23.Část

888 47 10
                                    

Jess

Jsem na ně opravdu naštvaná, na Nialla i na Tracy, že mi neřekla, že tady bude i Harry.

Už jsme tady na ostrov přiletěli asi před dvěma hodinami, od té doby jsem s nikým nepromluvila ani slovo. Ani jedno. Všechny ignoruji. „Jess, je oběd, tak pohni, nebo to budeš mít studené.“ Řvala na mě Tracy. „Stejně to jíst nebudu, nemám hlad a stejně jsem tlustá, tak to aspoň zhubnu, jdu si zaběhat ať ty kila shodím zase zpět. Tak zatím.“

Je mi jedno, že do toho zase spadnu. Harry mě určitě podvedl jenom proto, že ty jeho modelky mají lepší míry než já, mají větší prsa, delší nohy a hlavně jsou hubené, ne jako já, taková bečka tlustá. Musím to shodit, chci Harryho zpět, klidně kvůli němu půjdu i na plastiku, nechám si klidně zvětšit i prsa jestli bude chtít, ale prostě nechci o Harryho přijít.

Myslela jsem si, že se o mě bude aspoň trochu Harry bát, vždyť ví, jaké jsem měla problémy, ale ne, on si tam jenom tak tiše seděl a bylo mu všechno jedno.

Harry

Zase, je to tady zase. Zase hubne i když nemá co. Zase se mi ztrácí před očima. Nechci se na to dívat, tak to ani neřeším, věřím, že to tak bude lepší. Je tak tvrdohlavá, že si nenechá nic vysvětlit. Kdyby mě nechala mluvit, bylo by teďka všechno jinak. Jak odběhla pryč, tak to na mě přišlo, zase. Musel jsem si pro ni zajít a odejít od nich bokem. Niall jdu se projít, chybělo mi to tady, do hodiny jsem zpět.“ „Dobře, ale prosím nic si nedělej dobře, kontrolovat tě nebudu. Věřím ti.“ Pchee.. on mi věří. ‚Děláš chybu Nialle, nemáš mi věřit.‘ řekl jsem si sám pro sebe.

Vyšel jsem směr les, co nejdál od lidí, od pláže. Chci být sám.

Už jsem si žiletku přikládal k ruce, když v tom mě vyrušil něčí hlas. Hlas od Jess. „Nedělej to.“ Jsem tvrdohlavý, jako ona, musel jsem to udělat, jenom kvůli tomu aby viděla jak moc mi ubližuje. Pořezal jsem se zase. Před ní. Je to poprvé co mě viděla. Teda když nepočítám to jak mě i s Niallem a Tracy nachytali, ještě před tím než jsme tady na Javu přišli poprvé. Ale to jsem se neřezal jen se k tomu chystal. „Řekla jsem aby si to nedělal.“ Měla celý obličej od slz. „Ty mi nemáš co rozkazovat.“ „Ještě pořád jsem tvoje přítelkyně, zapomněl si? Sice jsme se pohádali, ale nerozešli pokud si dobře pamatuji, takže mi tady neříkej, že nemám aspoň trochu toho práva na to, abych ti zakázala se dál řezat, teďka hned mi dáš tu žiletku, hned.“ To už řvala, nechtěl jsem se s ní zase hádat, tak jsem jí tu žiletku dal. Stejně tady mám ještě jednu. Ale to ona neví. „Děkuji, jak přijdeme zpět tak mi dáš i ty ostatní, přeci si nemyslíš, že bych ti skočila na to, že tady  máš pouze jednu. Harry tohle bylo naposledy co si tohle udělal, je ti to jasné? A teď už jdeme, půjdeme do moře, ať víš co je to za svinstvo.“

Do prdele, ona je vážně nějak chytrá. Sakra. Začal jsem si nadávat, teďka nevím kam ji mám schovat. Před ní jsem nikdy nic neschoval. Všechno našla. A to s tím koupáním v moři jsem taky nějak nepobral. Nechápu proč mám v moři pochopit co je to za svinstvo, to už vím i bez moře. „Tak jsme tady, já si jenom odnesu boty do chatky, žiletku jsem už zlomila a vyhodila do kontejneru, tu už nenajdeš. Počkej tady, pak si půjdeme zaplavat.“ Kývl jsem hlavou, na náznak souhlasu a vysvlékl si tričko, které dopadlo na molo. Za nedlouho ke mně přišla Jess jen v plavkách, mé rány, čerstvé rány byly dokonale vidět. Bylo to odporné, ale co nadělám, já to prostě potřeboval.

Jess skočila šipku do vody a já ji následoval. No hned na to jsem pochopil co myslela tím, že pochopím co je to za svinstvo.

Byla to nepopsatelná bolest, ještě snad několikrát větší, než při řezání, strašně to štípalo. Čerstvá rána a slaná voda nejdou k sobě dohromady. Rána mě normálně bolí i když na ní teče normální čistá voda a ne ještě k tmu tahle slaná. Byla  a je to nepopsatelná bolest. „tak vidíš, doufám, že ses poučil, protože jestli se ještě jednou pořežeš tak tě do té vody hodím. A nebo ti na to dám sůl a budu ti tu sůl do rány vmasírovat. Jo a je mi jedno, že tě to bude bolet, ta tu žiletku už nešáhneš.“

Já jsem jenom šokovaně přikyvoval všemu co řekla. Byl jsem opravdu v šoku, nikdy bych nevěřil, že by toho byla schopná, ale po dnešku vím, že by byla. No pokoušet jí nebudu..

Tak jo další část je tady, snad se trochu líbila, já vím trochu zvláštní část. :DD no nic .DD

Další část přidám až tady bude min 17VOTES a 7KOMENTŮ. Ať vím jestli to má cenu psát dál. .:))

AnorektičkaDonde viven las historias. Descúbrelo ahora