Vin clipe grele

1.4K 47 7
                                    

ACEST CAPITOL CONTINE SCENE +18 !! CITITI PE PROPRIA RASPUNDERE !

Alina pov.

Trezita dis de dimineata observ partea cealalta a patului goala. E goala de mai bine de o saptamana, caci Nick a decis sa plece el in Dubai pentru a rezolva o afacere importanta.

Iar in aceasta saptamana am decis ca firma familiei, firma Smith sa i apartina in totalitate lui Jess, iar acum e numai pe numele ei, tata a decis sa se retraga de tot din viata afacerilor, iar cat despre mine am decis sa ma ocup in totalitate numai de firma mea si a lui Nick.

Ca tot veni vorba de Jess, tocmai ce am aflat de la ea, ca a plecat in Seattle mutandu se cu Matt acolo. Se pare ca nu sunt singura care a decis sa faca acest pas in relatia sa.

Imi scutur rapid capul si ies din gandurile mele si ma ridic din pat mergand spre baie unde imi fac rapid rutina zilnica si de indata ce termin ma intorc in camera si aud o bataie in usa ca mai apoi sa raman uimita sa vad de cine dau. Il credeam disparut, credeam ca a plecat de tot din viata noastra, dar era prea usor sa fie asa, Jack.

Eu: Jack.. ce..ce cauti aici ?

Jack: Nu ti a fost dor de mine iubire ?

Eu: Nu mi zi asa ! Nu sunt a ta, sunt a lui Nick

Jack: Mai vedem noi asta iubirea mea

Zice si vine spre mine iar eu ma dau inapoi dar ma lipesc de perete semn ca am ajuns la capat si  imi dau seama ca asa si e atunci cand isi pune mainile pe de o parte si de alta a capului inconjurandu ma si nelasandu mi cale de acces. Incepe sa ma mangaie usor pe gat si imi desface primii 3 nasturi ai camasii pe care o port. Ma dezgusta acest vierme de om. Cat as vrea sa pot sa l imping, sa l dau de pe mine dar nu am nicio sansa, e mult prea puternic pentru mine.

Eu: Jack, te rog, lasa ma, nu vreau, lasa ma in pace

Jack: Iti va placea, exact ca prima data

Eu: M ai drogat atunci, nu mi ar fi placut alftel

Jack: Acum iti va placea, te voi invata sa ma adori, sa ma iubesti mai mult decat pe Evans

Eu: Lasa ma Jack

Dar degeaba, nu ma asculta. Continua sa ma sarute pe gat si imi tine mainile deasupra capului cu o singura mana de a lui, in timp ce cu cealalta se plimba peste tot pe corpul meu si coboara periculos de mult pana la zona intima, unde isi introduce usor doua degete in interiorul materialului si apoi in feminitatea mea, adancindu le cat de mult posibil. Acest lucru ma face sa gem tare si necontrolat, ceea ce se pare ca il bucura pe Jack. 

Dupa cateva minute decide sa si scoata degetele si imi da drumul la maini, dar ma lipeste tot mai mult de perete si acum chiar numai am cale de scapare. Imi dau seama ca acest viol e abia la inceput si va dura mult si bine.

La naiba, fix acum s au gasit toti sa plece, de ce nu am plecat si eu cu Nick? De ce ? Trebuia eu sa vreau sa raman sa ma ocup de firma. Asa mi a trebuit.

Jack imi desface fiecare nasture iar acum, acea camasa ce ma acopera, abia imi acopera sanii goi. Plang in continuu gandindu ma ca tocmai am fost si inca sunt violata in continuare.

Jack imi sterge lacrimile si isi desface cureaua de la pantaloni si apoi isi lasa pantalonii sa cada. Imi da camasa jos si materialul ce mi acopera feminitatea, acum fiind complet goala in fata lui. La vederea acestei imagini ii observ zambetul de drac pe fata lui, ceea ce il bucura. Nu sta prea mult pe ganduri si intra in mine brutal facandu ma sa tip dar si sa plang de durere. Instinctiv gem cand isi mareste miscarile, iar acest lucru il face sa le mareasca tot mai mult, facandu ma  la randul meu sa gem necontrolat si tot mai tare.

Soptindu mi in continuare cat ma iubeste si la final il aud spunandu mi ca ii pare rau, si simt o incepatura de ac si o senzatie ciudata in zona gatului, unde tocmai ma injectat, e o senzatie chiar..placuta, o senzatie euforica si imi pot da seama ca tocmai ce m a drogat, din nou. De aceasta data sunt constienta de ceea ce fac dar nu mi pot stapani gesturile. Parca sunt treaza, dar corpul meu nu, parca corpul il asculta, parca se lasa in voia placerii.

Imi mai injecteaza o doza de drog si de data asta pierd si controlul mintii intrand intr o transa totala si o senzatie al naibii de placuta. Ma simt atat de bine ceea ce ma face sa mi doresc tot mai mult. La a 3 doza sunt pierduta total si ratiunea mea e dusa dracului.

Autor pov.

Jack o impinge pe Smith pe pat si se dezbraca rapid urcandu se peste ea si intrand din nou in ea cu putere. Smith e excitata pana la ultimul nerv, si geme in continuu, necontrolat si din ce in ce mai tare. Era al 2 lea orgasm pe care il avusese in ultimele minute si cand Jack intra pentru ultima data in ea, incepand sa tipe geamate si isi daduse drumul imediat avand cel de al 3 orgasm. Jack iesi din ea si se arunca pe partea de pat a lui Evans luandu i iubita in brate, iubita ce acum era drogata si in continuare excitata vrand tot mai mult sex.

Alina: Te rog Jack, te roog, mai vreeau, inca sunt excitata. Mai vreau inca o dura, te roog

Jack: Ai avut 3 orgasme unul dupa altul in doar cateva minute. O sa avem destul timp draga mea. Acum stii ce vreau sa faci?

Alina: Ce anume?

Jack: Sa iti iei toate lucrurile, sa i scrii un bilet lui Evans și sa plecam în lume

Alina: Dar înainte de astea mai vreau încă o partidă de sex, te rog Jack

Jack ofteaza de la oboseala dar zambeste draceste când știe că Smith, iubita lui Evans îi cere asta. Deci știa că planul lui e pe drumul cel bun.

Pentru a patra oară, Jack intra în Smith care gemea imediat ce simțea bărbăția lui Jack în organismul ei feminin.

După ce avuse și al 4 lea orgasm, Smith se simțea multumita și cei doi se ridicau din pat imbracandu se imediat.
Primul lucru pe care Smith îl făcuse era biletul către Evans.

Dragul meu Evans, iti multumesc pentru tot, ai grija de tine, adio.

Și de îndată ce terminase de scris se ducea sa și pregătească bagajele.

În timp ce Smith își făcea bagajele, Jack adaugase și el partea lui în bilet.

Ai plecat și ai lăsat o singura, cea mai mare greșeală a ta Evans. Acum ai pierdut o, e A MEA. Ai grija ce vei face de acum Evans, căci vin clipe grele. Ai piedut o pe Smith. Adio

Si așa cei doi plecase de acolo facandu se dispăruți.

A MeaWhere stories live. Discover now