XIII.

4.5K 220 12
                                    

H A R R Y S T Y L E S pov.

Egy hét telt el azóta, mióta Darcy-nak bevallottam, hogy mit érzek iránta, és ami teljesen megdöbbentett, hogy viszonozta azt. Akkor szinte madarat lehetett volna fogatni velem, olyan boldog voltam/vagyok. És nem bírtam megállni, megcsókoltam.

Azóta mintha megváltozott volna valami kettőnk között. Igaz, több csók nem csattant el köztünk, de a szerelmes pillantások csak úgy röpködtek a napokban.

Darcy pedig napról-napra egyre jobban lett. Mióta nem találkozott a "szüleivel", egyre jobban van, egyre többet nevet -az amúgy béna- vicceimen, és én egyre többször szerettem bele jobban.

Valahogy benne nem csak az egy éjszakát láttam, hanem jóval többet akartam tőle. Sokkal többet jelentett, mint az előző kalandjaim. Én akartam lenni a hős a szemében, aki megvédi minden baromtól, aki bántani akarja őt. Én akartam neki lenni az első igaz szerelme, akivel csak úgy esténként összebújhat, és úgy néznénk filmeket. Akivel sok-sok vicces és emlékezetes dolgot csinálhat. Akivel megtapasztalhatja az igazi boldogságot.

Ezért elhatároztam, hogy bármi áron megszerzem. És ez sikerülni is fog.

- Darcy! - szóltam a konyhából ki a nappaliba. - Egy percre gyere ide! - félig bemásztam a hűtőbe, és keresgéltem tovább valami ehető dolgot, de, ugyanúgy üresek maradtak a polcok. Becsuktam, majd újra kinyitottam, hátha odateleportál valamilyen étel, de semmi. Sóhajtva becsuktam az ajtót, majd a kuncogó lány felé fordultam éhes szemekkel.

- Nyisd ki újra, hátha harmadszorra sikerül. - mondta nevetve. Megpróbáltam újra, de most sem sikerült.

- Hát, ez nem jött be. - jelentettem ki.

- Látom. Szerintem menjünk el bevásárolni, ha nem akarjuk, hogy itt nekem éhen halj. - javasolta egy vigyorral az arcán.

- Öltözz, aztán menjünk. - indultam el a csizmámat felvenni. Pár perc múlva egy melegítőben és az egyik pólómban jelent meg, majd felhúzta a lábára a sport cipőjét. Addig elvettem a kocsi- és lakáskulcsot a szekrényről, illetve a pénztárcámat és telefonomat zsebre tettem. - Mehetünk? - néztem rá kérdőn.

- Umm, persze, de Harry! Izé, szóval, felvehetem az egyik pulcsidat? - állt zavarában egyik lábáról a másikra, miközben a fogason lógó pulcsijaim felé bökött. Elmosolyodtam zavarán.

- Hercegnő, bármimet felveheted egy szó nélkül, mert nagyon szexi vagy bennük. - kacsintottam rá, mire fülig pirult. Hatalmas vigyoromat nem tudtam elrejteni. Tetszett, hogy így reagál a bókjaimra.

Levette a neki szimpatikus darabot, majd felvette azt, s elindultunk a bevásárlóközpont felé.

Bíztam Benned (befejezett) /H.S./Where stories live. Discover now