Karaoke, část 6.

93 7 4
                                    

Čekáme na kluky, všechno v obývacím pokoji pro film je připraveno. ,,Hotovo" vrátím se do kuchyně, Mikey stojí u linky a zdá se zamyšlený. ,,Jsi v pořádku?" zeptám se ho a chytnu za rameno, Mikey se ke mě otočí a má slzy v očích. ,,Mikey..." ,,Jsem v pořadku. Jen jsem myslel na to, co ti udělal. Tu jizvu tam budeš mít napořád, kdybych to jen neřekl. Nenaštval by se a ty bys pak přede mě nepřiběhla a neschytala bys to" ,,Bránil jsi mě a měl jsi pravdu. Bylo to oprávněné, to nech už být. Teď bude všechno lepší. Miluju tě Mikey" ,,Já tebe taky Tess" usměje se, políbí mě a obejme.
Zazvoní zvonek. ,,Jdu tam" řekne zase vesele, přikývnu a odejde. Zatím, co je pryč zamyslím se nad tím já. Je to z části pravda, ale Donoven by se na něj vrhl i tak. Zabil by ho, mě to jen přineslo jizvu. Kdybych ho ztratila tak asi bych to nezvládla. Dávala bych si to za vinu a asi bych se zabila. Nezvládla bych to. ,,Á.. tak tady je náš marod" slyším za sebou Andyho, usměju se a obejmu je všechny. ,,Ahoj kluci" ,,Jak ti je?" zeptá se Jack, pokrčím rameny a podívám se na Mikeyho. ,,S tou nejlepší péčí to jde snadno" ,,Ehm.. jen péčí?" pozvedne obočí Brook, Mikey do něj strčí a oba se zasmějí. ,,Ukážu vám pokoje" řeknu a odejdu s nimi nahoru. ,,Takže jsou tu dva pokoje pro hosty. Můžete spát po dvou, nebo se budete snažit dostat nějak na zem" ,,Myslím, že budou lepší ty dva" rozhodl Andy, přikývnu a otevřu jedny a pak druhé dveře. ,,Tady jsou. Odložte si věci a pak přijďte" ,,A kde bude spát Mikey?" mrkne na mě Rye, zasměji se a sejdu dolů. Mikey se mi pořád zdá zamyšlený a smutný. ,,Co se děje?" zeptám se ho znovu a zkřížím ruce na prsou. Mikey se usměje a chytne mě za ramena. ,,Nic. Jen jsem přemýšlel o zítřku" ,,Zvládneme to" povzbudím ho, Mikey přikývne a kluci seběhnou dolů. ,,Tak co dáme jako první? Karaoke nebo film?" zeptám se, kluci se po sobě podívají a usmějí se. ,,Karaoke" řeknou jednohlasně, usměji se a zapnu ho. ,,Kdo půjde jako první?" ,,Hostitelka má přednost" usměje se Jack, přejdu ke karaoke a vyberu si jednu písničku. Criminal Britney Spears. ,,Tohle si užiju" usměje se Mikey, vezmu si mikrofon a zapnu si ho. Začnu zpívat a Mikey se ke mě zachvilku přidal. I Brook, Andy, Rye a Jack. Vznikla z toho perfektní zpěvecká kapela. ,,Zní to fakt dobře" usměju se, Andy podá Brookovi kytaru a usměje se. ,,Zazpíváme si photograph od Eda Sheerana" ,,Dobře" souhlasím a posadím se k Mikeymu. Začneme zpívat, nejdřív začne Brook, pak přejde po části k Ryovi, pak k Andymu. Při druhé sloce začne zpívat Mikey, dívá se mi do očí a já ho pozorně sleduju. Zpívá krásně, ví že to co zpívá je pravda. V mém případě sto procentní. ,,If you hurt me, thats ok babu, only words bleed.. inside this pages you just hold me.." zpívá Andy hlavní hlas, ale nejvíc se mi líbí věta If you hurt me. Poslední souvětí dozpíval Brook, který umí opravdu dobře zpívat. Začnu hned tleskat a zvednu se. ,,Wau.. to bylo úžasný" usměji se, Mikey mě k sobě stáhne a usměje se. ,,Ty zpíváš taky dobře" ,,To ne" zavrtím hlavou, Andy souhlasí s Mikeym a Brook taky. ,,Má pravdu, fakt dobře zpíváš" ,,Dobře, docela jo. Ale ne zas tak jako vy" ,,Máš k tomu fakt blízko" řekne Rye, zapnu další písničku a usměju se.

No way!! Nová kapitola... Jop je to tu.. Doufám, že se bude líbit.. Díky všem, co si přečtou a chci říct, že to pro hodně znamená.. Děkuju 😇💖

Painfull life 💔Where stories live. Discover now