Bölüm 9

1.3K 84 55
                                    


2 gün sonra

Şu an okuluma gidiyorum ve bugün Ji-hyo nun doğum günü o yüzden okuldan çıktıktan sonra süs eşyaları, pasta,hediye gibi malzemeler alacaktım. Bugün Ji-hyo ya arkadaşlarıyla birlikte gitmesini söyledim yoksa anlardı. Okula geldim ve hocamızda 5 dakika sonra geldi. Sırasıyla herkese müziği açıp CD deki dansı yapmalarını söyledi. Herkes bitirmişti sıra bana geldiğinde oturduğum yerden kalkıp hocanın müziği açmasını bekledim. Açıkçası diğerlerinin performansını pek beğenmemiştim. Ben onlardan daha güzel dans ederim diye düşünürken hoca müziği açtı. Heyecanlanmadan dans etmeye başladım. Çünkü heyecanlanınca elim ayağım dolanıyordu. 4 dakika dans etmenin ardından hoca beni alkışladı. Beni tebrik etti ve bana güzel dans ettiğimi söyledi. Vay ve j-Hope dan bunları da mı duyacaktım. Başka hoca söyleseydi bu kadar sevinmezdim. Biraz daha dans ettikten sonra okuldan çıktık. Ve ses eğitimi veren okula gittim yani gittik. Açıkçası sesime hiç güvenmiyordum. Evde sağa,sola dolanırken şarkı söylemek daha keyifli ve beni rahat hissettiriyordu ama burada çok heyecanlanıyordum. Okula girdik ve zaman kaybetmeden ezberlediğimiz yabancı şarkıyı söylemeye hazırlandık. Diğerleri sıra sıra söylemeye başladı. Ben en sonda söyleyeceğim için 10 dakika kadar bekledim sıra bana geldiğinde heyecanlanmadan söylemeye çalışıyordum ve gözlerim kapalı söylüyordum. Bittikten sonra hoca alkışladı ve "heyecanlanmazsan daha iyisini yapabilirsin ama sesini sevdim"dedi bende sevindim ama dansta olduğu kadar değil. Orada da işimizi bitirince dediğim gibi Ji-hyo yu arkadaşıyla onun evine 5 saat falan kalmasını söyledim. O gittikten sonra diğerlerine dönüp Ji-hyo nun doğum günü olduğunu söyledim. Sonra hepimiz markete girdik. İhtiyacımız olan şeyleri aldıktan sonra eve gidip hazırlık yapmaya başladık.

  Tae ve Jin in boyu uzun olduğu için onlar süsleri asıyordu. Bende kurabiye, kek, tatlı gibi şeyler yapıyordum. Uzun bir aradan sonra bütün yemek işlerini hallettim. İçecek almayı unuttuğumuzu hatırladım ve evde bubble tea yaptım. Sonra Ji-hyo nun bütün arkadaşlarına Ji-hyo nun doğum günü olduğu için mesaj attım ve attığım neredeyse herkes tamam yazınca sevindim belki adresi bilmiyorlardır diye adresi de mesaj attım sonra telefonumu kapattım. Tae ve Jin e bakmak için mutfaktan çıktım, içeri girdim. Ve şok oldum çok güzel yapmışlar kafamı süslü salondan çekip Tae ve Jin e baktım onlarda yorulmuş bir şekilde oturuyorlardı. Bende gidip yanlarına oturdum. 5 dakika sonra sipariş verdiğim pizzalar geldi çok aç olduğumuz için 3 kutu sipariş vermiştim adama parasını verip bizimkilerin yanına geçtim. Onlar aç gözlerle bana bakıyorlardı. Yemek masasına geçip herşeyi hazırladıktan sonra ben nazik bir şekilde yesem de Tae ve Jin ömrü hayatında ilk defa yemek görmüş gibi yiyiyorlardı. Onları öyle yerken görünce daha bir iştahlandım. Sonra önüme dönüp pizzamı yemeye devam ettim 15 dakika sonra bütün kutular bitti ve ben üzerimi değiştirmeye gittim. Tae ve Jin de evlerine gitti. Akşam belirlediğimiz saate Ji-hyo nun arkadaşları geldi. Ji-hyo yu da arayıp eve gelmesini söylemiştim zaten ben mutfakta pastayı hazırlıyordu. Tae o sırada bana yardıma geldi kurabiyeleri,keki falan tabaklara koydu. Jin i bugün asla mutfağa sokmadım zaten nedenini biliyorsunuzdur. Bütün yemeklerimin yok olmasını istemiyordum. Herşey hazırdı salondan biri "geliyor" diyince bütün ışıkları kapattık. Ben mutfakat bekliyordum çünkü ışıklar açılınca elimdeki pasta ile mutfaktan çıkacaktım. Kapı açılma sesi geldi sonra ev aydınlanınca bir çığlık sesi geldi. Tövbe bismillah gök gürledi sandım sonra onları bekletmeden içeri girdim herkes alkışlıyordu, iyiki doğdun Ji-hyo falan diyorlardı. Ji-hyo pastanın mumlarını üfledikten sonra herkes alkışladı ben ikram falan yaptım, müzik açtım herkes çılgınlar gibi dans etti böyle zamanımızı geçirdik, sonra herkes evlerine gitti. Bende yorgun halimle evi toplayıp yattım. Ji-hyo yatamadı çünkü bütün hediyelerini açmakla uğraşıyordu.

