Giriş

282 21 27
                                    

Karanlık koridor boyunca, ortama tek bir ses hakimdi. İnsanın içini ürperten..Sanki bozuk bir musluktan lavaboya düşer gibi şıp şıp şıp..

Tek fark; zaman durmuş gibi yavaşça kovaya düşen damlalardı. Kanın o metalik kokusu tüm odayı sarmış baş döndürücü afrodizyak etkisi oluşturmuştu. Bir bağımlı gibi... Uyuşturucu etkisinde... Sanrılı ve sancısız...

 İçinde karşı konulmaz öfke, adrenalin ve tutku gitmiş yerine dinginlik gelmişti. Buz gibi ifadesiz yüzü, kapalı göz kapakları ve hareketsiz bedeniyle sanki kusursuz bir heykel gibi karanlık bir köşe de oturmuş, ritmik seslerin eşliğinde kendi iç dünyasının hazzını tamamlıyordu. Dakikalar hatta saatler geçmişti. Birden ayağa kalkıp dilinde egzotik bir melodi tutturmuş, karşısındaki şaheserine bakıyordu. Her zaman yaptığı gibi,kusursuz cinayetinin kusursuz planıyla tatmin duygusunu her zerresinde yaşıyordu. Soğuk hissiz bir tebessüm dudaklarında peyda olmuş, tüyleri diken diken eden bakışlarıyla son bulmuştu.

 Saatine baktı ve zamanın epey geçtiğini fark etti. Neredeyse gün boyu iştahsızlık yaşamış, ağzına tek bir lokma vurmamıştı. Şimdi olmayan iştahı geri gelmiş, yaşadığı ataklar son bulmuştu.

Yavaşça odadan çıkıp kapıyı ardından usulca kapattı. Şimdi ruhsal açlığının yerini, fiziksel açlığa bırakmıştı. Bekleyebilirdi her şey, ne de olsa hiçbir şey hiçbir yere gitmiyordu..

BARSHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin