De ce el?..

4.6K 226 18
                                    

Ne așezăm toţi pe scaunele din bucătărie,eu așteptând o explicatie.
—Ronaldo a fost băgat în pușcărie din cauza pedofiliei. El e mai mare ca mine cu trei ani..eu aveam 16 ani,el 19. Si a stat doi ani la puscărie..Din cauza ca ma violase,am refuzat să mai aud ceva de el. Cand a iesit din puscarie,a vrut sa te vada cu orice pret. Dar tu erai la sora mea si aveai 2 ani. Te-a vazut. Mereu venea la tine.
Eu tot eram foarte si sunt la fel de suparata,dezamagita si am aceeasi ura pentru el..Dar e tatal tau si trebuia sa te vada.
Cand ai ajuns la orfelinat,a vrut sa iti spuna cine e el. S-a angajat acolo ca mecanic cu toate ca el era foarte bogat. Voia sa te vada mereu. Eu i-am pus un ordin de restrictie pe o durata de timp sa stea la 3 metrii de tine. Nu voiam sa stii că e tatal tau pentru că el nu merita o fiica minunata ca tine..Chiar daca esti fiica lui..Nu voiam sa va cunoasteti. Acum doua zile ordinul a expirat..si am uitat sa fac altul..de aceea tampitul si-a permis sa se apropie de tine. Promit ca fac altul si ca nu vei mai avea de aface cu el.zice mama cu o voce destul de trista,cred
Mă uit la ea si mă gândesc ca ar trebuii sa o inteleg. Nu vreau sa ii port pica ca a ascuns asta..sunt dezamagita..da..Dar fiecare om merita o a doua sansa,nu?
Mă uit la ea si ii zic
—Nu vreau să ii mai faci ordin de restrictie. Din cate ai zis tu,tine la mine. Cred. Si nu cred ca mi-ar face rau. Vreau sa ma apropii de el putin. Doar e tata.zic zâmbind spre ei
—Dar Rose..
—Nici un "dar" mamă. Nu vreau să ii mai faci ordin si punct!zic hotarata
Dă afirmativ din cap și se scuză,iesind din bucatarie,eu fiind rămasă cu asa-zisul meu tată
—Chiar mă bucur că putem vorbii..Si ca stii cine sunt..de mult am vrut sa iti zic..dar nu am avut cum..zice el sincer
Mă uit la el si zâmbesc
Apare si mama și eu le zic
—Eu mă duc acasă,deja e târziu. Ne mai vedeam,pa.
—Te duc eu. Si asa e in drumul meu.zice domnul Ronaldo
—Bine.

Ajunsă acasă,il salut pe domnul Ronaldo si intru în casă. Luminile sunt stinse,parcă toti au plecat. Mattew si Mara stiu ca au plecat la parintii Marei. Dar Luiza si Zayn? Cred ca si ei au plecat
Mă duc in bucatarie si imi fac o omleta pe care o mănânc imediat. Fac un dus și mă pun la un serial.

Timpul trece și Luiza si Zayn nu apar acasă. E ora 4:25 si sunt singură in casa asta mare.
Mă uit la mesaje poate mi-au lăsat ceva si spre norocul meu am ceva mesaje
"Rose,suntem la spital. Jack si Luck au fost grav răniţi. Nu stiu ce e cu tine..si ce s-a întâmplat..dar ma ingrijorezi."Zayn

Scap telefonul din mână si mă imbrac in cea mai mare viteza,ma incalt,chem un taxi si pornesc spre spital. Chiar am telefon de pus în ramă!
Oare ce au patit baietii??? Sper sa fie totul bine.
Sper ca nu e grav..oh doamne
Lacrimile curg si nu imi dau seama ca am ajuns deja
Platesc si fug spre usa spitalului.
Intru si intreb o asistenta care imi spune ca Luck si Jack sunt in sala de operatii
Ma duc spre sala de operatii cu lacrimi in ochi dar nu am voie sa intru. Incep sa plang si sa dau cu pumnul in perete. Daca păţesc ceva,jur ca nu ma voi ierta niciodată. O sa dau vina pe mine mereu.
Lacrimile curg neincetat. Nu pot să mai vorbesc si simt cum lumea mea se duce dracu cu totul
Atunci apare si Zayn cu Luiza care se pare ca au fost sa isi ia cafea. Aleargă spre mine si amandoi mă imbratiseaza strans. Incep sa plang in hohote si sa le soptesc ca ii iubesc.

Dupa alte ore bune de plâns,neridicându-mă de pe scaunul ăla nenorocit,a apărut un doctor.
—Sunteti rude cu domnul Luck?
—Da.zic eu ridicându-mă de pe scaun si stergandu-mi lacrimile.
E ok ,nu?adaug eu
—Cu greu am reusit sa il stabilizăm dar acum e bine..A pierdut mult sânge să zic așa..La fel si prietenul lui. Dar la Luck e putin mai grav de cât mă așteptam..Si-a pierdut memoria din ultimii doi ani.

Mă uit la el si mă abtin sa nu ii scot ochii. Mă pun pe jos si incep să plâng si sa lovesc toate scaunele,dărămându-le. Se putea mai rau de cat sa nu stie persoana iubita cine esti si să nu isi aduca aminte momentele petrecute cu ea..?
Asta doare al dracu de tare..Chiar daca tampitul ăla m-a inselat..eu tot il iubesc..si foarte mult

—Jack este bine daca sunteti prieteni si cu el. Practic el a fost lovit deoarece il apăra pe Luck din nu a fi omorât..Din spusele lui.Acum doarme,dar totul e bine

Am aflat că Luck si Jack in timp ce m-au pierdut,s-au luat la bătaie cu niste gorile apărute de nicaieri. Persoanele alea au vrut sigur sa il bage pe Luck in spital daca l-a batut cel mai rau
Jur ca o sa le gasesc si o sa regrete ca s-au nascut! O sa le fac viata un chin si am sa ii omor rând pe rând! Daca aflu că aceste gorile au fost puse de cineva,e si mai bine. Persoana aia o sa regrete ca s-a nascut si ca a indraznit sa se ia de familia mea! Luck e familia mea! Jack e prietenul meu,deci,si el face parte din familie.
O sa ii distrug pe toti cu orice pret!

Imi sterg lacrimile,ma ridic de jos si il intreb
—Pot să îl văd?
—Da,dar este inconstient

Intru la el in salon și deja incep să plâng. De ce el?..De ce nu eu?..

Doar Un Pariu?Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum