İyi Olan Kazansın! 6. Bölüm 5. kısım

27.6K 2.5K 315
                                    



"Fıstığım, tabii ki arkadaşız." Sevgiyle gözlerinin içine bakarken 'Ve sen, dünya üzerinde tanıdığım en saf ve sevilesi kadınsın. Masum meleğim.' diye içinden ekleyerek işaret parmağıyla burnunun üzerine fiske attı. Şeytani planlarına rağmen, aşkını gözlerinden haykırdığı genç kıza, bir gün bu bakışların ne anlama geldiğini öğretecek olmanın rahatlığını duydu. Vicdan azabını rafa kaldırıp minik sevgilisini mutlu etmeye odaklanarak oyuna kaldığı yerden devam etmeye soyundu. "Bu da bizim en büyük şansımız, hem çok iyi anlaşıyoruz hem de evleniyoruz."

"Ama..."

"Ama evlenecek bir çift gibi davranmıyoruz, hem de taze nişanlı olduğumuz halde... İnan bu şekilde hareket ederek, birbirimizi sevdiğimize kimseyi ikna edemeyiz. Ailelerimiz ve eş dost, hepsi bir terslik olduğunu anlar ve tedirginlik duyar."

"Yaa!"

"Zorlamayla numaradan dokunmak olmaz Asya, madem bu yola baş koyduk en azından doğal bir şekilde davranmayı başarmalısın. Bu da öpüşmekten geçiyor, o safhayı atlatırsak hareketlerin rahatlar. Her gün çevrende gördüğün, el ele tutuşan ya da sarılarak gezen çiftler gibi rahat bir şekilde bana yaklaşırsın."

"An

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"An... Anladım!"

İçinde taklalar atan organlarıyla felç geçiren beyni yüzünden bütün dengesini kaybeden genç kız, defalarca hayalini kurduğu fakat hiç deneyimlemediği eylemi gündeme getiren adama ne diyeceğini şaşırdı. Bir erkek tarafından dokunulmaya bile alışık değilken öpüşme düşüncesinin sistemini alt üst ettiğini hissetti. 'Kabul et, seni öpmesi için ölüyorsun!' diye bağıran zihni, karnında kelebeklerin uçuşmasına sebep olan duyguyla nasıl baş edeceğini sorguladığı sırada, karşısındaki hayali prensinin açık davetine atlamak istediğini kendisine itiraf etti. Yirmi altı yaşında ve tek öpüşme deneyimi, televizyonda ya da ağaç altında kaçamak öpüşen çiftleri izlemekten ibaret olan eksikliği, sevdiği adamla kapatmayı arzuladı.

Sessizce kendisini izleyen Suat'ın uzanıp elini avucuna almasıyla, 'Peki, öpüşürsek sonra ne olacak?' diye soran düşünceler aklından uçup gitti. Merakı, saklı arzuları, sevdiği adama yakınlaşma isteği ile birleşirken, nasıl yapacağını bilmiyor olmanın çelişkileri duygularını kenara atarak, teklifi kabul etmeye karar verdi. Kalbi yerinden çıkacak gibi çılgınca attığı sırada, "Peki!" diyerek tek kelimeyle cevabını belirtti.

"Harika, teklifimi mantıklı bulacağını umuyordum. O zaman başlayabiliriz."

"Hıı! Neye?"

"Biz neden bahsediyoruz Asya'm, tabii ki öpüşme çalışmalarına!"

"Yaa! Şey, eee Suat, oooofff!"

"Efendim canım!"

"Eee... Ben, nasıl şey... Önce sen başlasan!"

İyi Olan Kazansın!Where stories live. Discover now