Κεφάλαιο 6

1.8K 99 1
                                    

Ήμουν στο δωμάτιό μου με την Μάρα και συζητούσαμε.

"Αλήθεια τώρα; Ήμουν σίγουρη ότι οι γονείς δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα. Είναι πολύ κουλ για να έχουν." Είπε η Μάρα και εγώ γέλασα.

"Ναι, αλλά έχουν βάλει κανόνες." Είπα και με κοίταξε παράξενα.

"Τι κανόνες;" Ρώτησε από περιέργεια.

"Πρώτον, δεν έχει κλειδωμένες πόρτες. Μου πήραν το κλειδί από την πόρτα. Δεύτερον, όταν λείπουν δεν θα κοιμάσαι εδώ. Τρίτον δ-" Πήγα να πω, αλλά με διέκοψε.

"Καλά καλά εντάξει το κατάλαβα." Είπε και γελάσαμε και οι δύο.

Λοιπόν, επειδή μάλλον εσείς δεν έχετε καταλάβει τι γίνεται, αφήστε με να το πάρω από την αρχή.

Σήμερα το πρωί

Αφού έδιωξα την Μάρα, μπήκα πάλι στη κουζίνα και έκατσα στο τραπέζι. Τους κοίταξα και τους δύο αλλά δεν μίλησα. Με κοίταξαν εμένα και μετά κοίταξαν ο ένας τον άλλον.

"Μην μου πεις ότι είναι αυτό που νομίζω ότι είναι." Είπε ο μπαμπάς μου και τον είδα να χλωμιάζει.

"Όχι, όχι δεν είναι αυτό." Είπα και των κοίταξα. "Γιατί το μυαλό σε όλους πάει εκεί; Δεν μπορώ να το καταλάβω. Όταν κάποιος θέλει να σας πει κάτι σοβαρό, γιατί νομίζετε ότι θα σας πει ότι είναι έγκυος;" Ρώτησα και η μαμά μου γέλασε.

"Αγάπη μου τον ξέρεις τον μπαμπά σου. Το μόνο που τον φοβίζει πιο πολύ είναι να μείνεις έγκυος σε μια τέτοια ηλικία. Αυτός θέλει να είσαι χαρούμενη και να ζήσεις την ζωή σου μέχρι τα 30 και μετά να κάνεις οικογένεια. Γιατί ξέρεις ότι μετά που θα αποκτήσεις παιδί, κόβονται όλα." Είπε η μαμά μου και ο μπαμπάς μου έγνεψε.

"Λοιπόν. Μπαμπά χώρισα με τον Τζόρτζ, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείς για αυτό πλέον." Είπα και τώρα ήταν νευριασμένος.

"Μην μου πεις ότι σε πείραξε, γιατί θα τον σκοτώσω." Είπε και χτύπησε το χέρι του στο τραπέζι.

"Όχι μπαμπά, αυτός δεν έκανε τίποτα. Εγώ φταίω που χωρίσαμε." Είπα και με κοίταξε περίεργα. Η μαμά μου από την άλλη, καμιά έκφραση ή έκπληξη.

"Μαμά, μπαμπά... Είμαι ερωτευμένη με την Μάρα." Είπα και ο μπαμπάς μου απλά με κοιτούσε χωρίς να πει τίποτα. Η μαμά μου χαμογέλασε ελαφρά στον εαυτό της λες και είχε βάλει κάποιο στοίχημα και τι κέρδισε.

"Τι εννοείς είσαι ερωτευμένη με την Μάρα;" Ρώτησε ο μπαμπάς μου μετά από πολύ ώρα αμήχανης ησυχίας.

Unexpected Love (COMPLETE)Where stories live. Discover now