INTRODUCTIONS & RULES

524 11 9
                                    

"WELCOME BACK TO HELL MY BEAUTIFUL FRIENDS"

"WELCOME BACK TO HELL MY BEAUTIFUL FRIENDS"

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"WE CAN BURN BRIGHTER THAN THE SUN."





RULES

1.) THIS IS NOT FIRST COME FIRST SERVE.

2.) IN ORDER TO GET A PLOT YOU MUST FOLLOW ME AND CONTINUE TO FOLLOW ME. I WILL CONTINUE TO CHECK ON THIS AND I WILL MESSAGE YOU TO GIVE ME MY PLOT BACK.

3.) PROPER CREDIT MUST BE GIVEN, IN THE DESCRIPTION OF THE BOOK AND FIRST CHAPTER OF THE BOOK. IF YOU DO NOT DO THIS, I WILL MESSAGE YOU AND GIVE YOU A WEEK TO FIX THE MISTAKE BEFORE TAKING MY PLOT BACK.

4.) IF YOU NO LONGER WISH TO USE THE PLOT I WON'T BE UPSET PLEASE JUST PM AND TELL ME SO I CAN LET PEOPLE KNOW IT'S AVAILABLE AGAIN.

5.) YOU MUST POST THE FIRST CHAPTER WITHIN A WEEK, THAT DOESN'T INCLUDE; SUMMARY, PLAYLIST, CAST, ETC. IF YOU NEED AN EXTENSION JUST PM ME. IF YOU DON'T MESSAGE ME AND YOU DON'T HAVE THE PLOT UP WITHIN THAT WEEK I WILL ASSUME YOU NO LONGER WANT IT AND I WILL MAKE IT AVAILABLE ONCE AGAIN. ONCE YOU HAVE THE FIRST CHAPTER POSTED IT DOESN'T MATTER TO ME HOW FREQUENT YOU UPDATE.

6.) IF YOU TAKE A PLOT WITHOUT PERMISSION, I WILL FIRST MESSAGE YOU AND TRY TO BE CIVIL ABOUT THIS, BUT IF IT'S NOT RESOLVED WITHIN TWO DAYS I WILL EXPOSE YOUR PLAGIARIZING ASS.

7.) HAVE FUN.


THIS IS DEDICATED TO: tormvnd who told me I should do another plot shop. The last time I did a plot shop was because I reached 500 followers and now I'm almost at 2000 and that's fucking insane to me.



VIP LIST:

-Winteriscoming
enchanteiia
witchybennett
AdoptedWinchester
qiweed
gallahers



BLACK LIST:

@ Fosterashley (for never using the plot)

@ asas01 (for never using the plot)

We Are Young: A Plot Shop [CLOSED]Where stories live. Discover now