O mama

606 16 1
                                    

O mama nascuse o fata . Copilul era lumina ochilor mamei ei . Femeia nu putea vedea deoarece era oarba , nu avea nici o stare materiala prea buna dar ea era fericita pentru ca are o fata .
Fata era frumoasa ca un inger si pe cât crestea pe atat de frumoasa devenea .
Intr-o zi la scoala se organizase o sedinta cu parintii . Toti colegii radeau de fata pentru ca mama ei era oarba si arata ca un monstru . Din acel moment ea decise ca la 18 ani va pleca de acasa .
Zilele, lunile si anii au trecut iar fata a implinit 18 ani . Din putinul pe care il aveau a primit de la mama ei a  o motocicleta . Tot in aceeasi zi fata zise mamei sale : " Am plecat monstrule ! Nu ma cauta nu voi mai venii acasa niciodata! " Asa ca isi luase un bagaj si plecase .
Anii iarasi au trecut iar fata se casatorise si facuse si ea la un momentdat un copil.
Intr-o zi mama fetei venise la ea acasa. La usa  a raspuns fata cu copilasul ei . Saracul copil s-a speriat de femeia din tocul usii si a inceput sa planga . Vazand toate cele intamplate , mama copilului decise sa isi  goneasca mama  de acolo dar ii paruse rau de ceea ce a facut si a decis sa o caute . Ea aflase ca batrana  murise fix in aceeasi zi .
Inainte de moarte a scris un un bilet in care zicea : "Fata mea daca vei avea vreodata bunavointa sa ma cauti si sa citesti aceste randuri sa stii ca eu nu mai sunt in viata dar as vrea sa iti zic te iubesc. Te-am iertat ca m-ai gonesti de acasa ta atunci cand nepotelul meu a inceput sa planga . Esti lumina ochilor mei . Tu la nastere te-ai nascut oarba asa ca ti-am dat ochii mei . "
Fata a cazut la pamant plangant . Ii parea rau dar era prea tarziu .
Asa ca dragii mei cititori pretuiti-va parintii cat ii aveti deoarece dupa ce ei nu vor mai fi o sa va para rau pentru toate cele facute !

Povesti triste Where stories live. Discover now