Bölüm 13 : Küstah ve Seksi!

121K 4.6K 243
                                    

Yine bol sürtüşmeli bir bölüm. (; 

Yorumlarınızı bekliyorum. Salı günü görüşürüz. (:

İnatçı, seksi, küstah şey! Bütün iradeye ağır bir kütle gibi çarpıyor

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.

İnatçı, seksi, küstah şey! Bütün iradeye ağır bir kütle gibi çarpıyor.

İnatçı, seksi, küstah şey! Bütün iradeye ağır bir kütle gibi çarpıyor

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.

Merve, Mahir'in onu görmeyeceğini bilerek gülümsedi. Bu içinden gelen, kalbinin garip bir hisle dolmasına sebep olan hoş bir gülümsemeydi. Neden gülümsediğini de bilmiyordu çünkü bu ona pek olmazdı. Ama bu adamın homurdanması, inatçı dudaklarını bükerek Merve'ye tepeden bakması nedense Merve'nin içinde gülme isteği uyandırıyordu. Garip bir şekilde onu kendisine benzetiyordu. Aralarında ne geçiyor olursa olsun Merve onunla vakit geçirmekten hoşlandığını hissetti. Evet bazen onu çıplak elle boğmak istiyor olabilirdi ama Mahir onun içinde yıllardır uyuyan hisleri uyandırdığı için kendisine hakim olması kolay oluyordu.

Onu tanıdığından beri kızgınlıkla boğuşuyordu. Aynı zamanda daha önce kimseye karşı hissetmediği türden bir arzuyla tanışmıştı. Onunla daha fazla birlikte olmasının sebebi bu olmalıydı. Kadınsı yönü kendisini onun yanında sürekli tetikti hissediyordu. İtiraf etmek istemese de Mahir'i arzuluyordu. Dövmelerle kaplı kaslı, iri ve güçlü bedeninin kendi narin bedenini sarışı, hiç ağırlığı yokmuşçasına  kucaklayışı hoşuna gidiyordu. Bir erkeğin gücünü her zaman takdir ederdi ama buna yakından tanık olmak onda başka bir takdir duygusu uyandırıyordu. 

Mahir onda haberi olmayan duyguları ortaya çıkardığı kesindi. Buna kendisini fazla alıştırmasa iyi olacaktı. 

Otoparktan çıkarlarken kollarını kasten onun beline doladı. Vücudunun sıcaklığı, takım elbisesinden sırtına vuran ısı genç kadının vücuduna yayıldı. Mahir'in onun dokunuşuyla irkildiğini hissetti. Merve bacaklarını onun bacaklarına daha da bastırdı. Elbisenin boyu o kadar kısaydı ki motorun üzerine oturduğunda elbise daha da sıyrılmıştı. Kalçasına hafif hafif vuran esintiyi hissedebiliyordu. 

Mahir motora asılmadan onun omuzuna vurdu. Mahir arkasını dönüp ona baktı. 

Genç kadın kendi kaskının vizörünü kaldırdı. Uzanıp Mahir'inkini de kaldırdı. Mahir'in yüzü sertti. Bedenlerinin birbirine bu kadar yakın olmasından pek de hoşlanıyor gibi görünmüyordu. Merve de ondan farklı değildi. Birbirlerinden hoşlanmak istemiyorlardı ama buna engel de olamıyorlardı. Aralarında öyle bir çekim vardı ki ikisi de buna karşı koyamıyordu.

SERÇE ❦Donde viven las historias. Descúbrelo ahora