Noaptea schimbărilor

9.7K 244 1
                                    

Trezit din gândurile lui de Jack, Evans isi da seama ca era pentru ceva timp pierdut in gândurile lui si nu putea nega ca se gândea la domnisoara Smith, se gândea la formele ei bine definite, la ochii ei căprui ce il priveau cu atata incredere de sine si mai ales nu.i putea uita atitudinea ei de femeie fatala, puternica si demnă de sefa.
Intrebat de Jack unde ii zbura gândul, Evans refuză sa.i spună si atunci când bunul lui prieten isi dădea seama ca ii zbura de fapt la domnisoara Smith dar Evans neagă vehement acest lucru.
Stiind ca nu are rost sa continue cu el, Jack lasa balta acest subiect si ii propune sa meargă in club diseară pentru a sărbători ziua in care imperiul Smith va decadea.
Spunându.i ca abia după ce.si termina programul la firma pot pleca la club.
Nemulțumit ca nici de data aceasta Evans nu lasa munca, Jack se ridica si vrând sa iasă, Evans il intreaba unde se duce iar Jack ii răspunde subtil "Undeva sa mă distrez pana termini tu munca ta" punând accent pe ultimele doua cuvinte rostite, ca mai apoi sa părăsească biroul prietenului sau. Evans stie bine ca acesta e felul prietenului sau de.a fi asa ca nu da importanta acestui mic amănunt si se întoarce la munca lui ce il obosea de atâtea zile si se scufunda in actele si miile de foi ce le avea împrăștiate pe tot biroul sau, încercând pe cat posibil sa le termine măcar câteva dintre ele pentru a.i face pe plac prietenului sau si sa iasă diseară in club.
Între timp domnisoara Smith ajunse inapoi la firma cu acelas nume impunător, obosită si exasperata pana peste cap de Evans si de atitudinea lui de increzut ce crede ca obține tot doar purtând acest nume.
Pana si numele ii se părea atât de increzut.
Sătulă sa.si mai bată capul cu Evans intra in marea clădire si pasind cu tocurile încât se putea recunoaste usor când e nervoasă.
Intrată val.vârtej in biroul ei se aseaza pe scaun rasufland greoi si încercând sa se destindă auzea telefonul sunând ceea ce ii provoca parca mai multa durere de cap.
Văzând ca e sora ei, Jess, răspunde cu atata liniste si relaxare de parca înăuntrul ei nu ar fi un soi de emoții de neliniste si nervozitate dar si oboseală care o încearcă.
-Da Jess.
-Mi.a spus tata ca te.ai dus la Evans pentru acel parteneriat
-Da, tocmai acum m.am întors de acolo
-Si cum a fost ?
-In afara de faptul ca a trebuit sa.l suport atât pe el cât si aroganța lui a fost bine
-Chiar atât de arogant e ?
-Si increzut
-Te.a obosit si enervat, nu ?
-La culme
-Atunci ce zici daca mergem diseară in club sa ne distram ?
-Suna bine
-Atunci asa ramane
Terminând apelul cu Jess, ce mereu reusea sa.i aduca o stare de bine se ridica de pe spătarul scaunului de care s.a sprijinit pe toata durata convorbirii cu sora ei, si decise sa.si termine si ultimile dosare ce le mai avea încă pe biroul sau.
Când in sfarsit terminase toate dosarele putea spune ca a terminat asa ca isi lua lucrurile si pleca din birou îndreptându.se spre iesire unde se intalnise cu tatăl ei in fata firmei. După ce.i spuse si lui cele întâmplate la firma Evans se urca in masina ei si porni spre casa cu gândul de.a se relaxa inainte de iesirea in club.
Când ajunse acasa se bucura de confortul de acasa, desi stia ca acest apartament era nu mai al ei simțea in anumite momente ca desi e acasa, acest apartament e pustiu si atât de gol pentru ea. Erau momente când se simțea singura, ca orice femeie voia si ea iubire, sa fie alintata si sa stie ca era a cuiva, ca cineva ii pasea de ea si ca cineva o iubea.
Dar nu avea timp de asa ceva, trebuia sa duca imperiul Smith pe cele mai inalte culmi ale succesului si stia ca trebuie sa ajungă cea mai buna si cat mai sus pe scara societatii. Asa ca nu avea timp de iubire, desi înăuntrul ei, in anumite zile, tanjeste după acei fiori ai dragostei.
Uitându.se la ceas observa cat e ora si stie bine ca mai are destul timp inainte de a merge la club asa ca.si suna sora.
-Ce e ?
-Nu te bucuri ca te suna sor.ta?
-Ba da dar sunt cam ocupată acum
-Cu ce ?
-Îmi prind parul. Ma pregătesc sa iesim
-De unde stiai ca aveam de gand sa.ti propun asta ?
-Sunt sor.ta desi sunt aia mai mica tot sor.ta sunt deci te cunosc foarte bine
-Si esti gata?
-Da
-Bun atunci vin sa te i.au
Terminând convorbirea cu Jess isi i.a cheile si iese pe usa ca mai apoi sa se îndrepte spre masina unde se urca la volan si porni spre locuinta surorii ei, ce era doar la câteva minute distanta de mers cu masina.
De îndată ce ajunge isi vede sora ce o astepta iar imediat ce opri, Jess se urcă in dreapta ei si porni spre centru, azi aveau de gand sa se rasfete.
Tot drumul ambele surori Smith isi plănuiesc mica listă de răsfăț, iar de îndată ce se hotărâse observa ca au ajuns in centru iar prima oprire, mall.ul central.
Cumpărăturile durase in jur de 2 ore si surorile Smith isi puse cumpărăturile in masina si decid sa meargă la film.
De îndată ce filmul se termina cele doua merg si la un spa ca mai apoi la masaj si in cele din urma observa ca timpul trecuse rapid si decid sa se plimbe inainte de a merge in club.
Pe toata durata plimbării lor, isi povestesc fel de fel de lucruri si decid sa meargă intr.un final la club.
Alina întoarsă in apartamentul ei se decise sa.si faca o scurtă baie.
După ce isi alesese hainele isi mai lua o geaca neagra de piele si iesise.

