21.Část

996 53 7
                                    

I hope u like it. .:))

Harry

Bylo mi všechno jedno, chtěl jsem jenom cítit její rty, její jemné, ale vášnivé rty. Docela se mi to dařilo, nečekal jsem, že bude spolupracovat, vždy nás od sebe odpojovala, nechtěla aby to vypadalo, že jsme pár, no možná změnila názor, ale to pochybuji. Spíše je z toho všeho zmatená. I když nerad, tak jsem se musel od ní odtáhnout. „Promiň.“  Ani vlastně nevím proč jsem to udělal. „Neomlouvej se, už mě to nebaví tajit. Komu se náš vztah nebude líbit tak má smůlu, já se tě jen tak nevzdám.“

Její slova, hlavně tyto mě příjemně zahřály u srdce. „Takže spolu i na veřejnosti?“ Kývla hlavou. „Neboj však já tě jen tak nenechám odejít. Jsi moje, slyšíte všichni, je moje. Jenom moje.“ Začal jsem vyřvávat na okolí. Na ulici plnou lidí, všichni se na nás dívali jako na blázny, věřím, že k tomu nemáme daleko. Bylo mi to jak jinak než jedno. Byl jsem šťastný, Jsem šťastný. Mám všechno co jsem kdy chtěl. Ty nejlepší přátelé, nejlepší práci, práci snů a tu nejlepší holku na světě, která je jenom moje.

„neřvi tolik, nemusí to hned všichni vědět.“ Já vím nemusí, ale můžou.. už to nechci tajit, chci aby všichni věděli, že je moje.  „Ale já chci. Pojď jdeme za nimi, ať na nás dlouho nečekají.“

Ruka v ruce jsme přišli k ostatním, ty se na nás usmívali jako na debily. Nevím proč, ale takhle se mi to více líbí, už nemusíme nic před nikým tajit. Jsme sami sebou. 

*O 2 měsíce později*

Jess

O zveřejnění našeho vztahu s Harry uběhly už asi dva měsíce. Od té doby se toho změnilo vážně hodně. Já jsem se změnila. Tracy je pořád stejná, s Niallem jim to klape, ale já s Harrym. No už si nejsme tak blízcí jako předtím. Nevím čím to je, ale Harry teďka neustále někam odjíždí, nebo je s přáteli a na mě kašle. Například teď, právě teď je někde v L.A. a já? Já jsem v Londýně. Nikam mě s sebou nebere, Niall Tracy bere všude. Ze začátku mi to nevadilo, ale když vidím ty články v novinách, že byl Harry vidět s tamtou modelkou a pak zase s tam tou. No musím se přiznat, že mě to moc neuklidňuje.

Nechci náš vztah ukončit, ale nemá to budoucnost, mám ho strašně moc ráda, pomohl mi, když mi bylo nejhůř, ale dalo by se říct, když jsem se úplně na 100% vyléčila, tak se o mě přestal zajímat, jako by si mě už nechránil. Předtím byl majetnický, chránil si mě. Teď mu je jedno kde jsem, s kým jsem a co tam dělám.

Po zdlouhavém přemýšlení, které mezi námi trvalo několik dnů jsem se rozhodla, že se s ním rozejdu, bude to tak lepší. Pro oba.

Musím mu co nejdříve zavolat, chci se ho zeptat kdy se vrací zpět, nechci se s ním rozejít pře telefon, taková mrcha nejsem.

Harry

Zase jsem v L.A. Nechci tu být sám, bez Jess, ale nejde to, chystám pro ni překvapení, které je tajné, neví o něm ani kluci. Ničí mě to, být tak daleko a dlouho od Jess, ale musíme to vydržet. Miluju ji, nevydržím bez ní déle než týden, proto jsem vždy pryč maximálně ten týden a pak se hned vracím za ní zpět do Londýna. Moc dobře vím, jak miluje módní přehlídky, vím, že by jednou chtěla také mít svojí módní přehlídku, a já jsem se rozhodl, že ji to zařídím. Zařizuji ji tady v L.A. několik modelek, co by byly schopné jí tam chodit po mole. Zatím mi to plánování jde docela dobře. Ale pšš..

Chtělo se mi už spát, ale ještě více jsem chtěl slyšet Jess. Rozhodl jsem se, že ji zavolám. „ahoj Jess, tak co miláčku jak se tam máš? Chybíš mi, strašně moc, ale neboj zítra se vracím, už se tě nemůžu dočkat.“  Čekal jsem jakoukoliv reakci, ale jenom ne tuhle. „Klidně si tam zůstaň, s těma děvkama, mě je to jedno.“ To bylo poslední co řekla, pak už byl telefon hluchý.

Nevím co to mělo znamenat, ale vím, že mě to dostatečně probralo, ani nevím jak ale za necelých 10minut jsem byl sbalený a připravený na letiště. Nevím co se tam v Anglii děje, ale vím, že to chci zjistit a to hned teď.

