7.rész

875 77 1
                                    


-Lehet egy kérdésem?

-Yah.-válaszolta azonnal a bátyám.

-Miért is beszélsz velem úgy mint ha ismernél?

-Mert ismerlek.

-He?-nem értem hogy érti.

-Fehér Alex. 14 éves. Betegségei: tikkel, mazochista, mániákus, skizofrén és még a többi. Egyéb betegségek:szívbeteg, ízületek és a csontok rendszeres ropogásuk a tikkelés által. Szemüveges de kontaktlencsét is hord. 9.-es. Előző iskolájában ki közösítették és ennek a vége-

-Jól van,jól van! Elhiszem hogy 'ismersz'. De honnan is?-El tette a noteszt amit a zsebében tartott, és elővette amikor nem értettem miről beszél.

-Az titok.-kacsintott majd el sétált az ajtóhoz. A tükör képe látszódott és a szemei.. olyanok mint az enyémek de egy valami különbség van köztem és közte. Neki a tükörképe más mint ahogy ki néz. Lehet hogy be képzelem... de akkor is milyen menő már!

1hét múlva


Miért van az hogy nyári szünet van még is nekem reggel 8-kor kell kelnem?! Nagy nehezen le menetem a földszintre anyámhoz mivel ő miatta kell mindig ilyen korán fel kelnem.

-Helo.

-Jó reggelt neked is Alex.-mondta flegmán anyám, nem tudom miért neki áll feljebb na de mind egy is. Nehézkesen a fürdőhöz csoszogtam és be nyitottam. Ki nyitottam a szekrényt hogy a gyógyszereim be vegyem... de egy se volt ott. Valaki szintén be nyitott, persze hogy a Hael az! Miért is ne? Nem igaz? Reggel pont ő hozzá van még kedvem..

-Hol vannak?-rám nézet és ki ment, kb 10mp után vissza jött és a kezembe nyomta mind. Kinyitottam egyet.

-Mit tettél ezekbe?-mutattam a gyógyszeres dobozokra.

-Hm? Én semmit.

-Azt be vallom hogy szépen meg csináltad hogy pont ugyan úgy nézzen ki mint a eredetiek de ezek nem azok. Látszik rajta és az illata is más.

-He he.. le buktam. De milyen illatról beszélsz?

-Ne hülyéskedj! Akár a konyhából is lehet érezni hogy ennek narancs és citrom illata van, az igazinak pedig az a tipikus minden vegyszerek össze kotyvasztva 'illata' van. 

-Te miről beszélsz? Én nem érzem.

-Haggyuk. Na de. Hova tetted az eredetit?

-Megettem.

-Úgye most csak basztatsz?

-De hogy is~ ilyenek ismersz alma?

-Alma?

-Aham.

-Hael. Úgy e tudod hogy ROHADTUL nem tudsz be csapni?-a "rohadtul" szót próbáltam minél jobban ki emelni hátha így jobban fel fogja a sík hülye fejével.

-Jól van na! Megettem de nincs hatása, ez miért van?

-Mert hülye vagy.

Sötét úton a fény fele || 1.évadDonde viven las historias. Descúbrelo ahora