Sora ei, deja o astepta in fata blocului rezidențial si venea ea de data asta cu masina

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Sora ei, deja o astepta in fata blocului rezidențial si venea ea de data asta cu masina. Surorile Smith se îndrepta catre clubul din centru. Ce nu stia domnisoara Smith e ca aceasta noapte desi părea una normală ii va schimba viața, in bine sau rău.
Între timp Evans reusi sa termine intr.un final toate actele asa ca Jack era bucuros ca putea petrece ceva timp cu nebunul sau prieten care in ultima vreme se scufunda nu mai in munca.
Nevrând ca Evans sa mai găsească cumva si alte scuze il lua direct de la birou si se îndreptau chiar in acest moment spre clubul din centru.
Ajunse mai întâi fetele apoi cu câteva  minute după apăruse si băieții in fata clubului, unul din cele mai faimoase si mai luxoase cluburi din New York.
Fetele isi cauta locul caci aveau chiar si un loc al ei, in acest club, iar băieții aruncau priviri spre noi prazi.
Desi isi gasi locul alături de sora ei, domnisoara Smith nu stia ca încă de la începutul serii Evans o fixa si nici el nu putea intelege de ce intreaga noapte nu putea sa.si i.a privirea de pe Smith.
Târziu in noapte sau aproape de zorii zilei Jess Smith se hotărâse sa plece acasa dar nu.si găsea sora.
Evans o urmarea subtil pe Smith care cu greu încerca sa.si găsească sora.
Putin ametita din cauza alcoolului Smith se lovi accidental de Evans cu care dansa aproape toata noaptea, si dupa un ultim dans, cei doi se retrag.
Evans putin amețit si el o conducea pe Smith pana la masina lui. Desi fiind ametit era capabil sa conducă.
Drumul a fost unul linistit, ajunsi la vila lui, Evans o ajuta pe Smith sa coboare din masina si ii înconjura talia cu mana pana ajunse înăuntrul vilei.
Fiind parca vrăjit de frumusețea domnișoarei Smith, Evans o sărută pasional si când i se răspunse la sărut il transforma intr.unul sălbatic si plin de dorința, o dorinta ce era reciprocă.
Evans ii dădu.se rapid geaca jos sarutand.o plin de pasiune dar si sălbatic, parca posedat de o dorinta atât de mare încât il mistuie ca un foc al iadului pe dinăuntru.
Sarutandu.se cu atata pasiune si atata dorința, Evans o apuca de talie ridicând.o iar Smith il înconjura cu ambele picioare fiind lipiți unul de celalalt. Cei doi înaintează usor urcând scările ce duc spre camera lui Evans iar de îndată ce intrase, Evans o lipi atât de usa cat si de perete sarutand.o salbatic si atât de flamand. Ambii se devorau si se doreau atât de mult printr.un simplu sarut cu atata patima si pasiune încât nimic nu mai conta.
Evans sarutand.o sălbatic, atât de sălbatic precum leul isi alinta leoaica.
Ii da cu rapiditate hainele jos iar ea făcând la fel. Evans o arunca pe pat fara a rupe sărutul dulce, atât de dulce, ca o ispită.
Sarutand.o cu atata patima si o dorinta de nedescris, Evans ii mângâie fiecare parte fina a corpului ei de zeița vrând parca sa.i cunoasca fiecare parte a trupului angelic.
Focul ce ii mistuie pe amândoi ii face sa se dorească cu atata dorința, atât de mult.
Evans posedat intr.un totul de dorința arzătoare ca Smith sa fie a lui iar focul etern al pasiunii nebune ii acaparează pe amândoi ce acum erau pe cele mai inalte culmi ale plăcerii pure, ce făcuse din aceasta noapte una fatidică.

A MeaWhere stories live. Discover now