Vzal jsem si taxi a řekl mu ať mě odveze na letiště. Myslím si, že s letenkami nebude problém, v tomhle je výhoda být slavný, né, že bych toho nějak využíval, ale zrovna teď se to hodí, nemusím si letenku objednávat dopředu.

***

Vystoupil jsem z letadla a hned sedl do taxi a nadiktoval mu adresu naší vili. Pokus si dobře pamatuji bydlí tam s námi i Jess, ale po to včerejším rozhovoru si už nejsem jistý ničím.  Unavený nejsem, prospal jsem se dostatečně v letadle.

Taxikáři jsem zaplatil, vzal jsem si kufry z auta a rychle vyběhl do vily. Bylo tam prázdno. Nikoho jsem tam neviděl. Rozhodl jsem se, že zkusím jestli někdo není nahoře. Nikoho jsem tam neslyšel a tak jsem otevřel dveře od našeho pokoje. Ano,  už máme s Jess společnou ložnici.

Otevřel jsem dveře a Jess tam seděla na posteli a brečela? Ano brečela, ale proč?. „Jess, co se stalo? Proč pláčeš miláčku?“ „Neříkej mi miláčku, říkala jsem ti snad jasně ať si tam zůstaneš s těma tvýma děvkama, nemusel si se vracet.“ „Co to říkáš, jaké děvky? Co si o mě myslíš? Já bych tě nikdy nepodvedl. Nikdy.“ Dobře tak teďka jsem už řval, křičel jsem. Víte co je to za pocit, když někdo koho milujete si o vás myslí, že ho podvádíte a nevěří vám? Je to pocit na dvě věci, Nesnáším ten pocit.

„Nikdy? A co je potom tohle? Hmm??“ hodila po mě noviny, byl jsem tam já s Carou, jednou z modelek s kterou jsem tam pracoval na překvapení pro Jess. „To je kamarádka, nic víc a navíc bych s ní nikdy nechodil, zaprvé mám tebe a zadruhé se mi nelíbí.“ Protočila očima a hodila po mě další noviny, tentokrát tam byla další modelka, pak po mě začala házet jedny noviny vedle druhých, bylo jich tam snad deset, v každých novinách jsem byl s jinou modelkou. Musím přiznat, že to vypadalo opravdu divně, ale nic to neznamená. Nic. „To nic nedokazuje, moc dobře víš, jak si noviny vymýšlejí, odebírají  ty fotky z kontextu.“

Brečel jsem? Asi ano cítil jsem jak mi padají slzy, pane bože já brečím, Já? Vidíte co se mnou dělá?. To není snad ani možné. „Jo novinám nevěřím, ale kdyby to bylo něco pracovního věděli by o tom kluci a ti nic nevědí. Takže mi nic neříkej , mezi námi je konec, definitivní a už tě nikdy nechci vidět. Nikdy. Slyšíš? Nikdy.“ Co to řekla? „To nemůžeš.“ „ale můžu, je konec, přiznej si to, mezi námi to už neklapalo tak si dolezl za nějakou jinou, lepší hezčí .“ „To není pravda, nikdo není lepší ani hezčí než ty, Jess já tě miluju, Slyšíš? Miluju. To nemůžeš.“ Ne prosím jen to ne.

„Už dost lží. Už dost, nemám na to sílu. Už vážně ne.“ „Víš co? Dělal jsem to všechno pro tebe, ale jak vidím nestojíš o to, nenecháš si ani nic vysvětlit, tak jak chceš, ať je po tvém ,ale vím, že až se dozvíš pravdu budeš schopná si vytrhat všechny vlasy na hlavě za tu debilní chybu co si teďka udělala, já to s tebou myslel dobře, něco jsem tam pro tebe zařizoval, ale ne ty si to prostě musíš vzít po svém. Fajn. Ale už nedolézej. Sbohem Jess.“

Poslední dvě slova jsem zašeptal a otočil se směr dveře. Už jsem chtěl odejít když v tom mi to doplo. „Jo a sbal se, Niall nebo někdo jiný tě večer hodí zase zpět domů, k mamce.“ Přece ji tady nenechám a sám půjdu jinam. To by to ještě dopadlo, vůbec nevím co teď budu dělat. Zatím se držím ,ale vím, že jenom co se za mnou zavřou dveře, co budu sám tak to na mě všechno padne a začne to na novo, ty deprese a to jak jsem byl na dně.

:OO dneska dlouhá část. DD tak snad se líbilo.. teďka se nám to tam zase komplikuje, aspoň to bude napínavější. DDD juu. DD

Děkuji všem co to čtou, i love u

Prosím o komenty a votes. :))

AnorektičkaDove le storie prendono vita. Scoprilo ora