Κεφάλαιο 11

1.1K 67 0
                                    

Ευτυχίας POV

Την άλλη μέρα ξύπνησα πρίν την Μάρα. Την φίλησα στο μέτωπο και έφυγα για το σπίτι μου. Δεν ήθελα να την ξυπνήσω και έτσι έφυγα.

Όταν έφτασα σπίτι ή μαμά ήταν ξύπνια και καθόταν στο σαλόνι πίνοντας τον καφέ της.

"Καλημέρα αγάπη μου. Στη Μάρα κοιμήθηκες;" Ρώτησε καθώς άφησε την κούπα της στο τραπέζι.

"Ναι πήγα χθες το βράδυ εκεί να της πω κάτι και βαριόμουν να επιστρέψω." Είπα και έκατσα δίπλα της.

"Ααα... Έτσι το λέμε τώρα." Είπε και γέλασε ελαφρά. "Αλήθεια. Ποια ήταν αυτή η κοπέλα; Χθες που ήρθε έκλαιγε και δεν πρόλαβα να την ρωτήσω τίποτα. Μου είπε μόνο ότι είναι φίλη της Αθηνάς." Ρώτησε πριν προλάβω να απαντήσω στο σχόλιό της.

"Ναι άσε που να σου εξηγώ. Έπιασε το αγόρι της να την απατάει και ήρθε εδώ, για να είναι με την κολλητή της, η οποία παρεμπιπτόντως την θέλει... Άσε είναι μεγάλη ιστορία." Είπα και αυτή στριφογύρισε τα μάτια της.

"Αυτή η νεολαία είναι πολύ πιο περίπλοκη από την δικιά μου. Παλιά, ήθελες κάτι; Πήγαινες και το έπαιρνες χωρίς δισταγμό. Ήσουν και ερωτευμένος, πήγαινες στα ίσα και το έλεγες. Εσείς τώρα φοβάστε την απορρίψει, όμως η απορρίψει σημαίνει ότι μάλλον αυτό το άτομο δεν ήταν για εσάς και θα βρεθεί κάποιο άλλο. Μεγαλοποιήτε τα πράγματα πολύ." Είπε και σηκώθηκε.

"Που πας;" Ρώτησα εγώ μετά από λίγο που επεξεργάστηκα αυτά που είπε.

"Πάω στη θεία σου. Θέλω και εγώ κάποιον να πω τον πόνο μου." Είπε γελαστά και έφυγε.

Τι πόνο έχει αυτή; Καλά θα την ρωτήσω μετά που θα έρθει.

"Καλημέρα." Είπε η Αθηνά μόλις κατέβηκε.

"Καλημέρα. Να κάνω κάτι να φάμε;" Ρώτησα και πήγαμε στη κουζίνα.

"Ναι, αλλά θα σε βοηθήσω." Είπε και σταύρωσε τα χέρια της.

"Δημητριακά θα φάμε. Δεν χρειάζεται και πολύ βοήθεια. Απλά βγάλε το γάλα από το ψυγείο." Είπα εγώ και χαμογέλασα, ενώ αυτή γέλασε.

"Πρώτο πρωί εδώ και θα με ταΐσεις δημητριακά; Ευχαριστώ." Είπε και εγώ γέλασα.

"Τι περίμενες; Κάνα υπερπαραγωγή πρωινό; Δεν νομίζω. Και τα δημητριακά πολύ σου είναι. Εγώ συνήθως δεν τρώω πρωινό." Είπα καθώς έκατσα στο τραπέζι με την Αθηνά να κάθεται δίπλα μου.

"Ξέρεις και εγώ στο σπίτι το πρωί δημητριακά τρώω. Απλά ήθελα να σε πειράξω λίγο." Είπε και γέλασα κουνώντας το κεφάλι μου.

Unexpected Love (COMPLETE)Where stories live. Discover now