39.Část

702 38 6
                                    

Tento díl chci věnovat @nikipaleckova. Jo 100% :D

Děkují za všechny komenty. ILY

 

Hope u like it

 

Harry

Doufám, že můj dárek nebude čekat. Teda snad. Zatím co já tady plánuju dárek pro Jess tak Niall si pomalu ale jistě vytrhává všechny vlasy z hlavy.  Strašně toho lituje, no jo, ale co se dá dělat, když je to vůl, tak co my s tím naděláme. Už nic. Ale nasral mě s tím. Nikdy jsem si nemyslel, že zrovna on by toho byl schopný. Nikdy. On byl poslední člověk na seznamu, kterého znám a byl by toho schopný udělat. Stejně si myslím, že ho k tomu vyprovokovaly kecy louise při flašce a Niall se ožral tak ji znásilnil, protože jinak by nic takového neudělal.

„Oběd“ řval Louis, najednou jako b začalo hořet, všichni se odněkud seběhli a doslova utíkali si pro talíře. Ani se nedivím, taky mám hlad. „Dobrou chuť.“ Řekl Niall a koukl na Tracy. Ta se na něj jen ublíženě koukla. Ona mu odpustila. Řekla mi to, ale on to neví a taky se to nesmí jen tak teď hned dozvědět, chce ho potrápit. Horší by to bylo, kdyby svého dá se říct činu nelitoval. To si myslím, že by mezi nimi byl konec. Nialla to ničí, je psychicky na dně. A to totálně, je připoutaný k tunové zátěži a už se pomalu potápí na dno oceánu.

„Lidi, co budeme dělat dneska? Já bych navrhla závody v plavání. Co vy na to? Rozdělíme se na týmy. Budeme soutěžit v párech a ten pár který prohraje, tak nám tady bude dělat 24 hodin sluhy a ten co vyhraje, tak mu přenecháme na celou noc chatku jen aby tam byli sami. Co vy na to?“ Navrhla Eleanor, až potom ji ale došlo, že mezi Niallem a Tracy to teďka není moc růžové. „Je promiňte, mě to nedošlo, pořád si na to nemohu zvyknout. Tak něco jiného.“ „Ne to je dobrý, to dáme. Je to přeci jen plavání ne?“ Řekl Tracy. Všichni na ni čuměli s otevřenými Hubami. Já se moc nedivil, ona mu odpustila tak proč ne. Stejně si myslím, že se docela hodně přemáhá aby mu neskočila do náruče.

„Vážně? Nevadí vám, promiň ti to?“ Opravil se Louis. „Ne.“ Jednoznačně odpověděla Tracy.

***

Niall

Převlíkli jsme se všichni do plavek, jsou už asi tak přibližně čtyři hodiny odpoledne. Právě jsme všichni na pláži a připravujeme se na závody. Bude to probíhat tak, že první závod bude jednoduchý, poplave první z dvoje k bójkám, dotkne se bójky a poplave zpět, tak se dotkne ruky druhého z páru a ten zopakuje to co předchozí člen páru. Pak doplave na břeh a dotkne se palmy. Tím se zastaví čas. Ten pár, který bude mít nejpomalejší čas dostane 1bod, ten co měl nejrychlejší zase 3 body a ten co měl čas uprostřed 2 body. Další disciplína je, že si pár k sobě přiváže jednu nohu a ruku, snad chápete. Jednomu se přiváže levá noha a levá ruka k druhému z páru ale k pravým končetinám. A bude platit to samé. Doplaveme k bójkám, dotkneme se jich a plaveme na zpět. Tam vyběhneme k palmě, dotkneme se jí a čas se stopne. Bodování je stejné. A pak se dozvíme, kdo bude mít chatku pro sebe a kdo bude dělat otroka.

Chápete ne?.

„tak jo, lidi pojďte se tady seřadit, první pár, který jde na řadu je Harry a Jess. První z páru vždy poplavou holky. Takže Jess připrav se. Pravidla a trasu znáš. Hned to tobě plave Harry, který se pak musí dotknout palmy a čas vám stopneme, jako druzí plavou Niall a Tracy a jako poslední plavu já s El.“ Ujal se Loui slova.

„Tak připravit a start.“ Odstartoval závod Louis. Teda musím říct, že Jess teda vystartovala vážně rychle, je dobrá plavkyně, ale věřím, že Tracy je lepší.

Než jsem se stihl nadál, tak už se střídala s Harrym. Harry je taky rychlej, ale nevím jestli na Jess stačí. Harry doplaval. Vyběhl na břeh a dotkl se palmy. Jejich čas byl 4:58. WOW tak to teda nevím, jestli to dáme. Jsou vážně rychlí.

„Tak jo, čas je 4:58. A na start se připraví Tracy, Nialle ty se postavíš na její míst, hned jak vyplave. Takže připravit, pozor, teď.“ Odstartoval závod Tracy. Jak jsem předpokládal, bylo to vážně rychlé.

Tracy

Odstartovala jsem, nesoustředila jsem se na nic jiného, než na to abych byla co nejrychlejší. Když v tom mě začal Niall podporovat. Začal na mě hulákat. „Super. Tracy udrž si tempo, je to bombové, udrž to. Jsi nejlepší.“ To bylo jako med pro mé uši. Legální doping. PO tom, co jsem slyšela, jsem ještě více zrychlila. S Niallem jsem se měnila, ještě dříve než jsem to stihla zaregistrovat. Rozhodla jsem se ho také podporovat, sice jsem na něho ještě na oko naštvaná, ale tohle je soutěž a já jsem strašně soutěživý člověk.

Stejně jako Harry vyběhl na pláž a dal to už znáte. „Čas máte 4:15. Zatím vedete. Blahopřeji.“ Wow my to fakt dali. Rozběhla jsem se k Niallovi, chtěla ho obejmout, ale na poslední chvíli jsem si to rozmyslela. Když uviděl, co jsem si právě rozmyslela, zase nahodil zklamaný výraz. „Ale dobrý, Tracy, to dáme. Další závod musíme zase vyhrát. Jsme prostě nejlepší.“ Nějak jsme se zakecali, protože jsme ani nezaregistrovali, že se už Louis vrací. Cože? Louis? To to jsme jako úplně propásli El? No tak v tom případě to budou mít vážně dobrý čas. „Čas máte 4:43. Takže toho kolo vyhrávají Tracy a Niall. Jen tak dál.“ To už mi to bylo u prdele. Objala jsem ho, začal se se mnou točit, pak si mě přitáhl ještě blíže k sobě. A začal sát mou vůni, teda aspoň tak to vypadalo. „Dobrý, dusíš mě. Pusť.“ Smála jsem se.

***

„Takže celkoví vítězi jsou Tracy a Niall. Porazili druhý tým o dva body. Blahopřeji a tým otroků se na 24 hodin stane tým El a Louise tudíž my.“ Řekl El. „No vidíš? CO sis to zase vymyslela El?“ zasmála se Jess.

 Byla jsem šťastná, vyhráli jsme. Jsme strašně soutěživí, oba.

Ale až teďka mi došlo, že budeme mít chatku na celou noc jen pro sebe a aaaa sakra. To mi nedošlo dřív. Já kráva. To jsem nemohla zdržovat? Ještě s ním nechci být na celou noc sama. Sice se ho už nebojím. Odpustila jsem mu, ale jen tak mu to nedaruji.

Tak jo, další část je tady. .:)) snad se líbila. Musela jsem to nějak obohatit, doufám, že jste tam nic takového nečekali. Ten Hazzův dárek pro Jess bude v dalším díle, ještě o musím pořádně promyslet, jak to napíšu. :DD Doufám, že se líbilo. :))

 

Zanechte mi tady zase váš názor děkuji.. :**

AnorektičkaDonde viven las historias. Descúbrelo ahora