Reapar problemele

1.3K 41 2
                                    

Autor pov.
Trecuse două săptămâni de când Luna apăruse în familia lor. Totul era bine, nu se mai certau, aveau și momente pentru ei, totul era liniste. Dar ce nu știau ei era ca aceasta liniste era liniștea din înaintea furtunii. Dacă cei doi credeau că totul va fi bine de acum se vor înșela, căci Jack nu se va lăsa bătut și tocmai are de gând sa se reîntoarcă având planuri mai mari dar aceeași țintă: Alina Smith.
De data asta vrea cu orice preț ca Smith să devină a lui și să se răzbune pe Evans.
De data asta e decis ca totul să fie perfect, nu și mai permite să greseasca. În tot acest timp cât el era dispărut, era de fapt acolo, în umbra, urmărindu le fericirea, urmărind o pe Smith de care se îndrăgostise tot mai mult. Acum îi știa pe de rost, le știa fiecare punct slab, le știa avantajele și dezavantajele pentru a îi separa.
Știa ce să facă și cum să facă, avea un plan perfect de data asta, iar acum era timpul să l pună în aplicare.
Era timpul ca Smith să devină a lui, asa cum voia de la bun început.
Evans și Smith nici nu aveau habar ce le va fi pregătit, ce îi va aștepta.
S a dus liniștea, era timpul pentru furtună, o furtună ce va provoca un dezastru în relația celor doi. E timpul pentru inca un dezastru, e timpul pentru ca reapar problemele.

Hello dragii mei, un spoiler, din nou. Sper ca voi posta cât de des și de repede voi putea. Ce părere aveți? Cum credeti ca vor mai ieși și din aceste probleme? Ce părere aveți până acum despre carte? Dar despre personaje?
PS: Trageți un ochi și la ONE NIGHT STAND. Va astept și acolo cu păreri.

A MeaUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum