Te iubesc ? ( povestea mea de dragoste )

210 10 7
                                    

Intr-o zi o fata stand pe o banca intr-un parc ,  a vazut un baiat . Aceasta l-a placut pe loc . Se uita mereu la el . Baiatul a observat acest lucru . El fiind cu sora lui a inceput sa vorbeasca cu ea despre fata aceea . Fata vazandu-l vorbind cu sora lui a crezut ca era iubita acestuia . O lacrima i s-a scurs pe obraz . A decis sa nu ii mai dea atentie . Baiatul se tot uita la ea . Fata nu a observat decat cand baiatul se uita peste umarul surorii lui la ea . Atunci ea i-a zambit . Fata fiind distasa de un telefon de la mama ei nu a observat ca baiatul s-a asezat pe banca langa ea .
Era emotionata . A incercat sa nu faca nimic iesit din comun . Se apropia cate putin de el , si spre surprinderea ei facea si el la fel .
La un momentdat ea din greseala il atinse si si-acerut scuze . Acesta surâde . La un momentdat acesta se bufneste usor in ea si ii spune un hey incet .
Ea raspunde cu : Buna !
B:- Ti-as zice mai multe dar e prea multa lume pe aici !
F: - Si eu , dar si pentru ca sunt foarte rusinoasa .
Baiatul a suras din nou
F: Ce faci ?
B: Bine , tu ?
F: Bine .
B: De unde esti ?
F: Din Neamţ , tu ?
B : Uffff departe de mine , din Focşani .
Baiatul se apropiase si mai mult de fata intre timp si o prinse de mana , fata era rosie la fata . Era cu adevarat indragostita . Nu au spus nimic , s-au uitat unii la alţii timp indelungat .
La sfarsit fata trebui sa plece dar a cerut sa faca un selfie cu el .
Au facut in tocmai . Baiatul ii spuse fetei ca vor tine legatura . Fata era foarte fericita . Dar baiatul nu o baga in seama , de fiecare data cand o vedea o respingea , o facea sa planga . Fata a plans un an de zile . Pana cand intr-o zi baiatul s-a cuplat cu cea mai buna prietena a ei .
Atunci ea nemaisuportand a decis sa fie emo , nu mai vorbea cu nimeni , cu nimic , si a decis sa scrie pe wattpad povestea ei .
Aceasta este povestea primei mele iubiri , si acum mai sufar . L-am iubit mult , si il iubesc . Si se pare ca nu ii pasa . Ma evita in continuare , am incercat sa ma bag in vorba cu el , ma doare sufletul . Plang , si vreau sa fie totul bine , dar se pare ca el si-a batut joc de mine .

Povesti triste Where stories live. Discover now