  Sabah uyandığımda rutin işlerimi hallettim ve benim okulda giydiklerim çamaşır makinesinde olduğu için Ji-hyo nun dolabından giyindim. Ji-hyo da hediy olarak alınan üst ve alt giyindi. Sonra evden çıktık. Dans okulunda gene hocamızın öğrettiği dansı yaptık hoca mola arasında bana gel işareti yapınca yanına gittim. Sonra konuşmaya başladık.

  Hocam: Çok güzel dans ediyorsun bu şansı bir yerde kullanmayı düşünüyor musun?
Ben: Evet hocam Ji-hyo ve ben bir gruba girmek istiyoruz bunun için ses eğitimi de alıyoruz.
  Hocam: Sesin iyiyse birşey mırıldanırmısın hatta Ji-hyo yu da çağır.
   Ben Ji-hyo yu da çağırdım. Sonra ezberlediğimiz bir parçayı söyledik

   Hocam: Çok güzeldi isterseniz seçmelere adınızı yazdırabilirim.
  Ohaaaaa ben şok hocaya iki saat baktıktan sonra Ji-hyo ile aynı anda

  Ji-hyo/Ben: Çok seviniriz!!
  Dedik hoca gülerek
  Hocam: Tamam ben okul çıkışı gidip işinizi hallederim sizde ezber yapmaya başlasanız iyi olur.
Dedi ve herkese mola bitti çalışmaya devam dedi. Bütün çalışmaları hallettikten sonra okuldan çıktık ses hocamız bugün yokmuş o yüzden eve geçip direk ezber yapmaya başladık. Akşama kadar yani neredeyse 5 saat çalıştıktan sonra telefonum çaldı. Ekrana baktığımda hocam arıyordu. Hemen açtım.

  Hocam: Alo
  Ben: Efendim hocam
  Hocam: İşinizi hallettim
  Ben: Çok teşekkürler hocam
  Hocam: Rica ederim yarın görüşürüz baybay
   Ben: Baybay
 
   Hemen Ji-hyo nun yanına koştum. "İşi hallettik Ji-hyo!!" diye anırdım sonra birbirimize sarıldık. "Bu arada sadece 10 günümüz var çünkü on gün sonra seçmelere gidicez tabi seçilirsek"dedim Ji-hyo kafasını salladı ve çok çalışmanın ardından uyuduk.

  9 gün sonra

  "Ji-hyo seçilmişiz ve yarın perfornsımızı sergiliycez inanamıyorum!!"dedim "Ay bende!" dedi Ji-hyo ve bu sefer 4 saat çalıştık. Kendimizi çok fazla yormadık. Yarın için bomba gibi olmamız lazımdı.

Jin ile hayal etHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin