Bad boy-ul are suflet?

5.9K 313 7
                                    

Viaţa nu e mereu cum o vrei tu..Viaţa nu e perfectă,ci imperfectă cu multe obstacole. E ca o cursă,atunci când vezi obstacole,trebuie să le ocolești..Dacă nu reusesti,rămâi blocat până rezolvi problema..
Atunci când crezi că totul incepe să fie bine,lumea ţi se dă radical peste cap si aflii lucruri noi,neașteptate. Aflii că ai trăit in minciună toată viaţa si incepi să nu mai ai încredere în nimeni. Viaţa iţi dă o palmă pe care nu vrei să o accepti. O să plângi..Esti trădată. Minţită. Dezamăgită. Toate ţi se intâmplă ţie...De ce?
Tu trebuie doar să stii că trebuie să te ridici. Oricât de mare e impactul. Nu indepărta persoanele care chiar tin la tine! Nu te îndepărta de ele..ele nu au nici o vină pentru ceea ce ţi se întâmplă ţie.
Nu uita copilă..
-Mami?.. Mami de ce iar pleci? De ce îmi spui toate astea? Mami?..
-Vei afla..
-Mami? Te rog nu pleca!
    
Dar a fost prea târziu..

-MAMI.zic eu ţipând trezindu-mă cu lacrimi în ochi.
Ce sunt cu visele astea? De ce le visez?..

Imi sterg lacrimile și atunci se aude ușa care se deschide
-Rose,esti ok?intreabă Luiza intrând in camera mea
-Da,sunt bine
-Mhm..Am venit să iti zic că doamna director te-a rugat să te apuci de tema pentru petrecere.
-Ok. O să mă apuc de idei. Am câte ceva in cap
-Ok,eu te las. Ai grijă. Te iubesc.

Iese din cameră și eu rămân iar singură. Imi iau un carnetel si un pix si incep să scriu

*********
Au trecut 4 ore de când nu am iesit din cameră,doar am scris. Am multe idei pe care i le voi da doamnei director să poată pune pe cineva sa le aplice.
Mă uit la ceas si văd că e 21:45. Mă dau jos din pat și mă incalt,iesind afară din camera mea. Vreau să ies putin afară.

Mă duc in curtea de joacă unde am iesit cu Mattew. Se lăsase noapte peste micul nostru oraș din fundul New York-ului. Stelele luminau frumos pe cer,unde le puteai privi ore in sir,pe iarba rece.
Mă indrept spre leagăne,dar cineva mi-a luat-o înainte
Mă strecor in spatele persoanei fără să mă audă și astept să văd dacă zice ceva. In mână ţinea un medalion care avea o poză cu fată.
-De ce Mira? De ce? De ce m-ai lăsat pentru el?..Te-am iubit atât de mult. Iţi puteam oferii totul. Voiam să fi doar a mea..Dar tu ai plecat la el. Dar el te-a refuzat. Iubea pe altceva..Dar nu te-ai mai intors la mine Mira..M-ai lăsat să sufăr. Din cauza ta sunt așa! Un nesimtit si un drogat. Când am văzut-o pe ea..M-am gândit la tine. E asa copilăroasă și mică..Când am văzut că iese cu aceiaș persoană pentru care tu m-ai lăsat,am luat-o razna. M-am drogat..Si am lovit-o..Ca un prost ce sunt!..dar nu m-am putut abtine..Nu stiu ce e cu mine..Pur si simplu,am văzut in ea ce am văzut la tine..Dar e ciudat. Ea e diferită..e specială..E vina ta Mira! Ai fost singura persoană de care m-am îndrăgostit,si m-ai lăsat! Acum m-am schimbat. Sunt un bad boy,dar tot mă gândesc sa revin la viata de dinainte..Mai stii cand eram fericiti si zambeam? Eu mai stiu! Dar pe tine te-am uitat deja. Nu iti port pică..a fost alegerea ta..Dar..nu vreau să mai sufăr sau să mă indrăgostesc dinou! Du-te dracu! Din vina ta se intamplă astea si din vina ta am fost pedepsit pentru pedeapsa pe care am primit-o!

Atunci isi sterge lacrimile si aruncă medalionul ăla. Se ridică si pleacă imediat,eu iesind de unde m-am ascuns. Mi-am sters lacrimile acumulate de la povestea lui si m-am asezat pe leagănul deja incălzit.
Nu imi vine să cred..El a iubit,s-a schimbat din cauza unei fete..A fost rănit. Bad boy-ul are suflet?
El chiar a iubit? Si ce a vrut să zică că am iesit cu persoana după care se tinea fata asta,Mira,dar persoana respectivă a refuzat-o?..Adică Mira l-a lăsat pe Luck...Pentru Mattew? Iar Mattew a refuzat-o?..Deci Mattew cH Luck se cunosc de mult?..Si ce a vrut sa zică că eu sunt diferită si specială? Parcă nu mă suporta..
Deci..El s-a drogat când m-a vazut cu Mattew,amintindu-și de fosta lui care seamănă cu mine? Sau invers..Dar a zis că a uitat-o..Ok,și atunci când a zis că sunt doar a lui..El credea că o vede pe Mira din cauza efectelor drogurilor...
Totul se leagă..intr-un fel.
Doamne...De ce trebuia să ascult eu?

*********
Gata și capitolul. Nu vă asteptati,nu?:)

BAG PULA IN APLICATIA ASTA. AM POSTAT CAPITOLUL PE DATA DE 13 IANUARIE LA 19 SI NIMENI NU A VZT BCS DA. BAG PULA IN EA!!!!!!

Doar Un Pariu?Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum