Bölüm 21 : Aşık Olmak

98.1K 4.9K 150
                                    

Yorumlarınızı bekliyorum...Sizleri seviyorum...

Kendini korumak için çok mu geç kaldın? Peki şimdi ne yapacaksın?

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Kendini korumak için çok mu geç kaldın? Peki şimdi ne yapacaksın?

Genç adam göz açıp kapayana kadar, ses kulaklarında çınlarken, kendini bilmeden Merve'nin üzerine attı

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Genç adam göz açıp kapayana kadar, ses kulaklarında çınlarken, kendini bilmeden Merve'nin üzerine attı. O anda niyeti neydi, Merve'yi korumak mıydı bilmiyordu ama iç güdüsel olarak yaptığı bu hareket kısa bir saniye için kendisine şaşırmasına sebep oldu.

Gözlerini açtığında Merve'nin başında duran ve elinde iki tane silah taşıyan adamın alnının ortasından vurulduğunu, yere doğru sendelediğini gördü. Refleks olarak kolları genç kadının boynunda dolanmış onu sıkıca göğsüne hapsetmiş iken, hızla arkasını dönüp adamı kimin indirdiğine baktı. 

Merve'nin koruması elinde silahla kulübenin girişinde duruyordu. 

Her şey öyle çabuk olup bitmişti ki, Mahir bir an için kendisine gelemedi. Adama bir baş hareketi yaparak yaptığını istemeden de olsa takdir etti. Mevzu bahis bir kadının, özellikle Merve gibi bir kadının hayatı olunca bir pisliğin ölmesi, Mahir'i o kadar da etkilemiyordu.

Neden sonra önüne dönüp, kollarının arasında tir tir titreyen ancak sesini dahi çıkarmayan kadına baktı. Merve kadınların o bilindik tepkisini vermiyordu. Bağırmıyordu ya da ağlamıyordu. Adamlardan birinin söylediğine göre, onlardan birini neredeyse hadım etmişti. Bu kadar cesaret dolu, korkusuz bir kadının susması iyiye işaret değildi.

Omuzlarını okşayarak onu kendisinden uzaklaştırmak istedi. Merve kendini geri çekince Mahir onu incitip incitmediklerini merak ederek kısa bir bakışla genç kadının üzerini taradı. Görünürde bir hasar olmadığını görünce rahatladı. 

Genç kadının saçları yüzünün önüne geldiği için Mahir onları eliyle geriye doğru taramak zorunda kaldı. Bir çift laciverte yakın mavi gözle karşılaşınca düşündüğü ilk şey Titanic filmindeki Rose'un, kolyesindeki mavi elmas oldu. Mahir bir gün o kolyenin aynısından evleneceği kadına da yaptırmak istemişti. Bir erkek olarak o kolyeyi bu kadar sevmesinin sebebini açıklayamıyordu. 

SERÇE ❦Where stories live. Discover now