Bölüm 50 - FİNAL : Cesaret (+18)

191K 6.3K 1.1K
                                    

Ve evet. Hikayenin bitiş tarihi : 05.09.2018

Bir hikayeyi daha bitirdim galiba. Hem garip bir his hem de yolculuğu tamamladığım için memnunum bu durumdan. Serçe'ye başlarken bu kadar ilgi göreceğini tahmin edememiştim ama içimdeki yazma isteğine karşı koyamadım ve devam ettim. Ve siz değerli okuyucularım desteklerinizle daima yanımda oldunuz; okudunuz, yorum yaptınız, kendi hikayeniz gibi sahiplendiniz. Bundan dolayı size çok ama çok teşekkür ediyorum. Yorumlara yetişemediğim, tek tek cevap veremediğim için de çok özür diliyorum. N'olur kusuruma bakmayınız. Bir maceranın daha sonuna geldik. Ve bir güzel aşkı daha bitirdik. Aksiyonlu, heyecanlı ve sanırım bol tutkulu bir hikaye oldu. Onlar çok başka bir çiftti. Mahir ile Merve'yi ben çok sevdim. Umarım sizler de çok sevmişsinizdir.  Ve umarım güzel, içinize sinen bir final olmuştur. Her gün kısım kısım yazdığım için bazen bölümden koptuğum oluyor, kafam o kadar dolu ki inanın bu kadar kelimeyi bir araya getirip bütün kurguları aklımda tutmak ve bunları her bölümde canlı tutmak devam eden yaşantıma rağmen zorlayıcı. Ama bir şekilde üstesinden gelmeyi başarıyorum. Sizin destekleriniz sayesinde biliyorum. Çok teşekkür ediyorum. Bu bölümde, final bölümü olmasının hatırıyla bugüne kadar yorum yapmadan okuyan okuyucularımın dahi yorum yapmasını istiyorum. Bu yolculuğu değerlendirmenizi, en azından üç beş cümle de olsa düşüncelerinizi benimle paylaşmanızı istiyorum. Hepsini tek tek okuyacağım. Yoğun bir döneme girdiğim için Peri ve Kuzgun gecikmeli gelebilir. Yakında Vazgeçme Benden de bittiği zaman Peri ve Kuzgun'un bölüm sıklığı artacaktır. 

Yine çok konuşuyorum.. (: Yorumlarınızı bekliyorum. Umarım seveceğiniz bir finaldir..benim içime sindi diyebilirim. Belki daha fazlası da yazılabilirdi ama ben çok uzatmadan bitirmeyi tercih ediyorum, o yüzden 50 bölümlük bir macera yaşadık. Sizleri seviyorum. Gizli okuyucuma da saygılar. ;)

Eylül doğumluyum ve Eylül ayında bittiği için mutluyum. (: 13'e bıraksam daha güzel olurmuş ama kısmet..sizi daha fazla bekletmek istemedim. (: 

Allah'a emanet olun efendim.. özel bölümler gelir mi bilemiyorum zira normal hikayelerden bitmiş hikayelerime hiç özel bölüm gönderemiyorum. Kısmet diyeyim o yüzden. 

Hayattaki en büyük cesaret birine aşık olduğun o anın tamamıdır

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Hayattaki en büyük cesaret birine aşık olduğun o anın tamamıdır. Belki bir daha asla öylesi bir cesareti yaşayamazsın ama tadını bilirsin. Hep bilirsin. Aşk insanın başına gelen en güzel şeydir. Sen benim başıma gelen en güzel şeysin.

 Sen benim başıma gelen en güzel şeysin

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.
SERÇE ❦Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin