Most komolyan elhívott moziba? De miért pont engem? Annyi haverja van...
Ráadásul minek megyünk csak ketten...? Nagyon remélem, hogy nem randinak szánja. Nem akarok belehabarodni, mégcsak az kéne. Mindenkinek az orrom előtt zajlik a szerelmi bánata, eleget tapasztalok így is.

Lisa szemszöge

Igen, nagyon is "jó buli lesz" Bami-vel beszélni, mégha Rosé nem is hiszi. Csak elmondom neki amit akarok, ő lereagálja valahogy, majd...majd nem tudom. Végülis nem várhatom el tőle, hogy alig pár nappal Seulmin után most velem legyen. Az fura is lenne.

Ezen gondolkozom mialatt a kemény 10 métert megteszem a lakásaink között. Ahogy veszem be a kanyart,megpillantom Bambam-et. Ott áll az ajtó előtt, mintha csak engem várna. Már majdnem futok oda hozzá, annyira megörülök neki. Legszívesebben a karjaiba vetném magam, mint régen. Csakhogy társosága akad, de nem általam. Seulmin siet oda hozzá. Gyorsan a fal möge ugrok, nehogy meglássanak.

-Hiányoztál. -hallom Bambam szavait. Mikor már azt hittem, hogy köztük mindennek vége...

-Nem maradhatok sokáig. Vissza kell mennem órát tartani! -szól ezúttal Seulmin, majd heves smárolásba kezdenek. Én még mindig a fal mögött rejtőzöm. Nem nézem őket, de így is tisztán hallom mikor fejezik be. Egyszerűen gyomorforgató amit ezek ketten művelnek. Undorító! Itt etyeg vele, aztán visszamegy tanítani. Ennek aztán van bőr a képén...

Blackpink in your areaWhere stories live. Discover now