İyi Olan Kazansın! 7. Bölüm 2. kısım

23.5K 2.3K 67
                                    


Bursa'ya varana kadar tatlı meleğinin çocukluk yılları ile okul hayatını ve nelerden hoşlandığını sorgulayarak yol alan genç adam, geçirdiği sürenin hayatının en güzel yolculuğu olduğunu düşündü. Sessiz kişiliğinin yanı sıra laf kalabalığını sevmeyen bir adam olarak, kendisinin bile yadırgadığı paylaşma ihtiyacındaki kerametin, dinlemekten büyük haz aldığı genç kızdan kaynaklandığına yordu.

Bir yandan sevdiği kadınla beraberliğin hazzını yaşarken, yeşil doğasıyla görsel bir şölen sunan Karadeniz Bölgesini izlediği sırada, Asya'yı eve bıraktığı anda her şeyin değişeceğini bilerek yolculuğun bitmesini istemedi. Molalarla birlikte yaklaşık on iki saat olarak hesapladığı yolu, uzun tutmak için elinden geleni yaptı. Bursa sınırlarına girerken doğru çıkarımda bulunduğunu düşünerek, yoğunlaşan akşam trafiğine dikkatini verip istikametini Orhangazi ilçesine çevirdi. Navigasyon cihazının yönlendirmesi ile Asya'nın evine iyice yaklaşmalarıyla, muhtemelen görüşecekleri zamanın kısıtlanacağını düşünerek canı sıkıldı.

"Geldik sayılır, buradan sonrasını ben tarif ederim

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

"Geldik sayılır, buradan sonrasını ben tarif ederim. Suat, ilk göbekten hiçbir yere sapmadan karşı yola geçeceksin. Yol üzerinde büyük bir park var, bitimine müteakip sağa döndükten sonra soldaki ilk sokağa gireceksin."

"Tamam canım." derken navigasyonu kapatan genç adam, gayri ihtiyari hissettiği huzursuzluk ile aklına takılan en önemli soruyu dile getirdi. "Asya'm, baya geç oldu, neredeyse ona geliyor. Ailenle bu saatte tanışmam uygun olur mu?"

"Tabii ki uygun Suat! Neden sorun olsun ki bizim gelmemizi bekliyorlar."

"İyi... Eminim diyorsan."

"Kesinlikle! Zaten mecbur sayılırsın; annem kesin balkonda yolumuzu gözlüyordur, babamın da zaman geçirmek için hırsla kelimelik oynadığına eminim. Damatlarını ilk defa görecekler, yarına kadar bekleyebileceklerini zannetmiyorum. Hele Mehtap, emin ol meraktan çatlamıştır, uğramadan ayrılmaya kalkarsan elinden kurtulamayız. Suat, lütfen rahat ol, ailemi tanıyınca çok candan insanlar olduklarını göreceksin. Hem merak etme, sana kalmadan onlar peşini bırakmaz."

"Yaa!.. Sıcakkanlı insanları severim. Garip bir karşılaşma olacağı kesin, düşünsene, gecenin bir vakti ilk defa görecekleri müstakbel damatları ile tanışacaklar."

"Şey, eee... Aslında görmediklerini söylemek, tam anlamıyla doğru sayılmaz."

"O nasıl oluyormuş?"

"Geçen gece çektiğim fotoğraflar var ya..."

"Lokantada yemek yerken! Eee..."

"Mehtap, seni çok merak ediyordu, 'Abla ne olur eniştemin resmini gönder.' diye başımın etini yedi. Seni çok merak ediyormuş, ben de WhatsApp'tan attım. Tabii doğal olarak annemle babama da göstermiş."

"Bak sen! Demek o yüzdenmiş ha, bir de utanmadan Gümüşhane hatırası olsun diye fotoğrafımı çekip durdun."

"

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.
İyi Olan Kazansın!Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin