Dragoste neinteleasa

228 8 0
                                    

Mai demult o fata de 14 ani  se indragostii de un baiat de 18 . Ea era prea mica pentru el.
Fata era indragostita nebuneste de baiat . In fiecare zi cand il vedea il intreba ce face dar acesta nu raspundea . Mereu cand o vedea o ocolea si fata plangea . Pana cand intr-o zi fata gasii un baiat de 16 ani . Acesta o iubea foarte mult si fata se indragostii de el , ei doi decid sa fie impreuna .
Baiatul de 18 ani cand o vedea pe fata noastra fericita o saluta .  Fata ii raspunde cuviincios la salut . Baiatul o intreaba de ce i-a raspuns la salut . Aceasta ii zice ca ea nu se va comporta niciodata cum s-a comportat el cu ea si pleaca de acolo de mana cu iubitul ei .
Baiatul cand a vazut ce s-a întamplat adevenit trist . Ii parea rau pentru comportamentul lui . Si-a batut joc de o fata . Acum roata s-a intors. Cand el era fericit , fata plangea iar acum el plangea si fata este fericita.
Pe zi ce trece baiatul era tot mai trist . Avea de gand sa se sinucida .
Intr-o zi se plimba pe marginea unui pod cand deodata o vede pe fata care a ranit-o si pe prietenul ei stand pe o patura prin apropiere acesta o bate spunandu-i ca nu i-a adus tigarile potrivite . Băiatul plecă ispre cei doi  si ii trage un pumn in fata agresorului de il lasa lat la pamant . O ia pe fata lui si pleaca de acolo fiind fericiti impreuna .
Dupa 4 ani  fata termina liceul si a devenit majoraa decis sa  se casatorii cu baiatul care o salvase  . Ea acum are  2 copii cu el si sunt fericiti deoarece au o familie frumoasa si o casnicie fericita .

Povesti triste Donde viven las historias. Descúbrelo ahora