12.rész

850 46 0
                                    

Lucifer ismét szólásra nyitja száját, viszont ekkor bekopognak az ajtón és egy általam jól ismert démon jön be azon. Mélyen meghajol előttünk és a Pokol úrárra szegezi tekintetét.

*Alex szemszöge*

Lucifer és Hael veszekedése mellet kopogást véltem fel fedezni ezért ajtót nyitottam az idegenek. 

-Alex, igaz?-kérdi a férfi mire csak bólintok egyet.-Lucifert merre találom?-teszi fel a következő kérdését. Megindulok az ajtó felé ahol épen van.. az "apám". Kezemet kinyújtva mutatok a falapra. Az idegen bekopog majd benyit.-Lucifer, Lara beszélni óhajt önnel és Alexel.-a "Lara" névre oda kapom fejem mivel anyám neve is ugyan ez.

-Mégis mikor?

-Bocsánat uram, tudom hogy nem ér rá de most szeretne.-erre csak felsóhajtott a Pokol királya.

-Rendben azonnal megyek, Hael te pedig készülj fel hogy a testvéreddel fogsz lakni.-már szinte köpte a szavakat fivéremnek, közben rá se nézve kifele kezdet sétálni az házból.

*idő kiesés*

Egy óriási feketébe pompázó kastély elé érve anyámat pillantottam meg.

-Alex!-üvöltött felém futva. Nagy meglepetésemre fekete szarvakat hordót fején és ruháit fekete bőr felszerelésre cserélte.-Hogy mertél ilyen fiatalon  kinyuvadni hülye gyerek?!-ordítja fülembe mitől majd nem megsüketültem.

-Nem ő tehet róla, Hael ölte meg.-vonta meg vállát Lucifer is.

-Hogy az a...-szűrte ki fogai közt.

-Héj! Nyugi van anya,-fogtam meg a vállát.-ettől még nem lesz világvége.-meg vártam míg lenyugszik majd újra bele kezdtem.-Na de!-csaptam össze tenyerem.-Most mesélj csak, mi ez az egész?

-Előbb menyünkbe, majd ott megbeszéljük.-mondja majd kecses egyszerűséggel besétált az óriási ajtón.

Egy full piros szobába érve, egy úgy szintén piros kanapéra leültem anyám mellé míg Lucifer egy (még mindig piros) fotelbe leült elénk.

-Tudod fiam én nem leszek itt melletted mert hív a munka ezért,-itt tartott egy kis hatás szünetet.-meg kérnélek téged Lucifer, hogy vigyáz erre-mutat rám.- és tanítsa meg neki az egyik démonod a legfontosabb dolgokat.-ezután egy mélyebb mesélésbe kezdet és kiderült miért is van ő itt és hogy miért voltunk mi a Földön. Magyarán röviden össze foglalva azért voltunk a Földön mert így könnyebben kiismerhettem az embereket és könnyebben tudom őket manipulálni amit fogalmam sincs hogy kell. Nagy magyarázása után pedig kiugrott az ablakon és fogalmam sincs miért távozott így amikor csak kínozni megy éppen egy embert.

*E/3,író,olvasó szemszög*//író hozzá téttel:Sajnálom nem tudom hogy írják ^^"//

Teltek a hetek és a két testvér egyre jobban szokták meg az új környezetet. Alex míg magát a Poklot szokta és a ott lévő szabályokat, addig Hael Alexet a házában, akarom mondani házukban.

Alex nem nagyon szokott hozzá az angyal élethez ezért nagyon sok dühkitörése volt minek az árra az volt hogy egy-egy falat kibontott. Hael mint parancsként megkapta hogy öccsét ő tanítsa meg több félre dologra ami egy arkangyalnál elengedetlen. Mivel Hael megunta a folyamatos ház felújítást ezért testvére segítségére lett és meg tanított neki pár dolgot. Még is olyan sokszor repült Hael is a falnak ahányszor felidegesedett Alex azon hogy nem tudja irányítani arkangyali énét. Pár nap múltával Alex sikeresen is megtanulta hogy hogy ne üsse meg vagy ki azt aki éppen a legközelebb van hozzá míg ő dühkitöréstől átváltozik. Mivel Hael észre vette hogy főként a düh miatt változik át testvére ezért pofon egyszerű volt azt is megtanítania Alexel.

Sötét úton a fény fele || 1.évadWhere stories live. Discover now