Placeri si regrete

1.5K 52 6
                                    

CONȚINE SCENE +18!!

Autor pov.

Jack o duse pe Smith cat mai departe, tocmai in Anglia, intr un orasel micut si nestiut de nimeni.

Pe tot timpul zborului Smith isi revenise din efectele drogului, dar fusese adormita de Jack pentru a ajunge mai usor la destinatie si tocmai cand ajunse in casa lui Jack din Anglia isi daduse seama ca era rapita. Inca nu stia unde e, unde a dus o, chiar daca trecuse o saptamana.

O saptamana in care in fiecare zi o drogase profitand de ea, o violase, ba chiar o imbatase de multe ori. De cand Smith aflase ca Evans o inselase in prima zi de cand a ajuns in Dubai, bause chiar ea de cateva ori pentru a uita aceasta tradare a lui Evans.

Stia ca nu trebuie sa aiba incredere in viermele de Jack, dar imaginile erau prea reale pentru a mai putea nega. Iar acest lucru o distrusese psihic. In fiecare seara, Jack ii aratase lui Smith ce facea dragul ei de Evans in Dubai, si ca de fiecare data, acesta se culcase cu cate una, sau chiar doua de odata, uneori in betie, alteori mai treaz ca niciodata. Smith numai nega aceste imagini si numai avea putere sa vada mereu, iar si iar, tradarea omului iubit. 

Era luni, incepea o noua saptamana, Smith se trezi din nou goala in pat. Uitandu se imprejur il vede pe Jack ce tocmai iesise din baie si venise spre ea.

Alina: Unde suntem ? Unde m ai adus nenorocitule? Unde sunt?

Jack: Usor iubito, suntem in Anglia, ramanem aici

Smith tipa la el zicandu i sa nu ii mai spuna asa, tipa la el in continuu, iar Jack o sarutase pentru a o face sa taca din gura. Pentru cateva secunde Smith accepta sarutul, dar rupandu l imediat ce si dadea seama ce facea.

Jack: Hai mai Smith, nu mi spune ca inca mai ti la boul ala de Evans, dupa ce ca te inseala in fiecare seara, tu inca il iubesti. Cat de naiva poti fi, el chiar nu te mai merita. Uita l, fi fericita. Lasa ma sa te fac din nou fericita. Meriti asta

Smith in schimb nici nu voia sa auda. Se ridica din pat acoperindu se si intra in baie unde intra in dus lasand apa fierbinte sa o linisteasca.

Peste inca o saptamana...

Smith nu stia ce sa mai creada, dar era sigura ca nu voia sa mai vada asemenea imagini.

O parte era buna in aceasta saptamana ce trecuse, Jack nu o mai drogase, nu ii mai facuse nimic. Stia ca dupa cele vazute trebuia sa i de a libertate lui Smith, pentru ca ea insasi sa se aproprie de buna voie de el, ceea ce usor reusea. De fiecae data cand ea plangea, el o luase in brate linistind o, iar ea nu refuza acest lucru, ba chiar mancase micul dejun pregatit de el, ceea ce inainte nici nu voia sa il vada venind cu mancare la el.

Jack stia ca era pe drumul cel bun cu acest plan si nu voia sa greseasca si sa piarda.

In timp ce Jack incerca sa o faca pe Smith sa se aproprie, Evans ajunsese acasa, tocmai ce intrase pe usa cu speranta ca Smith a lui sa i sara fericita in brate dar nu era asa. Avea parte in schimb, de o casa goala. Se uita in jur si o striga de mii de ori, dar rasuna doar glasul lui in ecou.

Ajunse in camera lor, acelasi lucru, liniste si gol, nimic schimbat la prima vedere, in schimb se uita in dulap si era mai gol si el, hainele ei lipseau.

Zari biletul si isi daduse seama ca tocmai o pierduse in favoarea lui Jack. Acel vierme o luase de langa el si o duse departe intr un loc nestiut de el. Injura pentru acest lucru si aruncand si spargand tot in cale credea ca se va linisti, dar era in zadar. Nimic din toate astea nu ar fi adus o inapoi. Stia ce are de facut, sa o gaseasca si sa o aduca inapoi acasa.

Iar in timp ce el se zbatea sa se calmeze si se gandea ce sa facasi cum sa faca sa o gaseasca, ea in schimb, incerca sa uite de durere.

Jack ii propusese un film la care ea accepta si se uitau amandoi. Erau in camera iar Jack isi intindea usor si timid mana peste Smith incercand sa o aproprie, ceea ce ii si reusea, Smith isi pusese capul pe pieptul lui. Jack o sarutase timid pe frunte continuand sa se uite la film.

De indata ce filmul se terminase, Jack puse laptop ul deoparte voia mai mult, o voia, dar nu voia sa piarda terenul castigat, dar pana la urma riscand.

Se apropria de Smith si o sarutase pe buze si era usor uimit dar si placut cand aceasta ii raspundea la sarut, ba chiar ea adancea sarutul.

Jack: Te vreau Smith, vreau sa te simt

Alina: Atunci dezbraca ma, fa ma sa nu ma mai doara, sa uit de tot, sa numai simt nimic, ofera mi placere.

Jack: Asta iti voi oferi, pură plăcere

Alina pov.

Zice și ma dezbraca de tricoul ce îl purtasem și ma lasa ușor pe spate.
Se dezbraca și el rapid intrând imediat în mine facandu ma să gem iar când își mareste ritmul mișcărilor gem tot mai tare și devine tot mai placut.

Ma saruta pasional în timp ce mișcările lui sunt neîntrerupte și își plimba mainile pe tot corpul meu mangaindu ma parca vrând să mi descopere orice parte a corpului.

Gura lui face contact cu sânii mei pe care îi mușcă și îi linge ușor, îi răsfață minute bune pe fiecare în parte.

Acest rasfat de care am parte din partea lui ma face să gem având primul orgasm.

Eu: Vreau...vreau drog..vreau sa simt mai bine, mai multă adrenalină. Droghează ma

Jack: Chiar vrei asta Smith?

Eu: Da..nu vreau sa mai simt nimic, vreau doar plăcere și atât

De îndată ce mi asculta porunca o și executa și când simt lichidul prin ac nu pot descrie cat de bine ma simt.
Totul e perfect, fără regrete, doar plăceri.

Numai vreau sa simt nimic, nicio durere, regret, nimic. Vreau sa am parte doar de plăcere. Săptămânile astea am suferit prea mult din cauza lui Evans. El m a făcut așa, din cauza lui am devenit în așa hal, numai el e de vină pentru halul asta.

Autor pov.

Smith era foarte sigura pe ea, numai voia durere, numai voia nimic decât sex și atât. Singurul lucru ce voia să l simtă era plăcere.

Ea simțea plăcere în timp ce Evans simțea doar dor și durere, avea mii de regrete și îl măcina vina pentru tot.

Oare vor mai avea cei doi vreo șansă sau totul se termină aici? Oare Evans o va găsi și o va face să l ierte?

Oare Smith își va da seama că are nevoie de el și ca totuși încă îl iubeste?

Oare Jack se va opri aici? Sau își va duce planul până la capăt despărțindu i de tot pe Evans și Smith?

Oare asta e finalul poveștii?

A MeaWhere stories live. Discover now