Bölüm 5

2.5K 135 110
                                    

Aradan 3 gün geçmişti. Ben bu 3 gün içerisinde Jin in yanına uyumuştum. Onun dışında her günüm normal geçti. Bugün sabah 12.00' da dolmuş kalkacaktı ve gidecektik. Ben üzerime giyinmek için bir şeyler bakarken çadırın giriş kısmı açıldı. Allah'tan soyunmamıştım. Taehyung çadırın içine girip karşımda durdu ve "çadırını toplamanda yardım edebilirim"dedi. Bende "sevinirim"diye yanıtladım. Taehyung çadırdan çıktıktan sonra altıma bir etek üzerime göbeği açık bir t-shirt giyindim. Eşyalarımı valize koydum. Tek birşey koymamıştım oda çadırımdı. Dışarı çıkıp Tae ye seslendim. Tae "geliyorum" dedi ve yanıma geldi. Benim çadırımı toplayıp katladı ve bana dönüp çadırı uzattı. Bende çadırı alıp valize sıkıştırdım.

    12.00 da

   Otogara geldik. Bu sabah çok erken kalkmıştım ve çok uykum vardı. Hemen dolmuş koltuklarının en arkasına oturdum. Müzik açıp dinlemeye başladım. Uzun yolculuklarda müzik dinlemek çok hoşuma gidiyordu. Yanımda gene bir hareketlenme hissettim. Yan koltuğa döndüm. Jin oturuyordu ve oda benim gibi kulaklıklarını takmış müzik dinliyordu. Çok uykum olduğu için bu sefer dikkat ederek kafamı cam kenarında oturduğum için cama yasladım.

    3 saat sonra

    Yeni uyandım ve kafam cama dönüktü. Bu sefer birinin omzunda uyanmamıştım. Ama sorun şu ki bacaklarımda bir ağırlık var. Kafamı bacaklarıma çevirdim. Bu seferde Jin in kafası bacaklarımdaydı, uyuyordu. Bu durumdan çok huylanıyordum altımda etek olduğu için bacaklarım boştaydı ve Jin in saçları bacaklarımı gıdıklıyordu. Önümüzde otuyan Tae arkasını döndü ve "siz sevgili misiniz?" diye sordu (Allah'ım keşke olabilsek) Tae yi bekletmedim ve "ne saçmalıyorsun Tae"dedim. Tae önüne döndü daha gideceğimiz yere 2 saat vardı. İnşallah Jin hemen uyanır çünkü gıdıklanan bacaklarımla gülme krizine girebilirim ama maalesef toplulukta kahkaha atamam.

  Ji-hyo' dan

   Annem işi için gittiğimiz geziden sonunda dönüyorduk. Annem benden 1 saat önce eve geldi benden ben buraya gelecek uçağı kaçırınca mecburen 1 saat sonra gelebilmiştim. Kapıyı çaldım ve çalmamla kapıyı bir adam açtı. Ben "annem nerede?" diye sordum adam"içeride"dedi ve ben adamı itip içeriye girdim. Annem bana birşey söyleyecekmiş gibi bakıyordu. Anneme "anne bu adam kim"diye sordum annem"geç otur kızım sana anlatmam gereken şeyler var"dedi. Ben koltuğa oturdum adam içeriden gelip annemin yanına oturdu . Ben sinirden "ne anlatacaksan anlat artık!!"diye anırdım. Annem"ben kendime yeni bir eş istiyo-" hemen sözünü kestim. "sus sakın konuşma"dedim ağlamaklı bir şekilde hemen odama çıktım annemin işi yüzünden gittiğim için valizimde biraz kıyafet vardı ama dolabımdaki bütün kıyafetlerimi neredeyse 3 valiz yaptım ve evden kapıyı sert bir şekilde kapatarak çıktım. Ben nerede kalacağımı düşünürken aklıma en yakın arkadaşım geldi. Ve hemen telefonumu çıkartıp onu aradım

  Bizim kızdan

  Şu an canım hiç müzik dinlemek istemedi kulaklıklarımı çıkarttım ve çantamda koydum. Telefonumla uğraşmaya başladım hazır Jin uyurken biraz onu stolklamak istedim. Instagrama Jin in hesabına girdim. Ve maalesef gizliydi o sırada Ji-hyo aradı.

  Ben: Efendim Ji-hyo
  Ji-hyo: Y/N sizin evinizde kalabilir miyim?
  Ben: Kalabilirsin de ne oldu
   Ji-hyo: Eve gelince ben sana anlatırım.
  Ben: Tamam
   Ji-hyo: Senin gelmene ne kadar var
   Ben: Yarım saat
  Ji-hyo: Tamam ben sizin evinizin önündeyim ama evde annen yok sanırım.
   Ben: Annem 1 haftalığına Türkiye ye gitti.
   Ji-hyo: Tamam sen gelince görüşürüz öptüm bay
   Ben: bay

    Dedim ve telefonu kapattım şu anda aklımda bin tane soru vardı. O sırada bacağımda hareketlenme oldu aslında hareketlenme değil de sıcak birşey hemen eğilip baktım. Allah'ım inanamıyorum Jin in salyası akmış. Hemen Tae ye seslendim Tae arkasına döndü ve "efendim"dedi ben "peçete var mı?"dedim Tae "var da ne oldu" ben yüzümü buruşturup "Jin in salyası aktı"dedim Tae kahkaha atmaya başladı. Ben "Tae! şu elindeki peçeteyi vermeyi düşünüyor musun?" Tae hala gülerek kafa salladı ve peçeteyi uzattı. O sırada Jin kalktı ben hemen peçeteyi aldım ve Jin in salyalarını silmeye başladım. Jin uykulu gözleriyle bana bakıp "ne oldu"diye sordu Tae gene kahkaha atıp (aslında hiç durmamıştı sjsjjsjsj) Jin e şöyle dedi "senin salyaların Y/N nin bacağına aktı"dedi hayır anlamıyorum bu kadar komik olan ne Jin "tamam"dedi (hayır insan bir özür diler) Jin "kusura bakma Y/N"dedi (boş yere çocuğun günahını aldım)

Jin ile hayal etWhere stories live. Discover now