Κεφάλαιο 19

858 63 2
                                    

Μετά από ότι έγινε στο κλάμπ δεν ξανά μίλησα με την Μάρα. Προσπάθησε να μου τηλεφωνήσει, μου έστειλε αρκετά μηνύματα, αλλά εγώ δεν απάντησα.

Σήμερα η Εύα με την Αθηνά έφευγαν και ήξερα ότι θα είναι και η Μάρα για να τις αποχαιρετήσει.

Τώρα θα μου πείτε, ότι και εγώ ήθελα να την κάνω να ζηλέψει, γιατί αυτό έκανε και εκείνη, εγώ όμως θα την έκανα να ζηλέψει με την διαφορά ότι δεν θα φιλούσα την Αναστασία. Αυτή όμως μόνο που δεν τον γάμησε.

Από τότε είχαν περάσει 5 μέρες και δεν είχα όρεξη για τίποτα. Ούτε έτρωγα, κάθε βράδυ έκλαιγα, γιατί δεν μπορούσα να πιστέψω ότι τον φίλησε.

Εντάξει μπορεί και να μην σήμαινε τίποτα, αλλά μόνο και μόνο που τον φίλησε με έκανε χίλια κομμάτια. Νόμιζα ότι μ'αγαπούσε, νόμιζα πως ήθελε να τα ξανά βρούμε.

Μήπως όταν με χώρισε δεν σκέφτηκε ότι θα ήθελα να τα ξανά βρούμε; Μήπως δεν έκανε ότι έκανε στο μπάρ για να ζηλέψω, αλλά γιατί όντως ήθελε να με ξεπεράσει.

Κάθε βράδυ αυτά και πολλά άλλα σκεφτόμουν και δεν μπορούσα να κλείσω μάτι. Καθε μέρα κατέληγα να κατηγορώ τον εαυτό μου, γιατί αν δεν είχα ξεσπάσει πάνω της εκείνη την ημέρα που είχε έρθει η Χριστίνα, τώρα δεν θα ήμασταν εδώ.

Και μίας και αναφέρθηκα στη Χριστίνα νομίζω πως θα έπρεπε να ξέρετε πως επέστρεψε στο σπίτι της. Οι γονείς της και ο Τζόρτζ την υποδέχτηκαν και κατάλαβαν ότι ότι έκανε ήταν για να προστατέψει αυτούς και τον εαυτό της.

Τουλάχιστον κάποιος εδώ είχε καλή κατάληξη. Ο Τζόρτζ μου στέλνει που και που να δει τι κάνω, μιας και έμαθε τι έγινε. Χαίρομαι που προχώρησε και αυτός και δεν είναι κολλημένος στο παρελθόν.

Μπορεί να μην βρήκε ακόμα κοπέλα, αλλά σίγουρα έχει προχωρήσει μπροστά.

Ο Σπύρος και αυτός προχώρησε και πήγε στην Αμερική με την κοπέλα του. Δεν ξέρουν πότε και αν θα γυρίσουν, αλλά αφού περνάει καλά... Δεν υπάρχει λόγος να επιστρέψει.

"Ευτυχία;" Χτύπησε η πόρτα και από της σκέψεις μου με έβγαλε η μαμά μου.

Σκούπισα αμέσως τα δάκρυά μου και της χαμογέλασα λυπημένα.

"Τα κορίτσια είναι έτοιμα. Νομίζω πως εσύ πρέπει να τις πας στο αεροδρόμιο." Είπε και ήρθε να με αγκαλιάσει. "Ξέρω ότι δεν έχεις όρεξη, αλλά αυτό ίσως σε βοηθήσει." Συμπλήρωσε και με φίλησε στο μέτωπο.

Unexpected Love (COMPLETE)Where stories live. Discover now