#19| Wattpad Better Interface

378 57 11
                                    

Το Wattpad Better Interface είναι μια unofficial επέκταση του Google και του FireFox, δημιουργημένη από την Ambassador cestdoncvrai. Η επέκταση προσφέρει διάφορες βοηθητικές επιλογές.

Όπως να μπορείς να πατάς τα link μέσα σε μια ιστορία, να μην χρειάζεται να κάνεις reload όλη την σελίδα για να μπορείς να δεις τους νέους ψήφους και σχόλια, μαζί με το να βλέπεις πότε ανέβασε ο αγαπημένος σου συγγραφέας τα κεφάλαια. Μπορείς να την κατεβάσεις πηγαίνοντας σε αυτό το link: (δες το σχόλιο πάνω σε αυτό το μήνυμα).

Επίσης, μπορείτε να υποστηρίξετε την προσπάθεια βλέποντας ένα βιντεάκι ενός λεπτού που δίνει 0.10 λεπτά κάθε φορά που το βλέπετε.

Επίσης, μπορείς να περιηγηθείς πίσω και μπρος σε ένα βιβλίο. Ορίστε πως φαίνεται μέσα σε ένα βίβλιο (σε εμένα που έχω την επέκταση).

 Ορίστε πως φαίνεται μέσα σε ένα βίβλιο (σε εμένα που έχω την επέκταση)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Όπως βλέπετε επίσης, το κείμενο είναι πιο μέσα. Αυτό είναι ρύθμιση και επιπλέον, μπορείτε να δείτε πως το κείμενο είναι σε πλήρης στοίχηση. Κάτι άλλο που επίσης μπορείς να κάνεις (δεν ξέρω αν είναι και πολύ θετικό με τους αντιγραφείς μέσα στην σελίδα but) είναι ότι σου ενεργοποιεί την επιλογή της Αντιγραφής. Κάτι καλό άμα έχεις χάσει τον κωδικό ενός παλιού σου λογαριασμού, έχεις χάσει τα έργα που είναι δημοσιευμένα και δεν ξες πως να τα πάρεις πίσω (Please μην πάρετε την επέκταση μόνο και μόνο για τα copy-paste things).

 Κάτι καλό άμα έχεις χάσει τον κωδικό ενός παλιού σου λογαριασμού, έχεις χάσει τα έργα που είναι δημοσιευμένα και δεν ξες πως να τα πάρεις πίσω    (Please μην πάρετε την επέκταση μόνο και μόνο για τα copy-paste things)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Tips For WattpadWhere stories live. Discover now