Bölüm 44 : Tatlı Oyun (+18)

166K 5.4K 470
                                    

Selamlar...(: Serçe'nin görünmediği hakkında birçok mesaj aldım. Hikayeyi kaldırmadım ..sanırım whattpad sorun çıkarıyor. Kütüphanelerinizden hikayeyi kaldırıp tekrar yükleyin bakalım. İnşallah bu sorun çözülür.

Çok çok öpüldünüz.. 

Çok ama çok tatlı bir oyun bu

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Çok ama çok tatlı bir oyun bu.

Yol boyunca Merve, Mahir'in sessiz öfkesine katlanmak zorunda kaldı

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Yol boyunca Merve, Mahir'in sessiz öfkesine katlanmak zorunda kaldı. Ne kadar saçmaydı! Kıskanacak bir sebep yoktu. Onu korumalardan kıskandığına inanamıyordu. Ya da evli arkadaşından. Adamlar bakmışsa ne olmuştu? Sonuçta Merve'ye dokunmak gibi bir lüksleri yoktu. 

Şuan da birbirlerine sarılmış, hasret gidermeleri gerekirken Mahir çocuk gibi surat yapıyordu. Merve mi yanlış biliyordu yoksa tribi erkekler mi atıyordu? Kadınların trip atması gerekmiyor muydu? Merve iç çekerek bacak bacak üzerine attığında Mahir'in homurdandığını duydu. Başını çevirip baktığı zaman, onun çenesinin kasıldığını gördü. 

"Ne oldu Mahir?"

"Hiç."

Merve gözlerini devirdi. "Emin misin Mahir efendi? Ateş püsküren volkan gibisin."

"Haksız da sayılmam." Genç adam sıradan bir apartman sitesinin güvenliğinden geçerek içeriye girdi ve arabayı doğrudan binanı altındaki otoparka sürdü. Sonunda polis lojmanına gelmişlerdi. Merve heyecanlandığını hissederek derin bir nefes aldı ve Mahir'e yandan kaçamak bir bakış attı. Araba kullanırken neden bu kadar seksi görünmek zorundaydı?

Ve bir o kadar da yakışıklı?

Bugün üzerinde polo yaka tişörtü ve kargo pantolonu vardı. Tişört koyu asker yeşiliydi ve pantolonu da siyahtı. Ona çok yakışmıştı. Kollarını rahatlıkla oynatabildiğini gördüğü için sevindi çünkü bu onun sırtının acımadığı anlamına geliyordu.

Mahir sonunda arabayı durdurdu ve Merve'ye dönüp bakmadan kapıyı açıp indi. Genç kadının getirdiği çantanın içini açmadan evvel Merve'ye keskin bir bakış atarak arka kapıyı açtı. Merve yutkundu. Öfkeliyken bile o kadar seksi görünüyordu ki onu pataklamak istiyordu. 

SERÇE ❦Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin