30.Část

838 43 12
                                    

Tak jo, další část je tu.. hope u like it.. a prosím zanechte mi koment, co si o tom myslíte.. :) děkuji.. :***

 

 

Tracy

Hned další den ráno jsme se všichni vydali do nemocnice. Harry se ještě neprobral. Upřímně? Doktoři vlastně ani neví, jestli se ještě probere..

To co včera Jess udělala bylo strašné, nechápu jak to dokázala vlézt na sál, jak to, že jí v tom nikdo nezabránil. Byla naprosto v šoku. A kdo by taky nebyl. Když ho viděla na sále otevřeného, celého krvavého. Já bych to asi nedala.

Včera mi doma vysvětlovala její pocity, bylo to strašné už i z vyprávění, natož to zažít. Prý to byl nejhorší pocit. Nejhorší bolest.

Ale je silná. Dneska tu do nemocnice přišla bez slz. Už je u Harryho na pokoji snad dvě hodiny.

Další problém je Sophie. Nevím co si o tom mám myslet, ale když jsme s Niallem včera usínali, tak za námi přišel Louis. Má na Soph nějaké podezření, že za to může ona, že nám něco dává do jídla nebo do pití. Nevím komu mám věřit, asi je Louis paranoidní, ale docela by to i dávalo smysl. Všichni až na ní jsou unavení. Půlce vily je špatně, jen ona je v pořádku a plná elánu. Fakt, když chce abychom tady všichni spali. Dobře, ale proč chtěla aby se Harry naboural? To nedává smysl. Teda aspoň tak to vidím já.

Ale vím, že si na ní teďka budu dávat pozor. Stejně tak, jako všichni ostatní. Liam o tom samozřejmě nic neví. Jinak by nás všechny poslal někam a jí to hned řekl.

Musíme na to přijít i bez Liama.

Celou noc jsme o tom s Niallem uvažovali, proč by to dělala, na nic jsme ale nepřišli. Vůbec nic nás nenapadlo. Snad ostatní na něco přišli. Louis Soph vraždí pohledem, teda ráno, než jsme odešli. Teď tady s námi není, prý si musela něco zařídit. Tohle je asi ta správná chvíle vymyslet na ní plán.

„Louisi, ví to i ostatní?“ Pošeptala jsem mu. „Jo až na Daddyho, toho by asi kleplo. Paní svatá Soph by přeci nic takového nebyla schopná..bla bla bla.“ Louis začal imitovat její hlas. A musím se přiznat, že mu to šlo.

„Liame, zajdi si pro kafe, nebo domů se prospat, vypadáš vážně strašně, si asi hodně unavený co? Jdi, kdyby něco tak ti voláme.“ Ujal se teď slova Niall. „Dobře, díky kluci. Kdyby něco tak volejte. Hned. Čau.“ To bylo poslední co nám řekl.

„Fajn, takže co vymyslíme? Na Soph se mi taky něco nezdá, ne poslední dobou. Nějak divně se na mě dívá, jde z ní strach.“ WOW Zayn taky vnímá okolí, co se to děje.

„No Lidi napadlo mě, že by jsme Soph řekli, že Harry umřel. Řekli by jsme to hned, jak by jsme přišli dneska domů. Bude tam i Liam a řekli by jsme to i jemu. Uvěřili by tomu. Možná by se Soph hnulo svědomí, teda jen když je v tom namočená a řekla nám pravdu. A když ne, tak jim pak řekneme, že jsme si dělali srandu co vy na to?“ Tenhle plán napadl Louise.

AnorektičkaKde žijí příběhy. Začni objevovat