Κεφάλαιο 25

962 57 10
                                    

Είχε περάσει περίπου μία εβδομάδα από τότε που μίλησα τελευταία φορά με την Χριστίνα. Την Μάρα την έχω δει αρκετές φορές, αλλά δεν μου μίλησε. Χαίρομαι τουλάχιστον που με άκουσε και δεν έκανε του κεφαλιού της.

Τις πρώτες μέρες δεν είχα όρεξη για τίποτα, αλλά τώρα είμαι πολύ καλύτερα.

Μήπως μείνω για λίγο καιρό ελεύθερη; Το δοκίμασα και με αγόρι, το δοκίμασα και με κορίτσι, και μάλιστα δύο κορίτσια, και πάλι δεν μου βγαίνει.

Ειλικρινά έχω βαρεθεί όλα αυτά που συμβαίνουν. Δεν ξέρω τι να κάνω.

Σήμερα η η Στάβι είπε ότι θα πάμε στη Κέρκυρα. Τέσσερις μέρες μια χαρά.

Είναι 7 το πρωί και κατά τις 7:30 θα ξεκινήσουμε. Το καράβι φεύγει στις 13:00, αλλά μέχρι να φτάσουμε εκεί θέλουμε γύρω στις 4 ώρες. Βάλτε και τις στάσεις οπότε θα μας πάρει όλη μέρα.

Το κακό είναι ότι θα είναι και η Μάρα. Νομίζω και η Χριστίνα, αλλά δεν είμαι σίγουρη. Να πω την αλήθεια θέλω να είναι και η Χριστίνα για να μου μιλήσει, να μου πει κάτι τουλάχιστον.

Δεν μπορώ να μην μου μιλάει καθόλου. Αλλά αφού μου ζήτησε χρόνο έπρεπε να το σεβαστώ και να μην την ενοχλήσω.δεν μπορούσα να κάνω αλλιώς.

Εγώ είμαι έτοιμη και περιμένω την Στάβι να ετοιμαστεί. Ο Στέφανος με την Μάρα ξέρω ότι είναι έτοιμη, γιατί είναι στο σπίτι μας.

Και όπως καταλάβατε, εγώ είμαι μαζί τους.

Εγώ να κοιτάω την Μάρα και μόλις με κοιτάξει και αυτή, κοιτάω αλλού. Ο Στέφανος να κοιτάει μια την μία, μία την άλλη. Γενικά ήμασταν μια πολύ καλή παρέα.

"Στάβι, σαν να πάχυνες λίγο." Λέει ο Στέφανος και η Στάβι τον κοιτάει με δολοφονικό βλέμμα.

Πάλι καλά ήρθε και αυτή, μπας και φύγει η αμηχανία από την ατμόσφαιρα.

"Έχω βάλει μόνο 2 κιλά, και η κοιλιά μου ήδη έχει αρχίσει να φαίνεται. Νομίζω πως είμαι πολύ καλά." Είπε, αλλά δεν έκατσε.

"Άστον να λέει. Μια χαρά είσαι." Είπε η Μάρα και με κοίταξε. "Εύχομαι και εγώ όταν κάνω παιδί να μην πάρω πολλά κιλά."

Κατά αρχήν, γιατί το είπε αυτό, και κατά δεύτερον, γιατί με κοιτούσε εμένα;

Ένιωθα άβολα. Σηκώθηκα, πήρα την βαλίτσα μου και βγήκα έξω.

Άντε να φύγουμε γιατί δεν αντέχω άλλο. Μόλις βγήκα από το σπίτι, ήρθαν και η Μαρίνα με τον Ντιν. Τέλεια, ήρθε και η Χριστίνα.

Unexpected Love (COMPLETE)Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang