3.rész

1K 75 2
                                    

Reggel amikor felkeltem a mellettem lévő fiú még mélyen aludt. Próbáltam ki bújni kezei közül kisebb nagyobb sikerrel. Végül sikerült ki mennem szobámból úgy hogy nem ébredt fel. Füröbe mentem. Meg mostam arcom hogy fel ébredjek teljesen. Fel vettem szemüvegem mivel anyám mindig szid hogy "Hordjad már a szemüveged mert még rosszabb lesz a szemed!" ebben teljesen igaza van szóval... hallgatók rá, néha. De azért is vettem ma fel szemüveget mert tegnap kicsit tovább volt bent a kontaklencsém ami miat fáj a szemem szóval most szemüveget kell fel vennem. Sohajtottam egyet mert tudom hogy úgy is ki gunyolnak. Pl azal hogy "gülü szemü" "stréber" vagy a szem színem miat. Valójában le se szarom hogy miket mondanak. Gyógyszereimet is be vettem hogy ne legyen az a vége mint a előző suliban. Át vettem ruháim és hajam is beálítottam ami valójában csak annyi volt hogy meg simitotam hajam és kész. Fel mentem és vissza döltem ágyamba. El keztem bögdösni a fiút. Most jutt eszembe... tegeznem kénne, de nem megy! Soha senkit nem szoktam tegezni, max anyámat. Még a rokonokat se szoktam. Gondolataimból egy hang "szakítot ki".
-Hagyál már...-mondta a fiú álmosan.
-Ébredj mert iskola!-mondtam neki hangosan még is gyengéden. Erre csak forgolódni kezdet és kicsit morogni. Ennek az lett a vége hogy ki nyitotta rényire szemét. Magához ölelt egy hitetlen mozdulattal. Vissza csukta szemeit. Át karoltam és addtam orrára egy puszit.
-Ébredj már~.-probáltam újra ébresztegetni.  Szívem szerint így maradtam volna órákig de iskola van, muszáj menni.
-El fogunk késni.-probáltam még mindig kelltegetni.
-Ahhhj.... Bogi nem mondta hogy kinek vagyok a fia?-mondta fáradtan itt ott ásítva.
-Ammm... Nem?-mondtam meg lepeten. Hogy jött ez a téma a iskolához és a fel ébredéshez?
-É-én a igazgató fia vagyok. Majd ő leigazolja a hiányzást.-mondta az elején kicsit akadozva a fáradtságtól.
-Biztos?
-Ühmm.
-És nem fog leszidni téged?
-De, de nem érdekel. Viszont vedd le a szüveget és aludj végre!-erre el mosolyodtam és le vettem szemüvegem és lettem a földre. Vissza hajolva a fiúhoz ismét át karoltam, majd mellkasára feküdtem. Illata valami csodálatos volt. Nem volt semmivel se be fújva, úgy mond természetes "szaga" van. Nem aludtam még 10percen át. Fel néztem és láttam hogy a fiú kék haja szanaszét áll, piros szája résnyire van nyitva, fehér fogait össze szorítva szuszogot. Awwwww de édi~! Körülbelül 3perc múlva én is be aludtam.

Kicsit rövid lett a rész 😧 sajnálom ;c

Sötét úton a fény fele || 1.évadWhere stories live. Discover now