Iubire de parinti (never)

497 16 1
                                    

O fata pe nume Ema a fost adusa pe lume. Ea nu a fost niciodata dorita de nimeni . Era rezultatul unui viol. Mama ei era o prostituata iar tatal nu se stia cine este .
Fata era extraordinar de frumoasa ca un inger . Era credincioasa, cuminte si nu se machia dar mama ei o obliga sa faca asta .
Intr-o zi mama ei a decis sa se casatoreasca cu un om bogat .
Ema era bucuroasa deoarece credea ca poate va avea un tata care o va iubii dar din pacate nu era asa . Barbatu impreuna cu mama Emei facuse un alt copil pe care il iubeau mai mult decat pe ea .
Biata Ema era batuta si supusa la sclavie . La scoala ea invata foarte bine dar nu era incurajata de parinti sa faca performante . Fata plangea in fiecare moment si nu stia ce e iubirea de parinti .
Odata , Ema fusese batuta asa tare incat i-a ramas vanatai . Ea pusese piciorul in prag decise sa vorbeasca cu parintii sai sa nu o mai bata dar fusese data afara din casa . Nemaistiind ce sa faca s-a dus intr-un parc si a inceput sa planga .
Un baiat o auzii si veise la ea sa o intrebe :
-Hei , de ce plangi?
Ema nu ii dadea atentie si continua sa planga dar acel baiat nu se lasa mai prejos si o intreba din nou . In acel moment ea ii povestii ce a patit si incepu din nou sa planga . Acel baiat a luat-o acasa ,i-a purtat de grija ,a ajutat-o cu studiile si acum la ora actuala Ema este un vestit doctor .
Cei doi tineri s-au casatorit si au impreuna 3 copii . Emms a decis sa fie o mama model , sa isi iubeasca copii si sa nu ii bata cum facuse mama ei cu ea in copilarie .

Povesti triste Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz