Bölüm 30 : Kendine İyi Bak

96.6K 6.7K 556
                                    

Selamlar..

Merakla beklediğiniz bölüm nihayet gelebildi. Belki sadece Serçe'yi okuyan okuyucularım vardır, bu yüzden gecikme sebebini söyleyeyim: Perşembe gününden beri rahatsızdım arkadaşlar, hastaneye gidip geliyorum. Bölümün yarısını yazmış olmama rağmen tamamlayıp gönderemedim. Bugüne kısmet imiş. Gelecek hafta inşallah yazar ve gönderebilirim. Yorumlarınızı eksik etmeyin. Ramazan ayımız mübarek olsun, sağlığınıza dikkat edin, kendinize çok iyi bakın.. sevgiler... (:

Bir kadın daha güzel nasıl sevebilirdi ki?

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Bir kadın daha güzel nasıl sevebilirdi ki?

Mahir görevlinin ne demek istediğini anlayamayarak ona baktı

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Mahir görevlinin ne demek istediğini anlayamayarak ona baktı. Adama bir kez daha, "Ne demek istiyorsunuz?" diye sordu ve sonra Merve'nin odasına geldiğinde ne kadar tuhaf göründüğünü hatırladı. 

Genç kadının sözlerinde ve tavırlarındaki değişikliği fark etmişti ancak üzerinde durmamıştı. Yasin Varol'a, "Ben bakıp geliyorum." diyerek yanından ayrıldı ve görevliye kendisiyle birlikte gelmesi için işaret verdi.

Adımları ileriye giderken kalbi Merve'nin hareketlerine bir anlam verdikçe sıkışmaya başlıyordu. Genç kadın veda eder gibi mi konuşmuştu? Yok hayır, aşağıya ineceğini ve ayağına basacağını söylemişti. 

Başına bir iş mi gelmişti? Ona bir şey mi olmuştu?

"Hazırlandığı odaya baktınız mı? Gidebileceği her yere?"

Görevli, "Baktık efendim." dedi. "Merve Hanım'a ait hiçbir eşya yoktu. Hazırlandığı oda bomboştu."

Mahir bütün bunlara anlam veremiyordu. Asansörün önüne geldiklerinde düğmeye sertçe bastı. Bir dakika gibi bir zaman süresince bekledikten sonra asansör geldi ve birlikte bindiler. 

"Odanın önündeki kamera kayıtlarına bakmanızı istiyorum hemen. Belki de başına bir şey geldi ve yardım isteyebilecek durumda olmayabilir. Anlaşıldı mı?"

"Tamamdır." 

"Ayrıca herkese söyleyin bütün oteli araştırsınlar." Genç adam endişe ile asansörün katlarına çıkmasını bekledi.

SERÇE ❦Where stories live. Discover now