#5| Ενοχλητικοί Χρήστες

443 89 12
                                    

Φυσικά, καλό είναι να εκτιμάς όλους τους αναγνώστες σου. Αλλά τι γίνεται όταν μερικοί από αυτούς αρχίζουν και γίνονται... Ενοχλητικοί;

Ενοχλητικός μπορεί να είναι κάθε χρήστης που σε πιέζει για κάτι (να ανεβάσεις κεφαλαίο ενώ ανέβασες πριν λίγο), σου στέλνει μηνύματα, "κολλάει" πάνω σου κάθε φορά που σε βλέπει Online και σχολιάζει στον τοίχο σου για να του δώσεις σημασία.

Να θυμάσαι πως μερικοί χρήστες είναι μικρότεροι σου ακόμα (καθώς το Wattpad ξεκινάει από ηλικίες 13+) οπότε αν σε ενοχλούν προσπαθήσε να τους πεις ευγενικά ότι δεν σου αρέσει αυτό που κάνουν και αν μπορούν να σταματήσουν. Όταν βέβαια ξεπερνάνε το όριο, μπορείς να τους κάνεις Mute.

Η λειτουργία Mute λειτουργεί ως εξής: Ο άλλος που τον έχεις σε mute μπορεί να διαβάσει και να ψηφίσει την ιστορία σου. Αλλά, δεν μπορεί να σου γράψει σχόλιο ή να σου στείλει ή να γράψει στον τοίχο σου. Λειτουργεί σαν ένα είδος Block απλώς δεν μπορεί να έρθει σε επικοινωνία μαζί σου.

Και όσο για τους αναγνώστες, σκεφτείτε ότι για σας αυτό που κάνετε ίσως δεν φαίνεται ενοχλητικό, αλλά ο άλλος ίσως το αντιλαμβάνεται αλλιώς. Όπως επίσης, αν σας λέει κάτι ο Συγγραφέας μην τον πιέζετε να αλλάξει γνώμη. Σκεφτείτε αν θα σας άρεσε να σας κάνουν το ίδιο.

Tips For WattpadWhere stories live. Discover now