15.Část

1.3K 61 18
                                    

*O dva dny později*

Jess

Ti dva jsou strašně nenápadní, si myslí, že jsme je neslyšeli jak se o nás baví. Mají plán a musím se přiznat, že kdybychom je neslyšeli, možná by jsme na něho skočili.

Harryho tady mám pod plnou kontrolou, každý den má na sobě plavky, takže to ,že se ještě někde řeže se může vyloučit. Ta co jsem ráda, myslím si, že se z toho všichni dostáváme. Když říkám všichni myslím tím mě Harryho i Tracy.

Tracy už nezvrací, ani by jí to Niall nedovolil, já jím, i když ne úplně normálně, ale oproti půl rok zpět jím až až, od té doby co jsem si zlomila ty žebra jsem přibrala 11kg, nevím jestli jsem ráda nebo ne.

No pět do přítomnosti, už jsme tady na ostrově, skoro týden, je to tady vážně krásné, teplo a užíváme si to tady. Už se vidím při odjezdu, nikam se mi nebude chtít.

„Harry co takhle si zase vystřelit my z nich? Co? Oni přece nevědí, že jsme je slyšeli. Budou si myslet, že jsme jim na to skočili a pak si z nich uděláme prdel.“ Asi jsem se vám ještě nezmínila, že Niall  Tracy se celé ty dva dny snažil nás nechávat o samotě, domlouvali nám ‚Tajné‘ Schůzky‘ Bylo to vážně nenápadné, a hlavně byli slyšet. No ale to nebylo všechno, od té doby co jsme je poprvé přistihli se v noci líbat jsme je přistihli ještě asi třikrát, sice víme, že se před námi líbají jenom kvůli té jejich domluvě, ale my je přistihli v lese, kde byli sami a my je tajně špehovali. S Harrym jsme se včera domluvili, že zkusíme tu stejnou hru na ně. Doufejme, že to klapne.

***

Akce číslo jedna je tady. Domluvili jsme se, že si půjdeme zaplavat a ‚Náhodou‘ se začneme líbat. Ale chceme to udělat tak, že budeme mít jistotu, že to uvidí. Niall s Tracy byli v chatce a ještě tam něco řešili, jak bylo v plánu, tak jsem přišla do chatky a docela nahlas jsem se Harryho zeptala, no spíš mu oznámila, že si půjdeme zaplavat. Nějak jsem věděla, že ti dva s námi nepůjdou, přece to byl jejích plán nás nechávat o samotě. Harry se na mě jenom usmál a já mu úsměv opětovala. Plavky jsme tam na sobě měli vlastně všichni nonstop, takže jsme se ani nemuseli převlékat. Skočili jsme do vody šipku a začali tam blbnout, jako vždy, aby to nebylo nápadné, tak jsme si šli i chvíli zaplavat, doplavali jsme k bojkám asi 100 metrů od mola, možná více. Tak jsme se zastavili a shodli se na tom, že tady to bude nejlepší, věděli jsme, že právě teďka koukají z okna, nenápadně jsem totiž nahlédla přes Harryho rameno, opravdu se koukali, byli na tom okně, nebo co to bylo, vlastně jenom výřez do stěny nalepeni jakoby byli někde slevy. Musela jsem se usmát, přesně Harry věděl, co se chystám udělat ‚Vrhla‘ jsem se na něho. A ono to začalo. Abychom vypadali ještě důvěryhodněji po chvíli jsem mu dala facku, no spíš to jako facka mělo vypadat. A odplavala jsem pryč, Harrymu jsem o tom, že mu chci dát facku neříkala, a to proto, aby to vypadalo přesvědčivě to zaskočení, volal na mě, ale já ho jakoby ignorovala, vylezla jsem na molo a vlítla do chatky, ti dva celou dobu stáli u okna jako přikovaní. „Co vy tu špehujete? Zbytečně.“ Měli hubu skoro až na zemi. „No co čumíte, říkám vám, že jsem se jenom nechala unést, byla to chyba a už na mě tak nečumte.“ „Ale vždyť, ne to nesmíš Jess, běž se mu omluvit, však on je více v šoku než my.“ „Ale on má na to právo, ani nevím proč jste nás špehovali, není to slušné. A do našeho „vztahu“ vám nic není.“ Při slově vztahu jsem naznačila rukami uvozovky. Přesně to vyšlo. Přesně tak jak jsem chtěla. Potom co jsem jim řekla svoje jsem opustila chatku, šla jsem na druhou stranu mola, kde vím, že z chatky neuvidí, za nedlouho tam přišel Harry. „Stalo se něco?, proč ta facka?“ „Harry vyšlo to, promiň jestli tě to bolelo, ale byl si v šoku a to jsme přece chtěli, sežrali to.“ „Aháá tak to jo, já se už lekl, že jsem něco udělal špatně.“

