De ce eu ?

202 7 0
                                    

Mai de mult o fata pe nume Diana trebuia să aibă grijă de mama ei bolnavă . În fiecare zi fata avea grijă de mama ei . Dar timpul a trecut . Fata creşte mai mare , ajunge la liceu . Nu prea îi mai dă importanță mamei ei bolnave .
Într-o zi mama simțindu-şi sfârşitul aproape o roagă pe fata ei să nu plece în oras cu fetele si sa stea cu ea sa isi petreaca ultimele clipe simtindu-se iubita . Fata nu da atentie la spusele mamei ei si plecase .
Mama ramanand cu inima indurerata si plangand dupa fiica ei o suna , o suna si iar o suna . Nimic , nimeni , nicidecum nu raspundea .
Mamei i se facuse rau . Cu ultimele puteri a scris un bilet :
      " Diana , fata mamei . Te-am crescut din carnea mea . Te iubesc nu ma uita . Eu chiar daca nu mai traiesc acum sa stii ca mereu te voi veghea "
Mama nemaiavând putere scapă pixul si biletul pe podea . Acolo langa masa si-a dat duhul in mainile celui de sus .
Diana ajungand acasa o observa pe mama ei intinsa pe jos moarta. Incepe sa tipe sa planga  sa o roage sa se scoale . Dar nimic ... Mama ei era deja moarta . Ea se uita mai atent la trupul ei si observa la cativa centimetri de ea biletul scris de mama ei in ultimele clipe ale vietii sale .
Il citii indurerata plangand in continuare .
Cand termina de citit biletul nemaistand pe ganduri se arunca de la etaj cu scopul de afii alaturi de mama sa  .

Povesti triste حيث تعيش القصص. اكتشف الآن