Last night

7.4K 202 11
                                    

Smith ajunse intr.un final acasa. Gândindu.se intr.una la noaptea trecuta, nu.si putea lua gândul de la noaptea precedenta, noaptea ce cu siguranta vrea sa o uite.
Trezită cu o durere de cap, Smith realiza ca nu era acasă la ea, nu stia unde e dar când il văzuse pe Evans, realiza ce făcuse asta noapte si in gândul ei se injura si voia cat mai repede sa scape de acolo. Uitându.se la Evans, Smith nu putea crede ca tocmai ea făcuse asta cu nimeni altul decat Nick Evans, unul din cei mai afemeiati burlaci pe care ii avuse vreodată New York.ul. Cu greu reusise sa iasă din stransoarea lui Evans fara a.l trezi. Isi adunase hainele ce erau aruncate in toata camera si de îndată ce se schimbase iesi cu grija din camera lui Evans unde il lăsase sa doarmă linistit sperând ca nu.si va aminti cele întâmplate.
Iesire din vila lui Evans si reusi sa găsească un taxi in apropierea reședinței lui Evans.
De îndată ce ajunge inapoi in camera sa, Smith răsuflă usurata si încearcă sa înțeleagă cum a putut sa se lase si sa cada in planul lui Evans, sa ajungă in patul lui, acolo unde o voia el.
Se injura pentru faptul ca a fost atât de inconstientă atunci când se decise sa meargă in acel club nenorocit.
Blestema ziua in care l.a cunoscut pe Evans, blestema ziua in care a ajuns in patul lui si se numara si ea printre multele aventuri pe care Evans le avuse.
Se blestema chiar pe ea pentru incompetenta ei si se jura ca nu se va mai intampla.
Intrase in baie unde avea de gand sa faca o baie fierbinte sperând ca o va ajuta.
Lăsându.si hainele sa cada, intra in cabina de dus unde da drumul la apa fierbinte ce ii rasfata fiecare parte a corpului.
De îndată ce iesise din cabina isi luase un prosop moale, la fel făcând si pentru par.
Intrase in dresing de unde isi alege ceva lejer caci se hotărâse ca ziua de azi si.o petreacă in casa unde va fi doar ea si isi va pune ordine in gânduri.
Isi făcuse micul dejun cu nelipsita cafea, de data aceasta una tare si amaruie.
Evans reusi intr.un final sa se trezească la insistența soneriei telefonului ce ii suna de câteva minute bune si observa ca e Jack.
Abia după ce terminase de vorbit cu el, isi dăduse seama ca e singur in pat si starea de mahmureala nu.l lasa sa.si aducă aminte ce făcuse noaptea trecuta.
Brusc, amintiri vagi de aseară ii apăruse in minte ce.l făcuse sa.si dea seama intr.un final ca a avut o aventura de o noapte cu una din frumusețile familei Smith.
Încercând sa.si revină avea in minte nu mai momente neclare de aseară. Tot ce stia era ca un noaptea precedenta o avuse la el in pat chiar pe Alina Smith.
Dându.se jos din pat merge cu greu pana in baie unde primul lucru facut era sa.si vada reflexia, care de aceasta data era una vioaie. De îndată ce terminase rutina cu nelipsitul mic dejun plecase spre firma.
Tot drumul se gândea la noaptea trecuta si faptul ca a avut.o pe mostenitoarea imperiului Smith.
Ajuns înăuntrul firmei lui trece robotic pe langa toti si intra glonț în biroul sau unde se asează la birou si încercând sa uite toate cele întâmplate, dar ceva il macina, nu înțelegea cum putea fi lăsat cu ochii in soare, el era cel care le f#/€@ si pleca.
El era cel care lasa femeile cu ochii in soare, nu înțelegea de ce Smith a ales sa plece. Dar ce nu înțelegea el e ca de ce o dusese chiar la el acasa. Smith era prima femeie ce o aduse în casa lui, în patul lui.
Si era prima femeie ce a plecat si l.a lăsat cu ochii in soare si inevitabil cu o mie de intrebari ce.si asteapta raspunsurile.
Evans se gândea încontinuu la Smith ce inevitabil făcea acelasi lucru.
Inevitabil amândoi se gandeau unul la celalalt si la toate cele intamplate seara trecuta. Amândoi stiau ca nu vor uita prea curând noaptea precedenta.
Dar ce nu stiau ei, era ca acea noapte avea sa le schimbe vietile, iar destinele lor aveau sa aibă un numitor comun.
Evans pleca intr.un final de la birou la ideea lui Jack de.a bea ceva si de.a uita cele petrecute aseară spunandu.i ca e un prim pas în planul sau de.a se razbuna pe Smith pentru moartea tatălui sau.
Smith butona telecomanda mutand canalele si neauzind soneria de la usa unde sora ei astepta sa deschida odată caci se îngrijora pentru ca nici la telefon nu răspundea si nu mai stia nimic de sora ei încă de seara trecuta. Intr.un final Jess isi aduce aminte ca avea o cheie de la apartamentul surorii ei asa ca intrase si o strigase dar nu răspundea asa ca o cautase in tot apartamentul ca intr.un final sa o găsească la ea in camera, butonand încontinuu telecomanda si fiind prinsă in gânduri.
Jess reusi sa o trezească din gândurile ei.
Jess: Tu esti vreodată normală ? Unde ai dispărut aseară ? Nici măcar nu mi.ai dat vreun semn ceea ce nu e normal la tine. Nici la telefon nu mi.ai raspuns si stau ca proasta la usa asteptând sa deschizi. O fi eu aia mai mica dar nu inseamna ca nu.mi fac griji pentru tine. Nu sti in ce hal m.ai speriat când nu dădeam de tine nebuno. Unde ai fost aseară de ai dispărut asa ?
Alina: M.am culcat cu Nick Evans
Jess: Cee? Ai înnebunit ? Cum sa faci asta ? Cum ? Când ? Ce s.a intamplat?
Alina: Crezi ca eu am vrut ? Am fost beată, nici nu.mi amintesc mare parte. Stiu doar ca m.am trezit in patul lui.
Jess uimită si complet socata nu putea sa mai scoată vreun cuvant si se asează in pat langa sora ei.
Alina: Ajuta.ma sa uit tampenia asta, nu vreau sa mai am vreo legătură cu Nick Evans. Si sa nu mai stie nimeni, doar noi
Jess: Stai linistită, doar esti sor.mea, ce naiba, tu m.ai acoperit de atâtea ori când eram mica si încă o faci. Ramane între noi. Acum hai schimba.te ca mergem sa facem ce stim noi cel mai bine. Ne rasfatam azi si nu te mai gândi la nimic. Ok ?
Alina dand afirmativ din cap se ridica cu greu din pat si iese din casa alaturi de Jess.
Desi amândoi încercau sa uite cele întâmplate nu stiau ce avea sa urmeze. Niciunul dintre ei nu stia ca ceea ce urma avea sa le schimbe radical orice clipa a vieții si destinele lor aveau sa se schimbe.

A MeaUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum