2 prietene

871 28 2
                                    

Mai de mult au existata 2 prietene numite Ana si Larisa . Acestea erau inca de la gradinita cele mai bune prietene . Faceau totul impreuna .
Intr-o zi Ana s-a sarutat cu iubitul Larisei intr-un parc fix sub ochii celei mai bune prietene ale sale  . Atunci Larisa neputand sa reziste suferintei s-a dus acasa si s-a incuiat in camera ei si a decis sa nu mai vorbeasca cu nimeni .
Parintii Larisei isi faceau griji pentru ea deoarece fata lor se schimbase mult . S-a apucase de fumat , de baut ,de drogat si s-a vopsit mov in cap. Plangea mereu . Ea spunea ca isi uraste viata si ca vrea sa moara .
Intre timp Anei  nu ii mai pasa de acea fata care odata i-a fost cea mai buna prietena . Ea era fericita cu fostul iubit al prietenei sale pana cand intr-o zi  acesta a incercat să o violeze.  Atunci si-a dat seama de greseala facuta si ca a pierdut-o pe Larisa.  A vrut sa vorbeasca cu ea dar nu raspundea la telefon .
In acel moment Ana si-a dat seama ca Larisa a patit ceva asa că decise să meargă la ea acasă . Cand a ajuns la casa Larisei , ea a intrat direct in camera fetei unde a vazut-o intinsa pe podea intr-o balta de sange . Lână fata întinsă pe podea  gasise un bilet pe care scria :
"Imi pare rau de fapta mea dar nu mai puteam suferii asa ca am decis să imi pun capat zilelor .
Te iubesc Ana,  surioara mea, dar tu m-ai tradat! Vreau sa stii ca te-am iertat"
In acel moment Ana a luat lama din mana Larisei si si-a  tăiat venele.
Inainte de a se sinucide , Ana  scrise un bilet in care spunea ca ii pare rau pentru  Larisa si nu mai poate trai fara ea .
Cele două fete au fost inmormantate în același cavou .
Din această poveste putem invata ca trebuie intotdeauna sa ne pretuim prietenii si sa nu ii tradam . Decat sa fii un sarpe si sa faci rau unei persoane mai bine o lași în pace deoarece tot răul la un moment dat se va intoarce impotriva ta .

Povesti triste حيث تعيش القصص. اكتشف الآن