Docela mě překvapilo, že se Harry bál, že udělal někde chybu. On? Nikdy, v líbáni je přímo dokonalý, tak jako vzhledově i v chování, jsme sice pouze kamarádi, ale kdyby na něco mělo přijít, chodit s ním by mi nevadilo, komu taky že..

Podle plánu Harry se vrátil za pár minut do chatky, zato já ne, já jsem ještě seděla na druhé straně mola a máčela si ve vodě nohy, dívala jsem se na otevřené moře, byla to krása, Bude mi to chybět. Je zvláštní, že už uvažuji o tom, jak mi to tady bude chybět a při to, tady jsme teprve týden ze dvou.

Harry

Podle plánu jsem se vrátil do chatky, ti dva se tam o něčem bavili, nemusel jsem hádat dvakrát, přesně jsem věděl, že se baví o mě a Jess. Přišel jsem do chatky a oni ztichli. „Je mi to líto brácho.“ Poklepal mě po rameni Niall. „Nemusí, už jsme si to vyříkali, byl to jenom úlet, už se to nebude nikdy opakovat. Jsme přátelé a nic se na tom nemění, zapomeneme na to a všechno bude zase v pořádku.“ „Myslíš to vážně? Jste si jistí?“

Mám je přesně tam, kde jsem doufal, že je mít budu. „Smrtelně, ale co vy dva? Hmm? Si myslíte, že to o vás nevíme, jste asi vážně blbí nebo já fakt nevím, vít o tom, že tady jde slyšet více než chcete? Ten váš plán a všechno okolo toho.“ Musel jsem se v sobě začít smát. Ty jejich výrazy jako WTF jak to ví, nebo co odkud to zjistil. Byli k popukání. „Počkej jak to myslíš?“ „Tak jak to říkám, my jsme vás slyšeli jak se bavíte o plánu na nás a taky jsme vás viděli v lese, víme, že jste nevěděli, že tam jsme, takže to na nás nehrajte, možná mezi mnou a Jess nic není, ale to se o vás říct nedá.“  Zase, dneska už asi po třetí měli hubu otevřenou, skoro až na zemi. „Aby vám tam nevletěli mouchy.“ Přišel jsem k ním a zavřel jsem jím je. Celou tu dobu se nepohnuli. „Ale mezi námi nic není.“ Pchee.. a ještě mi lžou. „Tak to si říkej někomu jinému jo, zaprvé víme svoje a zadruhé nejsme slepí. No nic, já jdu pro Jess zajdeme si do hlavní chatky na večeři, jdete s námi? Nebo si chcete dát romantickou večeři při západu slunce, nebudeme vám bránit, jak říkám, nebraň se lásce Nialle, hlavně ty ne. Konečně sis našel někoho nenormálního.“ Teďka jste měli výraz Tracy, jako cože??.. „Jako nic proti Tracy, ale všechny holky co se kolem Nialla motali byly nudné, nebyla s nimi žádná sranda, což s tebou je. Tak proto, to že nejsi normální, ale nic si z toho nedělej, to není nikdo s kým se bavíme.“ S těmito slovy jsem opustil chatku a mířil si to k Jess.

Tak jo, další část je tady, snad se líbila, vím, je trochu o ničem ,ale mezi nimi to už začíná být vážnější, chci abyste mi prosím do omentu napsali názor na to, jestli chcete aby spolu Tracy s Niallem nakonec byli a to samé i o Harrym s Jess.

Děkuji za všechny votes i komenty.. děkuji moc

**** Pro ty co čtou Život Za Války, píšu to sem, protože tam to moc lidí nečte, nevím jestli s tím příběhem nemám skončit, skoro nikdo ho nečte, a asi chápete, že tím pádem mě to nebaví. :// Sorry těm co to čtou.. J) děkujii****

Další část přidám, až tady bude 15Votes a 15komentů. .:))

AnorektičkaKde žijí příběhy. Začni objevovat